pühapäev, 6. oktoober 2013

Kuu loomine Kaaludes

Noorkuu Kaaludes 4. oktoobril

Rahu, õigluse ja külluse lüüsivärav uuendab meie elud, kui Kaalude noorkuu jõuab taevas oma haripunkti 4. oktoobri varahommikul. Iga eksisteerivat suhet arvestatakse vastavalt Jumala täiuslikule hinnangule. Kiiresti luuakse liidud, et lahendada kõige rõvedamad tasakaalutused, mis eksisteerivad ja hoolitsetakse selle eest, et õigluse vaim võimsalt ja kiiresti siseneks. Elud seatakse ümber vastavalt inimsuhete minevikule ja südamete ja meelte salajastele kavatsustele. Kui inimesi seatakse paaridesse ootamatutel ja sobivatel viisidel, tervitage uusi sõpru ja liitlasi, kes ulatavad oma käed õiglaseks koostööks.

Oodake selle Kaalude noorkuu tsükli ajal järgmisi teemasid lahti rullumas: suhete katkestamised ja uuendamised; kodused ümberkorraldused; läbimurded karjääris; usalduse hingematvad ümberjaotamised; otsuste tegemise valgustunud täiustumised; õitseng, mis põhineb sõprusel; uued teedrajavad liitlased ja partnerid; elu parandavad lepingud ja kokkulepped; unistuste täitumine läbi koostöö; vaidluste lahendamine; eelarvamuste hävitamine; truudusetuse paljastamine; inimestevaheliste võlgade tagasimaksmine; edu diplomaatias; võrdsuse ja kompromissi sisenemine; igapäevase elurütmi meeldivamaks muutumine; eeldused vastutuseks; tõusud kogukonna tugevuses; ja sisemise rahu avastamine.

Usaldus muutub eelolevatel päevadel ja nädalatel kuldseks sõnaks, kui selle sügav väärtus meie eludes selgeks saab. Kaalude nurgakivi väärtusena leiavad need, kes on usaldusväärsed, endid olevat veelgi rohkem õnnistatud, samal ajal kui need, kellel puudub usaldus, muutuvad veelgi rohkem eraldatuks, pettunuks ja halvemaks. See noorkuu märgib aega, mil edeneda koostöös teistega, tegeleda kiireloomuliste elu olukordadega ja luua uut jõukust ja tuleviku trajektoore. Meie partneritel võib olla sügavalt soodne mõju meie tulevikule, sellest ka trigoon Kaalude ja Veevalaja vahel taevas. Mõelge sellele, kui valite, kellega tegeleda ja kuidas nendega toime tulla.

Karma näitab oma kätt järgnevatel nädalatel päris võimsalt, kui elu kaalusid vastavalt vaimsetele seadustele kallutatakse. Ebaõiglused eksisteerivad ja inimesed kaotavad usu õiglusesse, sest nad pole teadlikud, et õiglusel, nagu ka kõigil muudel asjadel, on oma aeg. Ma rõõmustan, sest see noorkuu alustab uue õigluse laine sisenemist meie maailma. Vaadake, kuidas vastavalt karmale klaaritakse arved ja kirjutatakse ümber elud. Samaaegselt tõuseb tunne, mis on õiglane ja kohane nendes, kes on teadlikud ja kelle südamed on joondunud Jumalaga.

Abielu kuulub Kaaludele taevas ja nii näeme me, kuidas kõik abielud läbi selle kuutsükli arenevad. Mõnede jaoks tähendab see õitsengut, teiste jaoks kasvavaid vaidlusi ja hävingut. Ebavõrdsus kõikides püsisuhetes muutub nüüd üha selgemaks. Inimesed tõmbuvad loomulikult nende poole, kellega nad kõige rohke resoneeruvad. Sellel on sügavad mõjud, mis paneb mõned inimesed radikaalselt ja kiiresti muutuma selleks, et säilitada ja parandada suhteid, mis nende eludes eksisteerivad.

Kiiresti areneva dünaamika tõttu meie eludes, tuleb selle kuutsükli ajal teha võimsaid otsuseid. See nõuab põhjendatud ja mõistlikku otsustust, et juhatada meie otsusetegemist nii, et saaks luua kõrgemat tulevikku. Eneseanalüüsist saab võimas vahend neile, kes tõeliselt soovivad parandada oma sidemeid teistega. Vajalikud on kodused ümberkorraldused, et luua rahulikku elu alusbaasi, millele ehitada. Kolimine, kooselu ja elumuutused partneritega on kõik osa muutustest, mis tulevad peale seda Kaalude kuud.

Siin on „võtmed“, mida ma soovitan edukaks navigeerimiseks selle kuutsükli ajal: vabastage suhted, mis on mürgised või piiravad, selleks et kõrgemad suhted võiks need asendada; makske tagasi võlad ja vastavalt vajadusele tasakaalustage energiad teistega; uurige potentsiaale, mis sisalduvad sõprustes ja liitudes; parandage väärtuslikud suhted nendega, kes seda soovivad; vahendage rahu ja koostöö nimel; looge füüsilisi keskkondi rahu jaoks; panustage usaldusväärsesse sõprusesse; arendage ja väärtustage usaldust; võidelge õiglase ürituse nimel; poleerige oma oskusi viisakuses; pidage läbirääkimisi vastastikuse rahulduse suunas; ja õppige tasakaalustama kõrgemat madalamaga.

See kuutsükkel on aktiivne kuni 14. aprillini 2014, kuni täiskuuni Kaaludes.

Kosmilises teenistuses,

Astroloog Salvador Russo
Tõlkis Tiina Hoel

Kommentaare ei ole: