esmaspäev, 21. oktoober 2013

Marss Neitsis ja Merkuur retrograadis




Marss  Neitsis

Marss liigub nüüd Neitsi majas! Võit ja edu õnnistavad meie kätetööd, neid kellega me koos töötame, meie elujõudu, ja küllust, mida me läbi töö loome. Maa-elemendi suurenemine eetris toob peagi kaasa meie materiaalse olukorra käegakatsutava ja mõõdetava paranemise. Peagi juhatatakse meid parandama ja ehitama seal, kus on vaja kõige rohkem kasvu, sest vastupandamatu Marsi jõud juhatab sisse uued suunad iga hinge jaoks Maa peal. On mõistlik olla hõivatud iga võimalusega transformeerida ja avardada oma teenimist nii, et see oleks kõige rohkem suunatud Taeva ehitamisele Maa peal.

Oodake järgmist, kui Marss liigub läbi Neitsi märgi: uued teedrajavad suunad töös; haiguste identifitseerimine ja diagnoosimine; üleminek loomulikule tervenemisele ja holistilisele elustiilile; oskuste ja tehnikate tugev kasv; teaduslikud rakendused, saavutused ja avastused; uued kaastöölised, mentorid, õpetajad ja nõustajad; tervise, vormisoleku, hügieeni ja puhtuse täiustumine; unarusse jäetud asjade hooldamine ja parandamine; projektide edu; karjääritõus; loomade õiguste eest võitlejate suurem aktiivsus; tööliste streigid ja mässud; tööjõu valgustavad nihked; ja templite puhastamine.

Nagu ma olen ka juba enne kirjutanud, algab alkeemiline protsess Neitsist. Lihtsamalt öeldes tähendab see seda, et kui te soovite vaimselt tõusta ja nautida selle teekonna kõiki vaimustavaid vilju, peate te kõigepealt tervendama ja puhastama oma keha. See Marsi transiit annab märku parimast ajast, mil teha võimsad ja püsivad elustiili muudatused, mis võimaldavad tuleviku, mida oleks muidu võimatu luua. Tervis on väravaks, mu armsad lugejad, ja tervis on see, kus neil päevil on kriis. Kasutage Marsi energiat selleks, et radikaalselt parandada nii enda kui ka oma lähedaste tervist. Seda tehes aitate te kaasa planeedi ülestõusmisele.

Maailmas on toimumas suur murrang Saturni transiidi tõttu ja mõju tõttu, mida ta avaldab meie võimele töötada. Võtke vastu uued võimalused, et muuta või parandada oma tööd nii, et teie elu areneks edasi sünkroonis Marsi hooga. Mõnedelt nõuab see julgust, et teha tööd, mida kunagi varem tehtud pole. Kui see lause käib teie kohta, siis minu soovituseks on julgelt minna uude teenistusse ja karjääriradadele, mis täidavad suuri sotsiaalseid vajadusi ja mis resoneeruvad valgustunud tulevikuvisiooniga. Emake loodus pakub meile selleks palju suurepäraseid võimalusi, järgnege siis tema kutsele ja Marsi eskordile.

Lähinädalatel muutub nõustamine väga jõuliseks, tulgu see siis läbi meeste, naiste või läbi Vaimu. Rakendage see hea nõuanne, mis teieni tuleb, usaldades, et see tuleb täiuslikul ajal ja täiusliku tuleviku eesmärgil. Ilmuvad uued õpetajad ja mentorid, et edastada teadmisi, tarkust, taipamist, kogemusi ja väärtuslikke oskusi, et tugevdada meie võimet muutuvas maailmas edasi areneda. Palvetage, et nõuandja teieni jõuaks ja ta jõuab teieni, sest selleks on praegu Taevas aeg. Mehed on selle kandjaks, hinnake ja austage siis seda, mida nad pakuvad ja pange tähele detaile.

Need, kes töötavad holistilise kultuuriga, naudivad erakordset kasu kogu selle transiidi jooksul. Jumalik tahe on see, et inimesed elaksid harmoonias loodusega ja et me toetuksime loodusele oma tervises ja tervenemises. Seetõttu soovitan ma massilist üleminekut holistilisele eluviisile, mis soodustab optimaalset tervist ja maksimaalset vaimset arengut. Majanduslikus mõttes tähendab see üleminekut looduslikele kaupadele ja teenustele, mis aitavad kaasa tervisele ja kaitsevad loodust. Investeerides holistilisse majandusse, teeme me targa valiku lugematutel põhjustel, kaasa arvatud ja eriti haiguste ja surma likvideerimisel ja majandusliku õitsengu loomisel.

Marss liigub läbi Neitsi kuni 7. detsembrini, kui ta siseneb Kaalude märki.

Rõõmsalt,

Astroloog Salvador Russo
Tõlkis Tiina Hoel

Merkuur retrograadis

Alates tänasest liigub Merkuur Skorpionis retrograadselt! Kuni 10. novembrini liiguvad meie meeled tagasi mineviku tumedatesse elementidesse. Paljastused ja avastused transformeerivad sõnu, mõtteid, tajusid ja tulevikke. Läbi sisemiste hirmude langetamise ja meele kahjulike mustrite äratundmise tehakse vaimseid edusamme. Ego esitletakse maailmale nägemiseks ja arvustamiseks ilma maskeeringuta. Valed aurustuvad ja toovad valu nende omanikele, kui kõrgemad jõud joonduvad kurja ja hukutava vastu.

See retrograadne liikumine viib meie meeled keskenduma unustatud asjadele, millega tuleb veel arvestada. Kolmanda novembri päikesevarjutuse viljakas avaldumine Skorpionis šokeerib, sisendab aukartust, lööb taaruma ja viib meid uude võimsasse elu transformatsiooni faasi. Saabuvate muutuste intensiivsus ja ulatus muudab väikeseks kõik selle aasta eelnevad kogemused. Päevadel, mis on jäänud selle varjutuseni, on meil mõistlik üles tunnistada, vabastada, pühendada ja pühitseda vastavalt meie südamete salajasele juhatusele. Alates kolmandast sunnitakse meid selleks.

Merkuuri retrograadne liikumine ajendab ja kallutab vaimseid energiaid uurimiste suunas. See energia palub meil ära tunda sisemised piirangud, mis on maailma eest peidus, südamiku tasandil. Mis on see, mis mind tagasi hoiab? Mis on minu valu põhjuseks? Mida pean ma transformeerima, et oma soovi manifesteerida? Mida pean ma õitsenguks tervendama? Need küsimused muutuvad tüüpilisteks mõteteks ja mõtiskluste keskpunktiks, kui Merkuur liigub retrograadselt läbi saladuste maja. Olge oma siseuurimistes hoolikad.

Võim ja selle ülekanded muutuvad selle sügise ja talve peamisteks teemadeks ja Merkuur annab päris kindlasti oma osa nendes vahetustes. Võite oodata, et elu olukorrad paljastavad oma loomulikul viisil, kus võim tuleb saavutada, jaotada või eemaldada ja et need stsenaariumid muutuvad riidude põhilisteks teemadeks. Suhelge pidades silmas positiivse transformatsiooni eesmärki nii enda kui ka teiega seotud inimeste jaoks. Suure transformatsiooni aeg on algamas, kui Päike 23. oktoobril siseneb Skorpioni märki. Kui draama avaneb, püüdke mängida positiivset rolli.

Psüühilised täiustumised leiavad vaimselt pühendunud, et tugevdada nende võimet teada saladusi, mida nad teadma peaksid. Jumala eest pole miski varjatud ja neile, kes teenivad Jumalat paljastatakse saladused, et aidata neil teenida Tema tahet. Kui te olete tundlikud kosmilistele jõududele või olete loomult intuitiivsed, oodake oma meelte lihvimist kõrgemaks ja teravamaks. Teinekord võivad pühad teadmised ja esoteeriline inspiratsioon stimuleerida uusi filosoofilisi läbimurdeid ja isiklikku jõustamist. Pidage meeles, et salajane ja püha kuuluvad samasse sodiaagi majja, kaitske siis seda, mida kaitsma peab.

Smaragd muutub varsti sama võimsaks, sest vähemalt aasta jooksul liiguvad Merkuur, Saturn ja varsti ka Päike läbi tema prefektuuri maja. Katsetage seda ise ja õppige selle imelisi ja salapäraseid mõjusid kandes seda, mediteerides ja magades sellega. Selle energia aitab teil luua eredamaid aktiivsetest potentsiaalidest, muundades isegi kõige pimedamad asjad Valgusesse. Põhjusega on Meistrid läbi ajaloo seda austanud. Kinkige see kellelegi, kes on keset äärmuslikke raskusi, või kellelegi, kes peab lühikese aja jooksul läbi tegema sügava isikliku transformatsiooni.

Olge ettevaatlikud, sest retrograadi mõju võib kahjustada loogikat ja mõistust läbi emotsionaalse äärmuslikkuse ja psühholoogiliste häirete. Pingutage rohkem, et mõelda ja suhelda selgelt ja ausalt, sealhulgas sisedialoogis. Nende hulgas, kes on eraldatud vaimust, lokkavad valed – olge sellest teadlikud ja kontrollige sõnu, kui seda on vaja teha. Me võime oodata tüüpilisi retrograadsuse komplikatsioone infovahetuses, koordineerimises ja tehnoloogias – ärge laske neil oma vaimust uhkust välja viia. Olge ettenägelikud ja kasutage kainet mõistust, et vältida ohtlikku seotust sellega, mis puudutab seksi, narkootikume, kuritegusid, raha ja võimu. Hind, mida selle eest peale retrograadi maksta tuleb, võib olla äärmuslik.

Need, kes on Teel ja kellel on armastus südames, oodake nendel päevadel keskendumist positiivsetele elu transformatsioonidele, ressursside avanemisele, kasulikele vahendustele, pühale jõustamisele ja vaimselt elamise süvenemisele. Võtke aega mediteerimiseks sügavate teemade üle, kuhu teie mõtteid suunatakse. Teie meeltesse istutatakse seemned, mis hakkavad õitsema peale Merkuuri otseks pöördumist ja sisenemist Amburisse. Olge vastuvõtlikud, rahulikud ja kartmatud, kui ilmutused sadestuvad teie mälupankadesse.

Astroloog Salvador Russo
Tõlkis Tiina Hoel

Kommentaare ei ole: