esmaspäev, 25. märts 2013

Veenus Jääras


Veenus liigub nüüd läbi Jäära maja! Naised üle kogu maailma, kes söandavad siseneda uutesse elukogemustesse, leiavad seda tehes õnne ja soosingut. Uued naised sisenevad meie eludesse tuues uusi õnnistusi, kui taasleitud ilu ja inspiratsioon taevast meie peale laskub. Et elada joondumises kosmosega, on selle transiidi ajal tark alustada uusi asju koos naistega. Rajad, mis meile avanevad viivad meid uutesse julgetesse paradigmadesse, mis edendavad suurepärast elu ja vaimset kasvu.

Teistel juhtudel, naised, keda me juba tunneme, pakuvad meile uut tüüpi armu, positiivseid suunamuutusi ja hoogu, et meid vajadusel edasi viia. Sõdalase vaim kosutab nüüd naissugu! Tulevatel päevadel teeb Veenus võimsa ühenduse Päikesega, Uraaniga ja Marsiga kujundades suurepäraseid sündmusi, mis on kõik loodud selleks, et meid elus edasi paisata. Olge eriti tähelepanelikud nende kuupäevade ajal Veenuse sünkroonsuste suhtes:

28. märts (Päike/Uraan/Veenus kolmekordne ühendus Jääras)

29.-31. märts (Veenuse kvinkunks Saturnile Skorpionis)

30. märts – 1. aprill (Veenus Jääras kvadraat Pluutole Kaljukitses)

30. märts – 1. aprill (Veenus sekstiil Jupiterile)

4. aprill - 9. aprill (Veenuse/Marsi ühendus Jääras)

Selle transiidi ajal, mis on aktiivne kuni 15. aprillini, kui Veenus siseneb Sõnni märki, saavad naistest juhid, teerajajad, tervendajad, muudatuste vahendajad ja revolutsioonilistele tegevustele kaasaaitajad. Praegu on kosmos rikas tule poolest, sest Jääras on Päike, Veenus, Marss ja Uraan. See tähendab lihtsalt seda, et me peame kõik kirglikult valima ja tegutsema, et oma elusid uuesti luua. Enesekindlus on võti, Jumal ei tee meie eest kõike ära, aga ta toetab kõiki julgeid pingutusi, mida me teeme selleks, et tema tahet edasi viia.

Kui te olete tulemärk, või kui teil on planeete tulemärkides, siis on see teie jaoks eriti rõõmus ja produktiivne aeg! Kui teie enesekindlus hajub, siis kandke karneooli või mediteerige sellega, nagu inimesed juba Egiptuse aegadel tegid. Kuhu iganes elu voolud teid kannavad, olen ma siin, et kosmost selgitada, nii et me võime kõik tegutseda, et luua suurepärasemat elu ja planeeti igale tuleviku hingele, kes kehastub siin Gaial.

Sooving teile innukalt kõike head,

Astroloog Salvador Russo 

Tõlkinud Tiina Hoel

Kommentaare ei ole: