neljapäev, 14. märts 2013

Saturni retrograadne liikumine Skorpionis 2

Transiidi võtmed

Kui te neid sõnu loete, siis ei ole see juhus. Selle teadmise ja teie enda isikliku koha vahel on Jumalikus plaanis teatud resonants ja trajektoor. Seda silmas pidades on siin mõned väärtuslikud asjad, mis aitavad teil manifesteerida suurimat võimalikku potentsiaali selle retrograadi ajal ja peale seda: kandke ametüsti, sest see muundab Saturni negatiivset mõju; teadmine, et kergendused ja jõustamine tulevad alati, kui planeedid teevad aspekte Saturnile; et kindlustada vajalikke asju, vahetage väärtuslikke kaupu ja teenuseid; isiklik vahetuskaup; materiaalsete ressursside vastutustundlik kasutamine; kaupade vahetamine selleks, et päästa elu surmast; võlgadesse sattumine teiste elatise pärast; raskuste kandmine süütute eest; meele, keha ja vaimu mürkidest vabastamine; hoidumine mitte-romantilisest seksist; mitte valetamine; ego eitamine; eemaldumine kõigist kahjulikest suhetest; ja pühade asjade omaksvõtt. Saturn nõuab kohanemist. Need meist, kes seda suudavad, naudivad kõige helgemat tulevikku.

Süütud

Saturni retrograadse liikumise viimases faasis moodustub Saturni ja Kalades liikuva Neptuni vahel hiiglaslik joondumine. See mõju muutub aktiivseks mai keskel ja jääb aktiivseks kuni augusti kolmanda nädalani. Need kombineeritud energiad toovad armu ja halastust süütutele ja unustatud hingedele, kes üle kogu maailma kõige haletsusväärsemates ja häbiväärsemates oludes kannatavad. Need, kes on kannatanud nälja, vaesuse, viletsuse, lootusetuse, hirmu ja meeleheite all, saavad tunda suurt kergendust, mis päästab elusid ja toob lubaduse helgemaks tulevikuks. Seda kogevad kõik rahvad. Ma võin seda kirjeldada ainult kui Jumalikku halastust ja tingimusteta armastust, sest tõde on see, et meie maailm on sajandeid olnud kurjuse rünnaku all. On saabunud aeg dramaatiliseks tervenemiseks ja kedagi ei unustata. Lapsed, kes on ilma armastusest, hoolitsusest, veest, toidust, perekonnast või varjualusest – need energiad tulevad teile. Need, kes töötavad, et teenida vähimaid – need energiad tulevad teile. Ja ka neile, kes on loonud need jälestusväärsed tingimused – need energiad tulevad ka teile.

Üleloomulik taassünd

Nende energiate aktiivsuse tõttu meie planeedil, on egoism maailmas languses. Kogu selle aasta jooksul ja eriti retrograadse Saturni ajal, inimesed väärtustavad ja seavad küsimuse all meie maiste elude vaimset rolli rohkem kui ei kunagi varem. Asjaolud nõuavad seda. Kui Maa üleminek jätkub, märkavad kõik, et osad inimesed tõusevad ja teised langevad. Kui inimesed omaette või koos teistega sellest mõtisklevad, siis enamus tuleb järeldusele, et otsustav tegur on siin isiku vaimsed omadused. Taevas on laskumas Maa peale, iga päev, looduse rütmis ja iga päev on meie maailm muutumas ülestõusnud planeediks. Mõned nimetavad seda nihkeks, teised üleminekuks, mina nimetan seda üleloomulikuks taassünniks. Ma teen seda sellepärast, et me näeme juhtumas asju, mis trotsivad meie endist arusaama loomulikkusest meie eludes ja kogu maailmas. Meie tulevik nõuab, et me defineeriksime ümber oma arusaamad sellest, mis on loomulik, kui me jälgime ja võtame omaks vaieldamatult Jumalikke jõude, mis on töös Maal ja meie eludes. Me oleme liikumas aega, kus võimatu saab võimalikuks.

Kalju

2013. aasta esimene varjutus toimub umbes Saturni retrograadse liikumise keskpunktis. See on päikesevarjutus, mis toimub 9. mail Sõnni majas. See toimib kui hoovuste pööre ja kosmiline vallandaja, et kiire materiaalne kasv siseneks meie eludesse, vastandudes kasinusele, mida Saturni mõju põhjustab. See tähendab seda, et peale 9. maid, need kes on joondunud Jumalaga ja tema tahtega meie Maa jaoks, naudivad ja saavad materiaalset küllust, mis lubab neil ehitada tugevamaid elu alusmüüre, tervenemise vorme ja toitumist soovitud asjadest ja maitsetest. Sellel on aga kaks eesmärki, sest see varjutus ennustab ka vaimult puudustkannatavate tulevast vaesemaks muutumist. See on aeg, kui materiaalse rikkuse suured ülekanded kihutavad üle kogu maailma; pange siis tähele Maa elementi maikuus, et leida ennast külluses ja olla tulemustes kaljukindlad. Pidage meeles, et Saturn jääb Skorpioni märki kuni detsembrini 2014, olge mõistlikud sellega, mis tuleb.

Karmaline ajalugu

Kosmilises korras on olemas loomulikud perioodid, mil meie karmalisel minevikul lubatakse meie teadvusesse kerkida. Need loomulikud perioodid langevad kokku planetaarsete retrograadidega, seega võime me kõik oodata, et teatud ajal tutvustatakse meid uuesti meie hinge rännaku sügavamate elementidega. Täpsemalt mõtlen ma selle all mälestusi meie kõige olulisematest eelmistest eludest, kaua kadunud olnud tarkuse omandamist eelmistest eludest, suuri eeldusi, vastuvõtmisi ja tervenemisi, mis põhinevad sündmustel meie eelmistes eludes ja selles praeguses elus, arvessevõtmata asjade järjekindlat süvendamist. Sügav minevik kerkib esiplaanile, et sellest võiks tulla kõik erakorraliselt hea. Midagi ei ole unustatud ja ajalugu kordab ennast edasiarenenud olukordades. Sellele retrograadile on omased elumuutvad paljastused, oodake neid ja tervitage neid kui katalüseerivaid jõude, mis nad ka on.

Saturni kaardistamine

Me elame ajal, kui me ei pea elama pimesi kosmose sündmuste suhtes. Ma pooldan alati kirglikult, et igal inimesel oleks oma sünnihoroskoop, et nad võiksid alati oma silmadega näha, kuidas elu Maa peal nii nagu ka Taevas kulgeb. Kui teil on horoskoop käepärast, võite te selgelt näha, kus Saturni transiit teie elu mõjutab ja koos selle teadmisega võite te ennast kohandada ja edu saavutada seal, kus te muidu ebaõnnestuksite. Pühakiri õpetab meile, et „Taevas esitab Jumala hiilgust“ ja et Tema lõi need „märkideks ja aastaaegadeks“. Minu sooviks on, et iga inimene õpiks kasutama astroloogiat, sest ma usun, et nii oli see ette nähtud: kui valgustumise sügav tööriist, mis juhib meid vabadusele, saatusele ja jumalikule tulevikule.

Jumalik teadus

Astroloogia tõuseb aja jooksul, nii nagu ka meie kollektiivne teadvus. See on miski, mida meie vaenlased on juba kaua kartnud. Nad on püüdnud astroloogiat kirjeldada kui kurja või triviaalset, samal ajal kui nad selle ise kõik endale kahmasid, kuid tõde on see, et astroloogia on püha ja minu tõendus on selles töös. Ma palun teid, et kui te selle töö täielikult läbi loete, et te jälgiksite, kuidas need teemad ja sündmused tõeks saavad ja et te endamisi mõtleksite, kui te üles öisesse taevasse vaatate, kas te tajute midagi kasvõi ligilähedaselt kurja taevastest sfääridest meieni kandumas. Mõned ajavad astroloogia segamini tähtede kummardamisega, see on miski, mis on groteskne moonutus. Astroloogia loodi meie jaoks, et tõusta Jumala kõikehõlmavasse kuningriiki. See on elukorraldus ja see hoiab meie maailma kaose eest. Looduse tempo on kosmiline – ta järgib meie taevakehade kulgu. Minu jaoks on see kõige ilusam süsteem, mida tajuda ning kire ja hoolikusega selgitan ma seda teadust oma parimate võimete kohaselt.

Sol Invictus,

Astroloog Salvador Russo
Tõlkinud Tiina Hoel

Kommentaare ei ole: