esmaspäev, 18. märts 2013

Marss liigub Jääras

Marss Jääras

 
Marss liigub nüüd Jäära majas! Enneolematu arhetüüp plahvatab meie ellu sundides meid edasi läbi takistuste, ummikute ja stagnatsiooni. Kuna tule element naaseb meie eludesse, siis võib oodata, et jõu saavutavad isiklik ambitsioon, soov ja tahe. Ühesõnaga, selle transiidi edasi kulgedes oleme neid asju haaramas.

Oodata on järgmist tüüpi Jäära Marsi sünkroonsusi: teedrajavate elusuundade esilekerkimine; jõulise mees-liidri sisenemine; ootamatu geeniuse areng; elu trajektoori radikaalne ümbersuunamine; meie füüsiliste kehade jõustamine; uute annete, tarkuse ja vaimse teadmise saamine; enesekindluse ja initsiatiivi sööst; vaenulikkuse ja sissemässimise jõuline lõpetamine; imeliste võimaluste esitlemine; elumuutvad kokkupõrked võimuga; kollektiivne initsiatsioon kõrgemasse teadvusesse; valgustunud isiklikud tegevused; võidud Paabeli süsteemide üle; ja igasugused isiklikud edutamised.

Ladina keeles „corpus“ tähendab keha. Sellel transiidil on sügav energeetiline mõju meie kehadele. Võite oodata, et tunnete ennast tugevamana, vitaalsemana ja enesekindlamana, kui tavaliselt; kuid enamgi veel, teadke, et selle transiidi all toimuvad DNA taseme uuendused. Selle mõjud on neljakordsed: arendada suuremat immuunsust haigustele; käivitada evolutsioonilisi uuendusi meie geneetilises koodis; tugevdada magnetvälju, mida me kõik genereerime; ja tõsta meie kehade füüsilist vibratsiooni. Keha on vaimu tempel. Meie kehad tugevnevad nii, et nad võiksid olla sama valmis kui vaim. Evolutsioon on tõeline ja selle transiidi ajal tunneme me seda!

„Carpe diem“ tähendab ladina keeles „haara päeva“. Need kaks võimast sõna, mis muide on suurepäraseks taotluseks igal hommikul, loovad selle transiidi mantra. Et selle potentsiaali suurendada, peame me käituma julgelt, nii nagu ei kunagi varem. Kui elu selle ilmseks teeb, on meil mõistlik uutest võimalustest enesekindlalt ja seiklusjanuga kinni haarata. Ole otsustav, sellest on tohutult abi. Paljud arengud tulevad meeste kaudu, seega, kui uued mehed oma uute võimalustega, toega, taipamisega või juhatusega teie ellu sisenevad, nähke Jäära Marssi oma meeles ja võtke vastu see, mida nad pakuvad.

Mis oleks elu ilma seikluseta? Oleks see väärt elamist? Legendaarne Jäär, Alexander Suur, ilmselt ütleks meile, et elu ilma seikluseta ei ole elamist väärt. See transiit, koos meie hiljutise sisenemisega Veevalaja ajastusse, tähistab parimat aega, et paluda Jumalalt õnnistust, et ta meie ellu seiklusi tooks. Me oleme kõik reisimas tulevikku samal ajal seda koos luues. Kui üks mees või naine suudab muuta maailma, kas on siis sõnu, et kirjeldada, mida tuhanded või miljonid kosmiliselt teadlikud jumalateenijad suudavad. Ma arvan, et isegi Shakespeare ei saaks selle raske ülesandega hakkama.

Jäära tõeline sünnikivi on karneol ja see aitab neid, kes on liiga häbelikud, et resoneerida Marsiga, kui ta läbi Jäära märgi lõõskab. Vääriskivide transiitidega sobitamine on üks vana tarkade praktika ja see on üks nendest, mida ma hea meelega kõigile, kes kuulavad, uuesti tasuta tutvustan. Nende jaoks, kes peavad seda veel tegema, soovitan ma jälgida minu tekste koos oma horoskoobiga, nii et te võiksite paremini näha Taeva tegevusi sünkroniseerimas oma elu tegevustega. Igaühel on horoskoobis kuskil Jäär!

Pange need sõnad proovile,

Astroloog Salvador Russo

Tõlkinud Tiina Hoel

Kommentaare ei ole: