pühapäev, 14. oktoober 2012

Russia 232 - 2



Russia Venemaa poliitmaastikus 9 kuni 16. sajand

Rjurik loob Vene riigi 6.07.862:

Russia konjunktsioonis Marsiga Kaksikutes ja kvadratuuris Saturniga Neitsis.Venemaa väikesed vürstiriigid olid siis omavahel pidevas sõjas ja konfliktis ning selle lõpetamiseks kutsutigi võõramaalased korda ja stabiilsust looma. Lähemalt sellest on kirjas siis eelpool mainitud tähed ja võim artiklis.

Vähis asteroidid– Karma, Novgorod, Bellona, Ceres, Leningrad, Petropolitan
Rjuriku Venemaa loomise põhirõhk on seega Vähi märk, täpsemini öeldes Vähk-Kaljukitse telg. Selle järgi on Venemaa Vähk-Kaljukitse maa, tema valitsejate järgi siis kogu edasine eksistentsi peaks vaatama. Isake tsaar kui Saturn, karm, sünge, range, despootlik ja selle vastandiks siis Kuu – rahvas. Ühe võimalike kaardi järgi loodi riik Kuu-Saturn ühendusega Neitsis. Siit kas see ütlus, et Venemaa vajab karmi isakeses kätt, et maad ja rahvast valitseda.Kust tuleb see Venemaa Veevalajasse arvamine, seda täpselt raske öelda. Rjuriku ajal oli ainult Neptuun selles märgis. Ehk Rjuriku riigi asutamise aja AC oli seal?

Paljud peavad Venemaad kurjaks ja salakavalaks riigiks. Seda võiks otsida Skorpioni märgist. Ja märgis on mitmeid väikeplaneete – Orcus, Makemake, Pandora, Quaoar ja Logos. Kogu see kooslus laias laastus opositsioonis Medvedeviga, mida mina võtan kui Venemaa sümbolit (vene karu). Kas aga sellest piisab ja on tõendatud, et kurjus ja vaen just sealt tuleb. Märgis mitmed loojajumalused.

Tuleviku võimukantsi asukohana ilmutavad end asteroidid Leningrad ja Petropolitan, mis on omavahel ühenduses. Vähi energeetiline kogum on oposit. Patriaga (isamaa).Mingit aimu, mis riigist edasi saab, peaks andma Põhjasõlme ühendus Hel`ga Neitsis. Slaavlasi ja nende maad peaks sümboliseerima ka Slavia, mis on ühenduses Russia ja Marsiga! Võib ju Slaviat tõlgendada kui au või kuulsust, ei teagi, kumb õigem oleks, rahvus, maa või kuulsus? Või nad kõik kolm tähistavad seda. Riigi võimu ülekandumine teise kohta, Kiievisse, sellele viitab ehk Kiev Kalades täpne kvadratuur Marsiga. Samuti räägib see linna väevõimuga ülevõtmist, millest ajalugu ka pajatab.

Ukraina rahvaste ühendamine 28.06.988:

Russia konjunktsioon Kiev`i ja Vladimiriga Sõnnis

Teadagi kuidas sel ajal ühendamine toimus, ikka jõu ja vägivallaga. Ja ühendajaks oli tolleaegne valitseja Vladimir I. Medvedev konj. Kuu (keskpäev) Neitsi – suurem maa allutas teise maa ja rahva oma alla. Siin võiks mõelda ka nii, et Ukraina maa on põllumajanduslikumalt palju viljakam kui Venemaa stepiavarused. Ja seda ta ka on.

Konstitutsya konjunktsioonis Uraaniga Kaljukitses
Moskva konjunktsioonis Muskau`ga Kalades
Päike-Veenus-Pandora opositsioonis Jupiter-Saturn ühendusega Kaljukitses
Slavia täpne opositsioon Karmaga Skorpionis
Medvedevi konjunktsioon Lilithiga Neitsis
Ukraina opositsioon Hel`iga Veevalajas
Patria opositsioon Hel`ga Veevalajas ja kvadratuuris Luciferiga Sõnnis

Asteroid Konstitutsya tähistab mitte ainult tänapäeva seadusi (põhiseadust) vaid minu meelest neid ka seadusi ja ukaase varasematel aegadel.Midagi peaks tähendma ka Moskva konjunktsioon Muskauga Kalades.Ehk tulevase pealinna rajamist jõe äärde.Jupiter-Saturn ühendus pani aluse uuele majandus-poliitilisele tsüklile.Ukraina vastasseis Hel`´iga, viide tuleviku väljavaatele olles siis teise rahva alluvuses.

Päikese opositsioon Jupiter-Saturniga samuti viitab võimu ja vaimu konfliktile. Slavia täpne opositsioon Karmaga, siin ma näen slaavlaste ja ukrainlaste igipõlist probleemide pundart. Kuna Venemaad loetakse Veevalaja maaks, siis antud sündmuses on Ukraina Lõvis ja nemad peavad end siis venelaste vastandiks, juhtivamaks rahvaks, kui mööda steppe rändavaid venelasi. Nendest äratoodud seisudest pärinevad vaenujuured, mis tänapäevalgi esile tulevad. Niipalju kui olen kokku puutunud ukrainlastega (teenisin vene sõjaväes osa ajast Ukrainas), siis suhtumine kahe rahva vahel polnud just alati see kõige sõbralikum.

Samal aastal võttis Kiievi suurvürst Vladimir I vastu ristiusu ning teda peetakse Vene õigeusu kiriku isaks. Ja see on tihedalt seotud Ukraina rahvaste ühendamisega. Otsustage ise, Kiev-Russia on täpses konj. Vladimiriga.

Kiriku lõhenemine, 20.07.1054:
Täpsemalt sellest miks ja kuidas toimus kiriku lähenemine on samuti kirjas Venemaa – võim ja tähed artiklis (arhiiv-9 osa, 23.11.2011.)

Russia konjunktsioon Merkuuriga Vähis
Vaticana konjunktsioon Saturniga Kalad/Jäär piiril
Church konjunktsioon Pandoraga Kaaludes
Moskva Vähis kvadratuur Saturniga Jääras
Medvedev Amburis trigoon Chaosega Jääras, lähedale jääb Neptuun
Lucifer konjunktsioon Jupiteriga Lõvis
Karma-Lilith-Uraan ühendus Kaalud/Skorpion piiril
Muskau konjunktsioon Päikesega Vähis

Nagu “peab” on religioosed asteroidid samuti mängus.Lõhenemist sümboliseerib ka Uraan-Neptuun vastasseis ja Neptuuni vastas olevad Uraani kaaslased asteroidid.
Samal aastal sureb Jaroslav Tark ja algab Kiievi-Venemaa allakäik.

Moskva esmamainimine 6.05.1147:

Russia poolsekstii Saturn-Moskva ühendusega Sõnnis
Medvedev-Karma-Päike ühendus Sõnnis
Moskva täpne konjunktsioon Saturn-Pluuto-Põhjasõlmega Sõnnis
Muskau konjunktsioon Kuuga Jääras
Patria konjunktsioon Chaosega Neitsis

Kui kogu kaarti vaadata, siis selle järgi pole tulevane Moskva kuigi mõnus ega õdus ei elamiseks ega töötamiseks. Küll aga valitsemise kohana. Igasugused ootamatused, tuntus, kannatused, transpordi ülekoormatus selle linnaga on osalt kätketud Varuna-Uraan Ambur opositsiooni ning Varuna ühendusse Luciferiga. Päike opositsioonis Neptuuniga Skorpionis ei soosi samuti elukohana Moskvat.Transpordile viitab ka Merkuuri konjunktsioon Jupiteriga Kaksikutes. Moskva asutaja Dolgorukij konjunktsioon Hel`ga Vähis langeb kokku Rjuriku planeetidega Vähis. Saturn-Moskva ühendus viitab ka linnale, kus hakkab edaspidi olema ja asuma maa valitseja ise.
järgneb..

Kommentaare ei ole: