esmaspäev, 3. september 2012

Mida pakub aasta 2012 - september 2

Järg esimesele osale.
Neptuuni tagurpidi liikumine 1918.a. kaardi Estonia peale jätab samuti oma jälje. Ei usu, et see ESM riigile tervikuna kasulik oleks. Ja rahvas ei saa ka aru ega võta kuidagi omaks valitsuse need varem tehtud sammud ja otsused, mis puudutavad välisriikidele laenu andmist. Ei olda nõus sellega, et miks seda kõike tehakse lihtrahva arvelt.Raha ju võetakse meilt. Väites, et riik on muude Euroopa maade suhtes finantsiliselt heas seisus, küsiks aga, kelle ja mille arvelt see kõik tuleb? Kergekäeliste, segaste ja oluliste otsuste tegemised on seotud transiitse Uraani aspektist riigi Neptuunile (trigoon).Selle alla mahub ka augusti lõpus vastuvõetud ESM asutamisleping.

Kui teha kaart lepingu vastuvõtmise ajale, siis on näha lepingu tõeline pale. Leping sisaldab valet ja pettust. Kuul konjunktsioon Neptuuniga teises majas on opositsioonis Merkuuri ja Estonia täpse ühendusega Lõvis. Jõuga läbisurutud hääletus – Marss MC-l Skorpionis.”Käsk” leping heaks kiita tuli välismaalt, Saturn üheksandas majas üsna MC lähedal, kvadratuur Veenusega ja trigoonis Kuuga. Arvan, et leping sisaldab ka seni avaldamata salalepingut või siis avaldamata osa, viide sellele on asteroid Lie (vale) konjunktsioon Musta Kuuga viiendas majas Sõnnis.Päikesel täpne kvinkunks Uraaniga, see teema tuleb veel edaspidigi kõne alla. Päikesel on ka täpne trigoon Pluutoga.Huvitav, millise vale või segase asjaga võidakes välja tulla siis, kui Lie jõuab Musta Kuuga kokku? See juhtub juuni keskel 2013.

Meie õnnetus ja ka õnn on olla väikeriik. Sõltume vägagi nii Euroopast kui maailmast tervikuna nii poliitikas kui majanduses. Seda väiksust aga võiks kuidagi edukalt ära kasutada, arendada turismi, IT valdkonda jms, olla teistsugune muust maailmast. Helgeid päid on küll, kes võiksid midagi erilaadset välja käia, arendada ja ellu viia.Oleks ainult poliitilist tahtmist, natuke rohkem iseseisvust ja sõltumatust, mitte aga ainult “suure venna” sabas sörkimine ja alati igale totrusele jah öelda.

Meil ju on mida näidata. On looduspaiku, mida läänes enam pole (sood rabad, niidud, põlismets jne.), on puutumatuid kohti, mis peakski puutumatuteks jääma aga kuidagimoodi saab ka neid tutvustada. Militaarhuvilistele on samuti hulgaliselt igasuguseid punkreid ja rajatisi, mis pakuvad neile huvi. Korrastada tuleks viitade ja suunasiltide paigutus. Ja kohalik prügimajandus. On küll koht kuhu prügi panna aga need on kuhjas täis ja neid tühjendatakse harva.

Näiteks käisin suvel Saaremaal ja oli plaan külastada Estonia huku monumenti Tagarannas. Jõudes kohale on teeotsas suunasilt aga edasi minnes läbi rannametsa ja jõudes mere äärde ei ole enam mingit viidet, kus suunas peaks mälestuskivi otsima. Koht ise jätab ka mahajäetuse mulje.Ja taolisi halbu organiseerimata kohti on veelgi. Asi on küll aastatega paremaks läinud. Kui meie veel leiame vaatamisväärsuse ülesse, siis väljamaalasel on see tunduvalt raskem.

Arvan, et saadikud, kes jah ütlesid, oma sisemuses ehk ei kiitnud seda ESM heaks aga kus sa saad, erakonna huvid ja käsud on ülemad, mis siis et lähevad vastuollu saadiku enda südametunnistusega ja sisemise veendumustega. Palju räägitakse demokraatiast aga see on juba ammu end ammendanud, järgi on riismed ja demokraate kui selliseid, tõelisi peaaegu enam pole.

Saturn, mis sügisel Skorpionisse läheb, kannab raskuspunkti teisest majas üle kolmandasse. See sunnib valitsust rohkem pöörama tähelepanu riigi igapäeva elule. Riigielu tuleks objektiivsemalt juhtida. Pingestatud või siis on piiratud suhted lähinaabritega, võimalik , et taastuvad läbirääkimised piiriküsimustes. Karmistuvad haridusega seotud asjad, peetakse plaani veelgi edaspidi sulgeda koole.Palgatõus haridussüsteemis ei pruugi tulla lubatud suuruses. Saturn hakkab rohkem mõjutama postisidet, transporti ja avalikku arvamust. Meediale avaldatakse rohkem survet, tahetakse kontrollida enam info levikut.

Ära unustada või tähelepanuta jätta ei tohiks asjaolu, mis iga aastaga rohkem toimima hakkab. Seda meie endi kaartides.Need, kes on sündinud 1950 pluss mõni aasta juurde, nendel on Uraan juba korra ületanud sellise väga kauge ja aeglase väikeplaneedi nagu seda on Eris. Raske on hinnata, mida Uraani ühendus nataali Erisega võiks tähendada. Eks igaühel omamoodi see väljendub.

Endal on see ära olnud, kuid silmanähtavat ja arusaadavat ilmingust seni pole aru saanud.Tehes astrohuvilistega juttu Erisest koorub välja selline asi, et osadel inimestel ta nagu ei toimiks ja osadel jällegi on sageli elusündmustes üsna tähtsal kohal.Aastatel 2015 ja edasi saavad ka transiitsed Uraan ja Eris Jäära teises dekaadis kokku.Pikemalt ja detailsemalt on Erisest kirjutatud blogis 2008.a.materjalides. Algusloo aadress siin: http://valor-tahetark.blogspot.com/2008/04/eris_09.html

Prognoosimine teadagi on väga tänamatu ja keeruline asi. Sageli on nii, et aspektid on aga sündmust selle järgi ei ole ega tule. Kui aga sündmus on olnud, siis kindlasti seda iseloomustavad ka aspektid.Enne Londoni olümpiamänge sai prognoositud, kas mängudega kaasneb mingi eriline sündmus ja kas Kanter saab medali. Pakkusin välja, et kõige enam segab mänge ilmastik, mis lööb kapitaalselt sassi ajakava. Kuigi mängude avamise kaart oli üksjagu pinges, siiski erilisi ekstsesse ei olnud ja ilm nii tugevasti ei mõjutanud kui arvasin.

Rohkem jäi meelde see, et palju segadust oli transpordiga ja palju vigu kohtunike töös. Selle aga tingis eelkõige sel ajal olnud retro Merkuur. Ja mitte kõik kohtunike otsused polnud ausad ja erapooletud.

Kanteri puhul arvasin 60% tõenäosusega, et ta esimese kolme hulka tuleb. No seda oleks ka ilma astroprognoosita võinud arvata. Oleks ma otse välja pakkunud, et pronks on kindel, siis oleks mu pakutud protsent suurem tulnud kui see 60%. Selline see prognoosimine juba on, et ülimalt raske täpsemalt pihta saada.

Vaatasin Marsi liikumist ja mõtlesin, et planeedi märgivahetus toob sageli kaasa maavärinate suurenemise. Eriti tõenäoline Marsi puhul, pealegi veel Skorpionis. Kirja ma seda esimeses osas ei pannud, sest täpset aega või kohta niikuinii ei oska välja pakkuda. Nüüd tagantjärgi ongi teada augusti lõpus olnud mitmeid tugevaid maavärinaid erinevates regioonides. Kui Saturn märki vahetab, siis nähtavasti samuti toob kaasa maaväriante tekkimise suurenemise.

Septembri Kuuloomine on 16-l kell 05.12 24-s Neitsi kraadis, ühendus Merkuuriga.See kuuloomine on eriline veel selle poolest, et loomine on ühenduses Valge Kuuga. See soosib tervendajaid, medtöötajaid, kriitikuid ja täpse töö tegijaid.Hea alustada tervislikuma toitumise algustamisega, Valge Kuu kui kaitseingel, aitab kaasa.

20. sept. on Merkuur opositsioonis Uraaniga ja samas kvadratuuris Pluutoga. Sõnasõda, üksteisest valesti arusaamine, emotsionaalsed plahvatused on nende päevade ühtedeks märksõnadeks. 25-26. sept. on Veenus ja Marss omavahel disharmoonias ning aspektis ka Pluutoga (seskvadratuurid). Kannatavad suhted, õiged otsused.

22. sept. vahetab Päike märki ja siirdub Kaaludesse, algab sügis.
29.sept. on Päike kvadratuuris Pluutoga ja opositsioonis Uraaniga. Seda pingestab veel täiskuu Jääras.Impulsiivne päev tõotab tulla.

Maikuu prognoosis kirjutasin nii ….Maikuu varjutus on oluline ka neile, kellel null kraadi Kaksikute lähedal on mõni planeet või kaardi tähtis punkt (+/- 5 kraadi). Näiteks tuntud inimestest on null Kaksikutes Põhjasõlm Briti printsil Harryl. Temast tuleb kindlasti sel aastal rohkem juttu.....
Augustis oligi Harry meedia tähelepanu all oma alasti piltidega, mis tehti Las Vegases. Ka niimoodi avaldub päikesevarjutuse mõju isiklikul tasandil. Ei tahaks olla printsi nahas, nende monarhia liikmete elu pole ka midagi kadestamist väärt asi, kogu elu pideva luubi all ja rasked raamid pidevalt kammitsemas. Mis lubatud lihtinimesele (ei tehta erilist numbrit ega jõua asi ka meediasse) pole lubatud monarhia liikmele ja pole vääriline käitumine.

Meie tegevpoliitikutest oli varjutus Hanno Pevkuri Jupiteri peal, lähedale jäi ka Must Kuu. Tema ametialal tuleb kindlasti veel ületada rohkesti karisid.ja tema populaarsusele see kaasa ei aita. Riigikaardis oli varjutus samuti Jupiteril, mis valitseb IC-d. Ja esiplaanile ning päevakorda tulidki uuesti kodused asjad – haldusreform, kinnisvara maaklerite kohta käivad artiklid jms. Sõna võttis põllumajandusminister, kes just mitte sageli meedias sõna võtab, igasuguste euroliidu võlgadega seotud küsimustes. Eetrisse läks uus tv saade Omakohus. Need ja muudki sündmused seotud siis nii varjutuse punktile kvadratuuri teinud Päikesega.

Septembri kohta on oma nägemuse kirja pannud ka Vikker. Selle leiab siit lingi alt.


Septembris korraldavad põllumehed Horvaatias Biograd na Moru nimelises linnas kündmise maailmameistrivõistlused. Euroopa ja Ameerika golfarid võtavad üksteiselt mõõtu Illinoisis Medinah`s, kus toimuvad Ryder Cup võistlused. ÜRO-s algab järjekordne peaassamblee.

järgneb...

Kommentaare ei ole: