pühapäev, 23. september 2012

Valge Kuu ehk Selena 2

Selena - Nessi telje omadused

Usk – mitteuskumine, umbusk
Usaldus (arutlemata) – usaldamatus, skeptitsism
Südame häälele järgnemine – vasturääkivus, vastuolulisus
Ei ole kriitiline – alandav kriitika, mõnitamine, pilkamine, alandamine
Julgus, tegu ilma pikemalt mõtlemata – ebakindlus, kõhklused, argus
Vabatahtlik enda allutamine printsiipidele – mõttetu kaasaminemine liidrile, pimesi toimimine

Oma telje läbitöötamine seisneb selles, et tuleb endas avastada need väärtused, mida toetab Selena. Samas tuleb endale tunnistada normaalset kriitikat, mis sinu suhtes tehakse. Õige läbitöötamine on see, kui oled tolerantne, tunnistad, et kõigil on õigus oma tõe ja teekonna leidmine Kõrgema Tõe poole.

Ei maksa arvata, et Selena – Nessi telg on ainult seotud usu ja vaimsusega. Telg igas kaardis omamoodi kiitab heaks selle, mida inimene usub/ei usu ja mis kutsub temas /ei kutsu kahtlusi. Millistes elusfäärides ta enam end realiseerib. Näiteks Selena Lõvis 1 majas, inimene tervikuna toetub ainult oma jõule ja energiale. Ja ei pruugi üldse see kindlustunne toetuda vaimsele alusele. Selline telg on poksijal Muhhamed Alil.

Mõned näited, kus Selena on Lõvis.Osa näidetest on võetud internetist, osa enda kaardikogust.
Rooma imperaator Nero Selena oli Lõvis VIII majas ühenduses (konj.) Kuuga. Juba üksi selle faktori põhjal saab öelda, et kui tähtis oli tema jaoks enese näitamine, pidev püüd tõestada oma jõudu ja kinnitada oma üleolek. Ja kui loomulik tema jaoks oli minna “üle laipade”.

Rock-muusik Ossy Osburne Selena Lõvis V majas, ühenduses Pluutoga, mis vastab tema loomingulise realiseerimise pluutolikule eesmärgile. Luuletajal Bayronil oli Selena Lõvis III majas IC lähedal, mis viitab tema individualismile, mis väljendus nii suhetes kui ka poeetilises loomingus. Teisest küljest on tema iseloomu rõhutab Nessi Veevalajas IX majas, mis ühenduses Veenuse ja Saturniga. See räägib meile tema elutee otsimisest, mis viisid teda kaugetele reisidele ja hinge sisemistele vastuoludele. Sarnane seis oli ka Albert Einsteinil (Selena Lõvis III majas), kuid selles on Selena ühenduses Uraaniga Neitsis, sümboliseerides teadlase teekonda uute avastuste avastamiseks.

Juhtudel, kui mõni planeet teeb mazoorseid aspekte telje punktidele, rõhutab see seda punkti , mis on kas ühenduses või trigoonis antud planeediga. Kui aga planeet on kvadratuuris telje punktidega, siis ilmneb tugev eneseväljendus ja toob välja telje kogu problemaatika.

Einsteini puhul on Selena-Nessi otsapunktid kvadratuuris Pluutoga. Aga kirjanikul Paulo Coelhil teeb Selenale täpse trigooni Neptuuniga. Stepen King`il on Nessi ühenduses Kuuga ja Damoclesga ning teeb Selenale kvadratuuri. Siit siis tema romaanide süzeed ja õudused.

Augustinus Hippost (sünd. 354), piiskopp, kirikupühak. Temal oli tugev seos Selenal, ühendus Päikesega, mis peaks hästi iseloomustama tema tegemisi. Tuntud multikate loojal Walt Disney`l oli Selena 27 Skorpionis ühenduses Merkuuriga. Miki hiire filmi loomisel oli Päike-Selena ühendus Neitsis. Laste vastuvõtlikust ja filmist ajendatud kujutluspildid tulevad Neptuun-Child ühendusest Lõvi/Neitsi piiril. Tulemuseks see, et hiirest sai väga paljude laste suur lemmik. Ülitugev on Selena ja Päike-Merkuur-Marss ja Must Kuu ühendus 9 majas Kaljukitses Austria kirjanik-dramaturg, tõlk ja pankuril Gustav Meyrinkil (pseudon. G. Meyer).

Mõningaid näiteid ajaloosündmustes. Sündmus ise peaks siis Selena asukoha ja läbi aspektide näitama positiivset ja heatahtlikku kulgu, selle kaitset ja tulevikus edukat järge. Ja Nessi selle pahupoolt, negatiivseid mõjusid, raskusi ning ebaselgust.

Celsiuse termomeeter nägi ilmavalgust 25.12.1714.a. Selena 12 Kalades kvadratuuris Merkuur-Skepticus ühendusega Amburis.
Greenwichi null meridiaan kinnitati 13.10.1884.a. Selena 16 Kaksikutes ühenduses asteroid Printcipiaga.

Päris huvitav on Selena osa Fatima juhtumis (1917), Selena on 3 Kalades kvadratuuris Veenus-Luthera ühendusega ja trigoonis Pluuto-Bhagwat (jumalikus) ja Vaticana ühendusega Vähis. Kuul on ühendus Luciferi ja Talent ühendusega Neitsis. Päike ühenduses Harmoniaga Kaaludes.

Vendade Wrightide esimene lennumasina lend, Selenal ühendus Jupiter-Karma ühendusega Kalades ja sekstiilis Icaruse-Merkuur ühendusega Kaljukitses.

Esimene aatompomm lõhati juulis 1945. aastal. Selena 20 Veevalajas, vastavalt siis Nessi Lõvis ja on ühenduses Merkuuriga ja kvadratuuris Marsi-Moira-Graves ühendusega Sõnnis. See pole kõige põnevam aspekt. Põrutatavam on see, et lõhkemise momendi AC on ülitäpselt ühenduses asteroid Fanaticuga Kaaludes!

Esimene tehiskaaslane Maa orbiidil, Sputnik 1, kosmoseajastu avamine. Selena 19 Skorpionis ühenduses Veenusega, laias laastus trigoonis Musta Kuuga. Detailsem viide ilmaruumis esimese sammu tegemisel on aga Phaetoni ja Daedaluse täpne ühendus Lõvis ja see paar jääb üsna Uraani lähedale.

Gagarini lend kosmosesse oli omamoodi inimühiskonna karmaline lahendus, Kuul ühendus Icarus- Lõunasõlme ja Chironiga Kaksikutes, lähedale jääb asteroid Karma. Nessil ühendus Russiaga Skorpionis. Väga täpne on Pluuto ühendus Põhjasõlmega Neitsis. Saturni-Jupiter ühendus koos asteroidide Gagarin ja Fanatica kõnelevad samuti midagi.

Esimene inimene Kuul, Selena 26 Vähis ühenduses Päikese ja Merkuuriga trigoonis Neptuuniga Skorpionis. Berliini müüri langemine, Nessil ühendus Karmaga Amburis. Windows loodi novembris 1983, Selena-Nessi telg erilist midagi ei näita aga huvitav on Talendi ja Fanatasia täpne ühendus Jääras ja Karma-Skepticuse täpne ühendus Neitsis. Ega loojad ise ka vist aru ei saanud kuivõrd nende loodu oli taeva poolt heaks kiidetud ja millised ohud võivad sellega kaasneda. Fanatical ühendus Neptuuniga maailma avardumise märgis Amburis.

Esmakordselt avalikustati Aidsi kui haiguse olemasolu juunis 1981. Nessi 6 Kaaludes ühenduses Saturniga. Ega erilist usku, et sellest haigusest niipea jagu ei saada, seda toonitab Skepticuse lähedus Nessile ja Saturnile ning on ühtlasi inimkonna valede eluviiside ning mõtlemise tulemus, Merkuuril kvadratuur Nessiga.Asteroid Aesculapia on ühenduses Kuu ja Põhjasõlmega Lõvis, see räägib haiguse laialdasest levikust tulevikus rahva seas. Neptuuni väga täpne opositsoon Hygeiaga Kaksikutes viitab haiguse salapärasele tekkimisele ja vastuolulisele, raskesti alluvale ravile. Laialdase tuntuse tagas Päike-Varuna täpne ühendus Kaksikutes.

Maailma esimene katseklaasi laps sündis juulis 1978.a. Selena 9 Skorpionis täpses ühenduses Quaoariga, Nessi täpses ühenduses Chironiga, lähedale jääb asteroid Child. Meditsiinile viitab Aesculapia sekstiil Nessiga, Asclepiuse kvadratuur sõlmedega. Võimalikele suurtele negatiivsetele tagajärgedele viitab Jupiteri väga täpne ühendus Musta Kuuga Vähis.

CERN, esimene katsetus septembris 2008. Selena 29 Veevalajas ühenduses Talent`ga. Nessil aga ühendus Karmaga.Teadlaste fanaatilisust raamitses asteroid Fanaticu ühendus Saturniga Neitsis.

järgneb...

Kommentaare ei ole: