pühapäev, 30. september 2012

Mida pakub aasta 2012 - oktoober

Septembri lõpus olnud tankeriavariid Aegna saare lähedal muidugi ette ei näinud. Selliseid juhtumeid on kole raske ette näha. Põhjusi on palju ja neist olen varem juba ka kirjutanud. Tegin ka kaardi õnnetuse ajale. Üht-teist on selles näha, osalevad ka kolm niinimetatud “laevade õgijat”, asteroidid – Sylla, Charibdys ja Leviathan. Aga enam pälvis tähelepanu Kuu, olles ühenduses asteroid Autumn`iga (sügis) ja Kuu ise oli kujundi saatuse sõrm tipuplaneediks. Aluse moodustasid Veenus Lõvis, mis ühenduses asteroid La Canada (laeva omanikriik) ja teine aluseplaneet oli Jupiter, mis on ühenduses Chaosega Kaksikutes. Mõningaid teisi merealaseid taeva nimekaime on veel sündmusega seotud.

Septembri viimastel päevadel pingestusid mitmed seni päevakorras olnud teemad. Meil siis arstide streik, mujal Süüria sündmused ja Iisrael-Iraan vastasseis.Jaapan-Hiina saartekonflikt. Eks see Uraan-Pluuto täpne kvadratuur pluss muud seisud selle tingisid.

Oktoobris muutub Jupiteri liikumine retrograadseks (4.10 – 30.01.2013; 16.22 gem – 6.19 gem). 6. okt. teeb Marss ühenduse Põhjasõlmega ja siirdub seejärel Amburi märki. 8. oktoobril on kaks kõige vastandlikumat planeeti, Marss ja Neptuun täpses kvadratuuris. Kuu esimesel dekaadil on parem vältida veetranspordi teenuseid. Marsi vaidlus Neptuuniga, kumb kangem või etem, võib viia mõne suure skandaalini, mis on seotud ravimi tootmise, müügi või tema omaduste tegeliku ilmsikstulekuga. Elanike varustamine joogiveega võib olla häiritud või on veejaamadel mingid probleemid selle edastamisel.

5.10 siseneb Saturn Skorpionisse, et seal tegutseda 2,5 aastat.Saturni mõju saavad tunda kõik, kelledel on märgis planeete või olulisi sodaagipunkte.Tegeleda tuleb oma keeruliste ja raskete ülesannetega, olla kannatlik ja sihikindel.

Saturnil on täpne trigoon Neptuuniga (11.10), see nende tsükli faas, kui nad omavahel on opositsioonis olnud ja nüüd Saturn läheneb Neptuunile. Nende tsükkel algas ühendusega Kaljukitses 1989. aasta lõpus ja samaaegselt oli ühendus opositsioonis Jupiteriga ja lähedale jäi ka Uraan. See oli perestroika aeg ja N Liidu lagunemise periood. Ida-Euroopa vabanemise aeg. Nüüd trigoon tõotab siis alguse saanud põhjapanevate protsesside edumeelsemat jätkamist. Poliitiliselt on see hea aeg. Tsükli lähenev trigoon on nagu saagi koristus, mis sai idanema panud nende planeetide ühenduse ajal. Mida sai varem külvatud, seda nüüd lõigatakse. Jupiteril seskvadratuur Saturniga (15.10).

Allergikutel on see periood (Marss kvad. Neptuun) raskem, tuleks varakult hankida omale vajalikud ravimid ette.Kui tervis lonkab, siis 14. okt. pole hea alustada tervise remondiga (Kuu oposit. Uraaniga). Operatsiooni tegemiseks, kui arstid just ei streigi, siis oleks hea vältida 8, 14, 15(Kuu oposit. Uraaniga), 19 (Kuu kvad. Veenusega) ja 22 oktoobri päevi.

Oktoobri 25-dal päeval kohtub Päike Saturniga, soovitus oleks neil päevil jääda realistlikuks, rohkem enesekontrolli.Rohkem tunda võivad anda kroonilised haigused

Oktoobri lõpus saab Veenus kokku Valge Kuuga Kaaludes (31.10), see annab võimaluse neile naistele, kes seni mingil põhjusel pole saanud lapsi, seda nüüd taevaste vägede poolt soosituna saada, jääda lapseootele. Alates juuni keskelt kuni oktoobri alguseni on võimalik taastada vanu sõprussidemeid, see on aeg, mil Jupiter liigub retrograadselt.

Tooks ära mõne riigi seisud, mis sügisel võivad oluliseks osutuda.Peas vasardab, et oktoober on Suurbritanniale oluline ja peab seda ka ära mainima.
Suurbritannia. Ühendatud Kuningriigi radixis (1.01.1801.) transiitne Pluuto veel erilist mõju tema Päikesele ei tee aga 2013. aastal jõuab Pluuto juba Päikese peale. Võiks oletada, et siis, kui Pluuto on Päikese oma haardesse võtnud, saab riik uue kroonitud valitseja? Enne seda aga jõuab transiitne Neptuun kaardis Pluutole. Ka see võib tähendada troonivahetust. Kuninganna Elisabethi enda kaardis on samuti oluline seis, Uraan jõuab tema Merkuurile. Kes võiks saada uueks Briti trooni valitsejaks?

Kui Saturn oktoobris siseneb Skorpioni märki, teeb ta Charlesil opositsiooni tema Kuule ja varsti ühenduse tema Lõunasõlmele. Seejärel on novembris Saturni ühendus tema nataali Merkuuriga.

Williamil aga on tulemas transiitse Uraani kvadratuur Kuuga ja Neptuuni kvadratuur tema Uraanile. Möödas on Pluuto oposit tema Päikesele ja Kuule. Uraan teeb temal ka trigooni asteroid King`le Lõvis. Charlesil on asteroid King 21 Sõnnis ja on opositsioonis tema Päikesega. 2012.aastal ükski kauge planeet ei tee asteroidile aspekti. Minu silmis on Williamil suuremad sansid saada uueks kuningaks kui seda on Charlesil. Eks paista, kas, kes ja millal! Ühesõnaga võiks pakkuda, et aastal 2012/13 saab Briti troonile uus monarh.

Brittidel on veel kaart (1.04.1889.), mis samuti töötab. Seal on sellised seisud, et Pluuto asub Jupiteri peal, Neptuun teeb kvadratuuri Neptuunile ja Uraan kvadratuuri Jupiterile, seda aga 2013.a märtsis.

Linnriik Vatikan moodustati Lateraani kokkuleppel 11.02.1929. Selles kaardis saab 2012. aasta täis Uraani ring. Pluuto teeb sinna kvadratuuri ja satub seal pinge alla ka Veenus. Neptuun teeb opositsiooni Neptuunile. Saturn Skorpionist opositsiooni Jupiterile. Eelmise aasta detsembris enne Jõulusid kirjutati, et paavas näeb välja väsinud ja kurnatud. Tema nataalis on Uraanil ring täis, ühtlasi teeb Uraan kvadratuuri sõlmedele. Ja Neptuun enne Kaladesse minekut pingestasb kvadratuuriga ka Veenust. Huvitav kokkulangemine, nii Vatikani kui paavsti Veenused on pingestatud.

Ma ei tea, kuidas seal Vatikanis need asjad käivad, kas paavst saab loobuda oma ametist ja minna vanaduspuhkusele või mitte.
Kõuepilvi kogunev Iraani ja Iisrali vaheline senine disharmoonia kogub hoogu. Iraani radixis Jupiter pingesatab sõlmesid. Saturn enne Skorpionisse minekut teeb kvadratuuri Jupiterile, viimane on aga kogu kaardi valitseja. Riigi Veenus on Neptuuni haardes ja kevadel 2013 satub Päike Uraani mõjusfääri alla.

Iisraeli radixi AC-le jõuab oktoobris Saturn. Ja varsti teeb kvadratuuri Kuule ning MC-le Lõvis. Iraani ja Iisraeli Marsid on omavahel kvinkunksis, see “tagab” alatise nääkelimise, ähvardamise ja konfliktide tekkimiseks soodsa pinnase. Iraani Saturn on kvadratuuris Iisraeli Merkuuriga, ka siit see sõnaline sõda.Iraani Uraan Skorpionis on kvadratuuris Iisraeli Musta Kuuga Veevalajas. Juudiriik tunneb tuumaohu võimalikkust. Kas kahe riigi oma pingetest piisab sõja puhkemiseks, keeruline öelda.

Mitmed riigiv veel on transiitsete kaugemate planeetide poolt nende mõjusfääris.Saksamaa on Pluutost mõjutatud, planeet liigub tema Uraani peal. Ka riigi ja tema liidri võimulpüsimine saab selgemaks 2012.a. lõpus ja 2013.a. algul, kui Pluuto teeb kvadratuuri riigi Päikesele. Kantsler Angel Merkeli positsioon kas tugevneb või siis ootab Euroopa esileedit ees vägagi keeruline ja muutusi vajav periood. Tema enda kaardis saab täis kaks Saturni ringi ja sügisel, kui Saturn peale ühenduse iseendale, jõuab ta tema Musta Kuule. See nüüd küll midagi lohutavat ei tõota. 2011.a. oli Angelale keeruline ja pingeline juba ainuüksi seepärast, et Saturn liikus tema MC ümber.Riigi pangandus ja finatssüsteemi ootab ees Uraani opositsioon Veenusele toime.

Vene Föderatsiooni iseseisvuskaardis on Pluuto kaardi Uraanil ja ühtlasi teeb ta kvadratuuri Marsile Jääras.Transiitne Neptuun teeb täpse kvadratuuri Merkuurile.Valitseva kliki tahtmine või igatsus taastada N Liit kajastub ka N Liidu moodustamise kaardis. Pluuto kaardi Päikese ja Moskva peal, tehes opositsiooni kaardi Pluutole.

Kerge aeg ei saa olema USA-l. Pluuto teeb tema radixi Saturnile esimese kvadratuuri 2015.a. lõpus. Mingi struktuurne muutus tuleb. Mis veel???
Pluuto USA kaardis teeb jätkuvalt vastasseisu tema Jupiterile. Neptuun aga teeb trigooni kaardi Veenusele ja asteroid Karmale, uinutab, loob illusiooni, et rahanduses pole asjad nii hullud, kui räägitakse. Trigoon võib muidugi näidata ka rahunemise perioodi aga väga kahtlane, et see nii on. Sest samal ajal teeb Uraan neile kvadratuuri.

Murelaps Kreeka kaardis (24.07.1974.) on tulemas Pluuto opositsioon Merkuurile (2013.aastal). Praegune nutune seis aga tingitud Pluuto opositsioonist riigi Veenusega ja Saturni asumine riigi Uraanil. Neptuun sisenedes Kaladesse (korra juba tegi) teeb kvinkunksi riigi Päikesele ja Uraan teeb kvadratuuri Veenusele. Ei lõpe riigi rahamured veel niipea.

Oktoobris on Kuuloomine 15-l kell 15.04 23-s Kaalude kraadis ja teeb trigooni Jupiteriga. Saturn nüüd Skorpionis ja trigoonis Neptuuniga. Tokyos saavad kokku Maailmapank ja IMF. J. Kennedy austajad tähistavad Kuuba kriisi 50. aastapäeva.

järgneb...

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas Eesti osas on 2013-2014 näha olulisi muutusi,mõtlen just astroloogilises perspektiivis?

Valori tähetarkus ütles ...

Sellest, mida taevas näitab järgmisel aastal püüan kirjutada edaspidi, siis kui 2013 on saabunud.Ehk täpsustaks, mida sa mõtled selle astroloogilise perspektiivi all.

Anonüümne ütles ...

Huvitab just see kaua praegune valitsus suudab hoida senist "status quod", rahul olematus aina kasvab ja kusagilt peab see järele andma.
Kuid kas seda soosivad ka planeetide seisud?
Minul tekib tahtmatu paraleel 1917.a ja praeguse aja hetke vahel.

Ise asi kas võtta aluseks nüüd eesti riigi sünni kaart või taasiseseisvumise aja kaart!

Kuid ilmselt kirjutate sellest edaspidi kui 2013 aasta juba käe ulatuses. Jään huviga ootama seda artiklit.