esmaspäev, 20. veebruar 2012

Maisi jumal 4

Need printsiibid, mis on teada, ei viita otse, et Teharonhiawako oleks see üks peamisi tegureid, mis “soodustavad” terrorismi või mõnda teist sündmust. Üldse on mul teatud kõhklused ja kahtlused, et kauged ja aeglased väikeplaneedid otseselt oleksid osalised terroris ja õnnetustes. Nende osa paistab välja ainult siis, kui nad teevad üsna täpseid aspekte planeetidega ja sündmust otse viitavatele Marsitagustele asteroididele. Välja see paistab aga kas nad ka otseselt on “süüdi” selles, see asi jääb veel lahtiseks.

Näiteks oli juunis 1985 pommiplahvatus Pan Amerika lennukis, mis Atlandi ookeani kukkus. Siis tegi Teharonhiawako koos Borasisiga ühenduse asteroid Icarusele. Või siis hiljutine Nord Streami tööle lülitamine, kus Salacia tegi täpse ühenduse Russiaga Kalades. Meil oli Loode-Eestis suurem naftareostus jaanuaris 2006. Asteroid Estonial oli täpne ühendus Salaciaga Kalades. Minu arust hea näide, kus on otsesed viited asukohamaa ja mereprintsiipi koosmõjust.

On ka nii, et sündmuse hetke põhitelg satub täpselt ühendusse asteroidiga. Oklahoma City terrosris oli MC-l täpne ühendus Teharonhiawakoga Veevalajas mis opositsioonis Marsiga. Kui ikka on aspekt, siis on ka võimalik, et sündmus toimub, kuid ei pruugi toimuda. Beslani koolitragöödias oli Teharonhiawakol oposit. Merkuuriga (noorsugu) ja tragöödia toimus. Naftapuurtorni Deepwater Horizon hukk, selles Teharonhiawako otseselt ei osalenud (oli küll ülitäpne sekst. Pluutoga) , kuid Salacia, mis seotud veemaailma asjadega, tegi ühenduse Jupiteriga. Platformi vettelaskmisel oli Salacial ühendus Veenusega (raha teenimine vee alt).

Alati ei pruugi aspekt olla ka täpne. WTC kaksiktornide hukkumisel oli Teharonhiawakol ühendus Uraaniga Veevalajas orbiga 1.42. Kuid Teharonhiawakol oli see eest täpne oposit. Orcusega. Ja Varuna tegi täpse ühenduse Jupiteriga Vähis, sündmus, mis leidis maailmas väga palju kajastamist ja oli oma ulatuse ja suuruse poolest kõike jõhkram. Siin töötasid nii Varuna (tegi tuntuks, viitas ekstreemsusele ja jäädvustas kauaks inimeste mällu) kui ka Jupiteri printsiibid oma suure negatiivse ulatusega.

CERN alustas oma katsetustega sept. 2008. Siin on nii täpseid aspekte kaugetel kui vähem täpseid. Haumel näiteks väga täpne ühendus Merkuuri ja Marsiga Kaaludes, kraad kõrvale jäi Veenus. Salacial oli aga ühendus Uraaniga Kalades, orb 1.13 ja opositsioon Päikesega, orb 1.34. Teharonhiawako tegi opositsiooni Orcusega, orb 2.08. Kiirendi käivitamise MC-le tegi Teharonhiawako kvinkunksi!! Tuntuks tegi selle käivitamise , nagu ikka, Varuna, mis tegi opositsiooni Kuule. Ja selliseid näiteid võib tuua pea lõpmatuseni, eriti negatiivseid.

Kuid siiski kõik need loomisega seotud cubewanolased üsna tihti on “mängus” igasugustes konfliktides, katastroofides, näiteks nii Varuna kui Quaoar. Sellest on vastavates artiklites ka lugeda ja statistika ikka näitab, et kauged ei jää terrorist - õnnetustest eemale. On veel palju, mida mul raske mõista ja aru saada, miks loojad jumalad osalevad ka negatiivsetes sündmustes.

Sama lugu on ka isikutega. Kauge asteroid ilmutab end läbi lähedaste asteroidide või planeetide. Norra massimõrvaril on sünnikaardis Teharonhiawako (koos Borasisiga) üsna täpne ühendus Narcissusega Kaljukitses ja Haumela väga täpne konj. Põhjasõlmega Neitsis.
Kauged asteroidid peaksid ikka osalema rohkem põhjapanevates asjades, nendes, mis jäävad eksisteerima ja kauaks kestma. Nendes, kus asutatatakse uus ülemaailmne organisatsioon, uus tehnoloogiline kasutuselevõtt või uus riik jms. Elu näiteb, et see on nii ja naa.

Näiteks, kui maailma ilmus esimene postmark (1840), siis Quaoaril oli ühendus plutiino Ixioniga Skorpionis.1983. a. teatati Windowsi loomisest, siis samuti oli Quaoaril ühendus Ixioniga pluss Päike, need on siis juba vägagi põhjapanevad asjad, milles siis peategelasteks Neptuunitagused väikeplaneedid. Veel üks näide, kui juulis 1977 tuli müügile maailma esimene praktiline personaalarvuti Apple 2, siis Quaoarl oli väga täpne konj. Uraaniga Skorpionis.

Veel näiteid. IMF loodi Teharonhiawako ja Uraani üsna täpse vastasseisu ajal. CIA loodi Marsi ja Teharonhiawako opositsiooniga, Pentagon asutati Teharonhiawako ja Orcuse opositsiooniga.OPCW (keemiarelva kasutamise keelustamise organisatsioon) loodi Teharonhiawako ja Jupiteri ühendusega Veevalajas.

USA Rahukorpus loodi Teharonhiawako ja Borasisi opositsioonga Marsile. UNESCO asutati Teharonhiawako ja Merkuuri ühendusega ning opositsiooniga Uraanile.

NSVL moodustati Teharonhiawako täpse opositsiooniga asteroid Russiale. See vastasseis siis tingis pikemaajalise eksisteerimise. Ja kiiremini hakkas NL lagunema juba Vene Föderatsiooni iseseisvumisega, siis Teharonhiawako ja asteroid Russia olid ühenduses Veevalajas. Muidugi on peamised tegurid teised aga nemad nii öelda aitasid kaasa.

Erinevad sündmused, kus Teharonhiawako on aspektis planeetide või lähiasteroididega ei too veel päris välja tema põhilised printiibid, kuid aimu juba annab. Selleks tuleb tublisti rohkem näidete varal otsida ja leida need põhiprintsiibid. Eks aja jooksul seda ka tehakse.

Riikide tekkimine ja moodustamine.
NSVL – Teharonhiawako 17 Skorpion oposit. asteroid Russiaga, täpne kvad. Neptuuniga
Saksa Liitvabariik – Teharonhiawako 9 Veevalaja oposit. Jupiteriga
Prantsusmaa – Teharonhiawako 0 Kaljukits kvad. Veenusega (orb 1.37)
Itaalia – Teharonhiawako 16 Ambur teeb oposit. Päike-Uraan ühenduse keskpunktile. Huvitav veel see, et ka Makemake on 16 (Vähis) ja Haumea on 16 (Lõvis)

Teharonhiawako täpne ühendus Päikesega isikutel, keda maailma rohkem tunneb ja tunnustab tema andekust.
Helen Hayes, näitleja, kes on saanud Emmy, Grammy, Oscari ja Tony auhinnad – Teharonhiawako 17 Kaalud konj. Päikesega
Salvador Dali, kunstnik – Teharonhiawako 18 Kaaludes konj. Päikesega
David Harker, kristallograafia teadlane – Teharonhiawako 24 Kaalud konj. Päikesega
Robert Hand, astroloog – Teharonhiawako 11 Ambur konj. Päikesega

Christiaan Barnard, LAV kirurg, kes sooritas esimese südamesiirdamise inimesele – Teharonhiawako 15 Skorpion konj. Päikesega.
Orlando Bloom, filminäitleja – Teharonhiawako 11 Kaljukits konj. Päikesega

Veel isikuid, kelledel on Teharonhiawakol ühendus Päikesega aga mitte nii täpne, jääb 2-5 kraadi sisse.
Woody Allen, Bruce Lee, Don Johnson, Michele Alborato, Florence Griffit Joyner, Michael Schumacher, Thomas Alsgaard, Kate Moss, Raica Oliveira, Jim Morrison, Julia Ormond.

Neil loovisikutel, kelledel leidsin, et Teharonhiawako omab üksjagu tähtsust nende kaartides.
Michelangelo - täpne konj. Veenusega Jääras
Johannes Brahms – Teharonhiawako täpne konj. Borasisi, Marsi ja Põhjasõlmega Vähis, sekst. Päiksega

Gustav Mahler – Teharonhiawako täpne konj. Saturni ja DC-ga, trig. Kuuga
Igor Stravinski – Teharonhiawako täpne konj. Saturniga
Marc Chagall – Teharonhiawako kvad. Marsiga
Nikolai Roerich – Teharonhiawako konj. Marsiga Neitsis
Henri de Toulouse – Teharonhiawako täpne konj. MC-ga Neitsis, kvad. Päikesega
Edvard Munch – Teharonhiawako kvad. Marsiga

Montserrat Caballe – Teharonhiawako täpne kvad. Marsiga
Kiri Te Kanawa – Teharonhiawako kvad. Päikesega
Placido Domingo – Teharonhiawako konj. Marsiga Amburis, poolsekt. Veenusega
Jorma Hynninen – Teharonhiawako trig. Päike-Veenusega Jääras
Andrew Lloyd Webber – Teharonhiawako trig. Marsiga
Andrea Bocelli – Teharonhiawako täpne kvink. Marsiga, kvad. Päikesega

Richard Clayderman – Teharonhiawako konj. Merkuur-Veenusega Amburis, täpne sekst. Neptuuniga, trig. Pluuto-Haumeaga Lõvis, täpne kvink. Makemakega Vähis. Kui siia veel lisada, et Päikesel on konj. Salaciaga Kaljukitses ja Boresisi oposit. Jupiteriga, siis on arusaadavam tema andekuse allikad. Viis loojat transneptuuni annavad oma panuse klaverikunstniku kujunemisele selleks, kelleks ta sai ja on.

Nendes äratoodud näidetes figureerib teistest rohkem Marss, planeet, mis viitab kuidas oma väikeplaneetidelt saadud impuss rakendada – loomingusse.

Esialgse kokkuvõttena öeldes sai siiski mingi ülevaate, mida maisi jumal endast kujutab. Edaspidi kindlasti tasapisi infot juurde tuleb ja me hakkame rohkem Teharonhiawakot teadvustama. Ise arvan praegu, et kaugasteroidide toime on suurem, kui nad teevad ühendusi ja opositsioone planeetidele ja teistele asteroididele ning see tingib püsimajäävamate protsesside jätkumist ning eksisteerimist.

Kommentaare ei ole: