teisipäev, 8. veebruar 2011

Yami


Viimaste aegade sagedased looduskatastroofid üle maailma on teinud ühiskonna üha murelikumaks. Aina enam on sagenenud nende toimumine, nad on muutunud võimsamaks, purustused suuremaks. On teada nende tekkimise põhjused ja mehhanism. Erinevate looduse katastroofiliste ilmingute prognoosimisel on saavutatud suuri edusamme, aga aina raskem neid siiski ette prognoosida. Suuri raskusi valmistab ette näha tsüklonite tekke aeg. Mida varem saaks seda teada, seda effektiivsem oleks valmistumine tema vastuvõtuks. Varasemad mudelid ja meetodid ei pea sagedasti enam paika. Ilmaköök on tugevasti paigast ära. Üheks abiks oleks kaasata meteo-astroloogia, tema erinevad võimalused aitaks kindlasti kogu kliimas toimuvaid protsesse paremini jälgida.

Kõiki looduse väljaastumisi saab seletada ka astroloogilises keeles. Palju teadmisi on selles valdkonnas aegade jooksul kaduma läinud, moondunud, kuid ühtteist siiski on säilinud ja saab kasutada erinevate looduslike ilmingute lahtiseletamisel. Kuu loomise kaardid antud regiooni jaoks, pööripäeva - ja varjutuste kaardid on aluseks ilma prognoosimisel. Hetkel piirdun aga asteroidide kaasamisega, mis küllaltki ilmekalt näitavad looduskatastroofide taevaseid seoseid maal toimuvaga.

Konkreetse koha või riigi puhul saab võrrelda maa või riigi nataali ja hetkel olevate taevaste seisude omavahelisel võrdlemisel. Näitena toon ära hiljuti Austraalias möllanud viienda kategooria tormi.
Austraalia üheks peamiseks riigikaardiks on 1. jaanuaril 1901. aastal jõustunud Austraalia Ühenduse väljakuulutamine, temast saab omavalitsuslik föderatsioon Briti impeeriumis.

Kui sellele kaardile lisada looduse printsiipidega asteroidid nagu Flood (üleujutus), Storm (torm) Tsunemi (tsunaami) ja mitmeid teisi, siis nende positsioon ja aspektid räägivad juba üsna ilmekalt riigi looduses toimuvate protsesside käekirjast ja seda, miks teatud liiki loodusõnnetused just antud riigis toimuvad.
Austraalia kaardis on tormid ja üleujutused lausa tugevasti sisse kirjutatud.
Päikesel konj. Floodiga Kaljukitses
Marsil konj. Stormiga konj. Neitsis, omavahel nad trigoonis.

Pole siis ime, et suurriik alatasa vaevleb erinevate loodusnähtuste negatiivsete külgedega. Üleujutused, metsatulekahjud ja tormid on maa lahutamatud osad, mis võimenduvad eriti siis, kui transiitsed taevakehad need aktiivseks muudavad.
Päike on Kaljukitses siis, kui lõunapoolkeral on suvi. Mitte igakord ei ole siis üleujutusi. Pigem ollakse hädas sagedate põlengutega. Seekord taevas käivitas Queenslandi laiaulatusliku üleujutuse transiitsed planeedid, mis aktiveerisid nataali planeedid.

Flood riigi Pluutol
Storm riigi Kuu peal
Veenus riigi Merkuuril
Veenus valitseb kaarti ja Merkuur 9 ja on 12 kaasvalitseja

Jupiter kvad. riigi MC-le ja Tsunemile, T kavdraat moodustub
Saturn riigi Musta Kuud piirab ja ümbritseb
Uraan kvad. Neptuuniga

Neptuun trigoonis Neptuuniga
Neptuun oposit. Karma-Lilithiga
Pluuto Saturni peal
Põhjasõlm Tsunemi peal
Chaos täpses kvad. nataali Marss-Storm ühendusega
TL66 Lõunasõlmel

Jaanuarikuu päikesevarjutus oli riigi Päike-Flood lähedal, detsembri
kuuvarjutus nataali Neptuunil. Olulised tegurid, mis aitavad prognoosimisel viidata eelseisvale ajale, kui tahetakse ennetada või viia miinimumini loodusõnnetustest tulenevaid kahjusid. Ettevalmistudes säästaks see palju inimelusid, kui varakult on õnnetuse toimumine ette teada. Nagu ütleb vanasõna, parem karta kui kahetseda.Yami puhul seda ka rakendati. Inimohvreid oli vähe.

Taganjärgi, kui selgus suurtormi nime (Yami), sai seda kõlaliselt sarnaste nimedega asteroidide hulgast eraldi välja tuua. Yami`le nimekõlaliselt sarnaseid on palju. Mitte kõik nad ei sobitu sündmusesse. Tehes nende hugas valiku, jäid silma järgmised. Asteroid Jason, on nataalis 7 Kalades ühenduses ilma ja kliimat sümboliseeriva Weatheriga. Suurtormi ajal oli ta 24 Kaljukitses tehes kvinkunksi nataali Neptuunile. Teatud seos on olemas. Asteroid Jasinski, nataalis 15 Neitsi, lähedale jääb riigi Marss-Storm. Tormipäeval oli ta 6 Kaljukitses (konj. Pluutoga), lähenes siis riigi Päike-Flood ühendusele. Ja oli ületanud ka riigi nataali Saturni.

Kolmandaks valisin välja asteroid Jaspers, tema nataali positsioon ei ütle eriti midagi (20 Sco) aga tormipäeval oli ta riigi Päikese peal. Need kolm on 2. veebruaril seotud planeetidega järgmiselt. Kuu oli ületanud Jasoni, Jasinski ühenduses Pluutoga. Jaspers päevaplaneetidega aspekteeritud ei olnud.

Kui võtta aluseks torminime esitäht “Y”, siis selle tähe ja sarnase kõlaga on samuti mitu asteroidi. Valik jäi peatuma järgmistele. Yashin (antud tuntud vene väravavahi auks) on nataalis riigi Pluuto lähedal Kaksikutes, teeb tormis ühenduse Jasoniga ja on trigooni ka nataali Neptuuniga. Asteroid Yasue on samuti ühenduses riigi Pluutoga, tormis on ta riigi Päikese peal. Asteroid Yasuda on nataalis üsna Jaspersi lähedal, tormis on ta aga Yasue kõrval Kaljukitses, olles ületanud riigi Päike-Flood ühenduse.

Sellised siis nimekõlaliselt sarnaste teiste asteroidide teatud seosed tormiga Yami. Määravamaks tuleb siiski lugeda antud tormipäevade planeetide seisud. Päike ühenduses Marsi ja Ceresega Veevalajas poolkavadratuuris Veenusega. Pluuto ühenduses Põhjasõlme ja Vestaga Kaljukitses. Peale Saturni on kõik planeedid koondunud kolme talvemärki. Need on Austraalia jaoks suvemärgid, mil sademeid, torme alati olnud. Kui nendele siis lisada nataali planeetide aktiveerimine transiitsete planeetide poolt, siis taevas on loonud mustri, mis maapeal peegeldub antud sündmusega. Unustada ei tohiks ka varjutuste kraade ja seoseid.

Tavalugeja, kes ei tea astroloogiast midagi (kui selliseid siin üldse lugemas käib?) võib öelda, et kõlaliselt sarnaste nimeliste asteroidide need seosed on juhus või kokkulangevus, siis las see olla nende õigus arvamusele. Kes rohkem kursis astroloogiaga, see juba teab, et see on täiesti reaalne ja leiab astrokaartides ka kinnitust. Mina samuti seda ei usu, et on juhus. Maailma sündmuste loetelus on palju näiteid, kus nimeline asteroid väga eredalt osaleb antud sündmuses. Võtame kas või viimase meil endil olnud lumetormi Monica (9-10.dets.2010.).

Sellenimeline asteroid Monica oli siis ühenduses Jupiter-Uraan ühendusega Kalade lõpus. Oli parasjagu retro Merkuuri aeg ja torm halvas pea kogu liikumise vabariigis. Vabariigi peakaardis (1918) on Storm 19 Kalades, sealt siis läks üle transiitne Monica. Ja Flood on 16 Kaaludes, selle aktiveeris Saturn. Floodi kui üleujutust võib mõneti võtta kui üleujutust ülekantud mõttes, lumi katab kogu maa. Monica on wabariigi kaardis 15 Vähk, sinna tegi kvadratuuri transiitne Saturn. Nii, et on olemas üsna otsene seos nimelise asteroidi, tormi nime ja riigi kaardi vahel. Selline seos võib ilmenda ka teistsugustes oludes ja sündmustes.

Monica 1991.a. kaardis on konjunktsioonis Jupiteriga, lumetormi aeg tegid Jupiter-Uraan-Monica sinna kvinkunksi, sümboliseerides seda, et ega see viimane taoline asi pole, neid võib veelgi korduda. Ja Neptuun tegi sinna trigooni, külvates maa üle rohke niiskusega lume näol. Jupiter annab liialduse ja tuule. Kuuvarjutus (21.dets. 2010) samuti toimis enne kui ise teoks sai. Antud näites polnud küll vajadust otsida kõlaliselt sarnast nime, kuid ega sellest põhimõte ei muutunud.

Monica nimeline asteroid on varemgi nii öelda ilma teinud. Mäletate Bill Clintoni ja Monica Lewinsky armuafääri lugu. Väidetavalt algas Monica suhe Clintoniga novembri keskel 1995. Siis oli asteroid Monica ühenduses Clintoni Uraaniga. V maja valitsejaks on Uraan, majale allub nii armastus kui armuafäär.

Jupiter-Uraan-Must Kuu lisavad Yami möllamisse omapoolse panuse. Planeetide asumine viimastes märgi kraadides ja sisenemine uude märki on alati kaasa toonud suuremaid muutsi igas valdkonnas. Pole halba ilma heata. Looduse tervenemine toimus läbi Saturni ühenduse kaudu nataali Neithi abil, olles trigoonis Päikesega. Tormide mehhanismi toime on selline, et suurtormid on vajalikud kogu kliima tasakaalus hoidmiseks. Merede valitseja Poseidon ja Oceana täpselt omavahel trigoonis.Torm sünnib ookeani kohal, ookean on tema hälliks.

Nagu ikka mõne sündmuse lahtiarutamisel, otsid sarnasusi samalaadstest sündmustest. Üks väga laastav ja suuri kahjusid toonud suurtorm oli tsüklon Tracy 1974. aasta Jõulude ajal. See pea hävitas terve Darwini linna Austraalia põhjarannikul. Riigikaardis on selline asteroid nagu Tracie 19 Kaljukitses. Darwini tsükloni ajal oli ta 12 Amburis ja ühenduses Neptuuniga. Samas on nataali Veenus ja Uraan. Tracie tegi veel kvinkunksi nataali Kuule. Jällegi on kõik nimega seotud seosed olemas. Ilusa punkti öeldule panevad transiitsed asteroid Darvin ja Jupiter konjunktsiooniga Kalades, mis opositsioonis Marss-Stormiga ja kvadratuuris nataali Uraaniga.

Mis puutub Marsi ja Stormi ühendust, siis see sümboolselt väga hästi iseloomustab riigis olnud tuletormide esinemst. Marss maamärgis pluss Storm räägib iseenda eest, et metsad ja üldse kultuurmaastik on ohustatud tulemöllude poolt tekitatud kahjudega. Mul tekkis aga küsimus, et kui riigi kaart oleks natuke teistsugune, kui Marsil poleks ühendust Stromiga, kas siis oleks metsade tulekahjud olematud või vähemasti teistsugused, väiksema ulatusega. On ju teada, et Austraalias on alati olnud suured metsade põlemised. Sellele ma vastust enda jaoks pole leidnud. Ehk keegi oskab seda mõtet rohkem lahti seletada.

Kui juba teema Austraalia peale on läinud ja edasi uurides maa ajalugu, leidsin veel mõnigad huvi pakkuvaid fakte, mis haakuvad looduse ilmingutega selles maakera kuklapoolses riigis. Kui jätta välja, kes esimesena eurooplastest nägi Austraalia mannert, siis esimest korda pani jala maha J. Cooki ekspeditsiooni liikmed, kes astusid Botany Bay lahe kaldal maale 24. aprillil 1770. aastal. Selle lahe ümber asub nüüd Sydney linn. Seda kuupäeva võib sümboolselt lugeda maa asustamise alguse ajaks.

Päike lähenes Uraanile Sõnnis, leiti või “avastati” nii öelda uus maa. Kakssada aastat hiljem teeb sellele Päikesele trigooni juba riigipäike. Storm on selles kaardis 9 Jäär, Austraalia riigpäike teeb sellele kvadratuuri. Selline seis kordub kaks korda aastas ja ka Päikese opositsioon Jäära üheksandale kraadile võib torme esile manada. Sedna on ühenduses Marsiga Kalades ja vihmade ning üleujutuste asteroid Huya on 0 Amburis. Sinna satub riigi Põhjasõlm. Austraalia asustamise Must Kuu on 7 Kaljukits, sinna siis satub riigi Päike ja nüüd seal liigub Pluuto.

Austraalia kohta on veel mitmeid tema riigi jaoks olulisi kuupäevi ja kehtima hakkavaid seadusi. Keda detailsemalt asi huvitab, võib neid ise edasi uurida. Seoseid võib isegi leida ka Sydney linna nataalis, (26.01.1788.a.). Storm on kaardis 10 Kaljukitses ühenduses Musta Kuuga, sinna lähedale siis nüüd läheneb Pluuto. Linna võib ähvardada tõsine oht?? Transiitne Neptuun on praegu tema Saturni peal ja lähiaegadel transiitne Saturn liigub tema Neptuunil.

Kui Kirde-Austraalia toibub suurest veest ja tormist, siis Lääne-Austraalia Perthi linna ümbruses möllavad suured tulekahjud. Riigi nataali Marss-Storm ühenduse väljund. Transiitse Marsi hiljutine kvinkunks sellele ühendusele käivitas järjekordse tulepuhangu. Marsi liikumist peaks sealmaal kindlasti hoolikalt jälgima. Tema aspektid viitavad võimalikele tulekahjude puhkemiste aegadele.

Austraalia esimesed uusasukad olid enamuses Briti impeeriumi vangid ja emamaalt väljasaadetud. On ütelus, et ega austraallased eriti oma esivanematest rääkida ei taha, nende tumeda mineviku pärast. Ehk on riigikaardi Ixioni ja Karma ning Lilithi kolmikühendus Lõvis selle esivanemate olemuse näitajaks. See nüüd on ilmateemast väljapool asuv tähelepanek, tõin selle lihtsalt ära, muidu jääb kuhugi arhiivimällu ja õigel ajal õiges kohas ei pruugi meelde tulla.

Huvitav oleks uurida P-Ameerika superlumetormi, mis kattis pea kolm neljandikku riigist. Seda on suht raske teha, sest tuleks eraldi vaadata erinevate linnade kaarte. Näiteks Chicago oma. Midagi peaks muidugi riigi enda kaart rääkima meteo-astroloogia keeles. Sellest ehk edaspidi midagi õnnestub kirjutada.

Kommentaare ei ole: