kolmapäev, 2. veebruar 2011

1996 TL 66 - 3

Jätkame näidiste äratoomist, sest mida rohkem neid on, seda parema pildi saame TL osast taevastes protsessides. Hea oleks muidugi igat sündmust eraldi põhjalikumalt lahti avada aga see juba igaühe enda teha. Siin piirdun peamiselt TL väljatoomisega ja mõnede huvitavmate paralleelide ja seostega.

Hiroshima- ja Nagasakile aatompommide heitmine. Hiroshima Päike – 13.08 Lõvi. Nagasaki Päike – 16.07 Lõvi. Nende keskpunkt on 14.37 Lõvi. Sinna teeb TL väga täpse opositsiooni!! Hiroshima Kuu 18.29 Vähk täpne konjunktsioon Saturniga.

Üks seos selle 14 Lõvi kraadiga, mis algul tundub, et pole otse seotud TL-ga. Nimelt kui Jaapan ründas Pearl Harbourit (dets.1941), siis Chiron oli täpselt just selles kraadis koos Haumeaga ja koos Päikese ning Marsiga moodustus suur tulemärkide trigoon. TL täpset opositsiooni sinna kraadi ei teinud, kuid seotus on siiski olemas.

Esimene vesinikupommi lõhkamine 11.11.1952.a. TL teeb kvadratuuri Päikesele, poolsekstiili Marsile. Opositsioon Pluutole on lähenev, orb 2.40.

Tuumaavariid, kus osaline TL koos Haumea ja Pluutoga. Kolmekesi koos nad tuumaajastu asjades on “kõvad poisid”.

29.09.1957 – toimus avarii keemiakombinaadis „Majak“, mis asus Kõstõmis. Rivist läks välja jahutussüsteem, plahvatusega paiskus atmosfääri 80 m3 radioaktiivseid jääke. Saastatud territoorium oli 23 000 km3. Tehas asus kinnises linnas nimetusega Tseljabinks-40, mis praegu kannab nime Ozersk. See linn puudus geograafilistel (NL omades) kaartidel kuni aastani 1990. Tüüpiline tolle aja riigikorrale. Esimese 10 päevaga hukkus 200 inimest, kahjukanntanute koguarv ulatus 250 000-ni.
Haumeal konj. Pluutoga Lõvis, mis oposit. TL – Chiron ühendusega. Mängus on jällegi Chiron. Ja seda, et Chiron on mängus, kohtab paljudes tuumajõuga seotud sündmustes.

24.01.1961 – avarii Põhja-Carolina osariigis B-5 Stratofortess lennukiga pardal kaks tuumapommi
Haumeal väga täpne oposit. TL 66-ga ja Chironiga, sekst. Marsiga, Marsi sekstiil hoidis ära halvima

21.01.1968 – Gröönimaa põhjaosas USA Thule sõjaväebaasi lähistel kukkus alla pommitaja B52 pardal tuumapommid.
TL 66 konj. Marsiga Kalades, täpne kvad. Varunaga
Päikesel konj. Pandoraga Veevalaja/Kaljukits.
Järjekordselt Pandora hoiatus Päikesele, mis võib juhtuda, kui tegemist tuumaenergiaga.

28.03.1979 – Ameerika Ühendriikide Three Mile Islandi (kolme miili saar) tuumajaamas kuumenes reaktor üle ja selle südamik sulas üles. See oli suurim õnnetus enne Tshernobõli
TL 66 konj. Merkuuriga Kalades , trig. Jupiteriga

26.04.1986 – maailma rängim tuumakatastroof – Tshernobõl, mis muutis maailma suhet tuumaenergiaga.
TL 66 konj. Erise ja Hel, kvad. Marsiga
Pandoral oposit. Requimiga

7.04.1989 – Norra meres hukkus aatomallveelaev „Komsomolets“. Avarii põhjuseks oli tulekahju. 69-st meeskonna liikmest hukkus 42, neist 10 hukkusid otseselt tulekahju tagajärjel. Ülejäänutele sai saatuslikuks jäises vees olemine.
TL 66 konj. Päike-Merkuur-Veenus Jääras. See on juhtumi vast kõige tugevam ja suurima mõjuga aspekt.

12.08.2000 – Barentsi meres hukkus tuumaallveelaev „Kursk“, hukkusid kõik 118 meeskonnaliiget.
TL kvadratuur Merkuur-Kursk ühendusega Lõvis, kvinkunks Pluutoga

Veel eelmise sajandil olnud olulisemad sündmused. Raske muidugi öelda, kas TL sündmuses see peategelane on aga kui ikka aspekt oli, siis mingil moel ta selles siiski osales.

Vendade Wrightide (USA) esimene lennuk õhus. TL teeb täpse ühenduse Icarusega ja ühendus ka Merkuuriga Kaljukitses. Sündmuse päeval Kuu ühenduses Americaga Amburis.TL teeb täpse opositsiooni USA Päikesele.

Esimene Maa tehiskaaslane Sputnik1 lennutati ülesse 4.10.1957. TL teeb kvinkunksi Merkuurile.

Gagarini lend algas 12.04.1961.a. Kell 06.07 GMT. Baikonurist. TL on Chironi lähedal, teeb opositsiooni Pluutole, orb natuke üle kahe kraadi. Transiitne Jupiter oli täpselt Gagarini nataali TL peal. Lennuga on seotud ka Pluuto ja Chiron:

Gagarini lend – Pluuto R 5.50 Neitsis
Gagarini lend – Põhjasõlm 5.25 Neitsi
Gagarini lend – Chiron 5.05 Kalad

Kuu oli 12.53 Kalades. Seitse aastat hiljem, kui Gagarin 23.03.1968.a. hukkus, asus selles kraadis TL. Hukkumises osales ka üks teine nimetu kauge asteroid TO 66, mis tegi ühenduse asteroid Gagariniga. Esimese lennu kaardis teeb see TO 66 ühenduse Gagarini nataali Põhjasõlmega Veevalajas. Gagarini lend kuulub samasse kategooriasse nagu seda oli esimese inimese põhjapoolusele jõudmine (nii üldiselt arvatakse). Veel teiselgi astronaudil on hea seos TL-ga, Edwin Aldrin, teine mees, kes laskus Kuu pinnale, omab nataalis TL ja Päikese täpne ühendust Veevalajas.

Huvitavad on seosed inimese, linna ja sündmuse vahel, kus TL osa on küll tagasihoidlik. Kuid toon selle lühidalt siiski ära, sest seosed ise on põnevad. Texase linn Dallas, president J. Kennedy mõrvakoht. Linn asutati 2. veeb. 1865.a. Päike 13.10 Veevalajas. Kuu keskpäeva järgi on 23 Amburis. Ja ümber kuukraadi on mitu kauget väikeplaneeti – Orcus, Chaos, TL ja Varuna. Nad teevad vastasseisu Saturn-Ixion ühendusele. Linna Damocles on 22 Veevalajas. Lähedale jäävad Kennedy Uraan-Chaos, orb alla 2 kraadi. Linna Varuna on 22 Ambur.

J. Kennedy`l on Veevalajas Uraani ja Chaose täpne ühendus (23 kraad) ning 11-s kraadis on Damocles, see jääb linna Päikese lähedale. Kennedy TL on ühenduses Pandoraga IC kõrval Kaljukitses.

Atendaadi päeval oli seal Veevalajas uuesti Damocles, mis tegi ülitäpse konjunktsiooni Kennedy nataali Damoclesele ja ühenduse linna Päikesele. Koos Damoclesega oli seda sündmust pingestamas ka Pandora. Päeva Saturn tegi ühenduse Kennedy Damocles/Chaos keskpunktile.Varuna aga oli täpses kvinkunksis linna Varunaga, “tegi” Dallase maailmaskuulsaks. Peamine seotus linn-inimene-sündmus siis Veevalaja kaudu. TL ise jäi linna Merkuur/Jupiter keskpunkti peale. Dallas oli temale siis väga ohtlik koht ja Damocles viis piltlikult öeldes pea maha.

Esimene inimene Kuul (20.06.1969). TL trigoonis Musta Kuuga Vähis ja ühtlasi teeb ta aspekti ka USA nataali Päikesele. Samuti kvinkunksi nataali Saturnile.

Woodstocki rokkfestival (USA) augustis 1969. TL teeb opositsiooni Merkuurile ja trigooni Veenus-Pandora ühendusele Vähis.Veenus jällegi riigi nataali Päikese peal.

Poola ametühingu liikumine Solidaarsus loodi 31.08.1980. See aitas kaasa nõukogude võimu lagunemisele kogu impeeriumis. TL oli jõudnud Jäära märki ja koos Pholusega nad siis algatusele kaasa rääkisid, tehes Marsile kvinkunksi ning Orcusele trigooni.

India, Bhopali ränk katastroof keemiatehases Union Carbide 3.12.1984.a.
Kuu – 7.46 Jäär
TL – 8.27 Jäär R

Perestroika algas N Liidus märtsis 1985.a. Lähim aspekt mida TL teeb on ühendus Merkuuriga (orb 3). Ja täpseim on kvinkunks Pandoraga Skorpionis. Veel on sekstiil asteroid Medvedjeviga, mida seostan kogu Venemaaga. NL moodustati 30. dets. 1922. Tema Must Kuu on 9.57 Jääras ja sinna siis perestroika aluse ajal asus täpselt TL. Kvadrastuur Nataali Pluutoga ja Päikese-Moskva ühendusega sümboliseerivad samuti kehtinud riigikorra suurte muutuste algust.NL moodustamise ajal olid Varuna ja Ixion täpselt vastasseisus, perestroika ajal aga kvinkunksis. Need kaks on läbi ajaloo Venemaa võimupoliitikas “mänginud vägagi olulist rolli”. Hea eraldi teema materjal.

Kosmosesüstik Challengeri hukkumine 28.01.1986.a. TL on 10.34 Jääras ja teeb transiidina NASA asutamise kaardis kvadratuuri Uraanile. Süstiku hukkumise kaardis on TL täpses sekstiilis Veenusega ja täpses kvinkunksis Kuuga.

Berliini müüri langus (9.11.1989), avati piir Lääne-ja Ida Saksamaa vahel.TL väga midagi olulist ei tee, kvinkunks Päikesega. Aga teeb väga täpse ühenduse (orb 1 min.) Saksa DV loomise kaardis Kuuga! Kuu selles horoskoobis valitseb VII maja asudes ise III majas.

Terroriakt Oklahoma Citys 19.04.1995.a. Oli kuni kaksiktornide hukkumiseni suurim Ühendriikide pinnal toimunud terroriakt. Päike – 29.06 Jäär, TL – 29.41 Jäär. Ühendus tegi täpse kvinkunksi Ixionile Skorpionis. USA nataali MC-le teeb TL kvinkunksi.Täpne on TL kvadratuur nataali Hylonomega, mis sümboliseerib leina ja kaotust. Pommipanijal endal oli TL nõrk konj. (3 kraadi) Pandoraga Kalades. Asteroid America konj. Damoclesega Veevalajas. Huvitav vast seegi, et asteroid Phaeton oli ühenduses Päikesega. Terroriaktil seotust lennundusega polnud, pigem see võiks sümboliseerida midagi sellist, mis räägib riigi lennukuse ja imidzi “põletada” saamisest??

Printsess Diana hukkus Pariisis 31.08.1997.a. TL ilmneb selles tema exabikaasa prints Charlesi kaudu. Printsi TL on täpses konjunktsioonis Pluutoga Lõvis. Diana surma ajal oli transiitne Kuu täpselt Charlesi Pluuto-TL peal. Diana hukkus Marss-Lucifer väga täpse ühendusega Skorpionis, TL oli täpses kvadratuuris ka Uraaniga.

WTC tornide hukkumises oli tema osa samuti olemas. Kvinkunks Pluutoga oli selle aja seis ja kestis pikka aega. Kuid täpne oli kvadratuur Damoclesega! Tornide hävinemise päeval oli TL positsioon 13.51 Sõnnis tehes kaksiktornide avamise kaardis trigooni Põhjasõlmele ja täpse opositsiooni Pallasele, viimane sümboliseerib arhitektuurset ehitist. Ilmekas on trans. TL kvadratuur tornide ehitamise alguse kaardi kvadratuur Päikesele. USA nataali Varunale teeb TL täpse trigooni, ülemaailmne vastukaja oli karanteeritud.

Euro võeti käibele ja hakkas kehtima 1.01.2002. TL teeb täpse trigooni Päikesele, täpse sekstiili Varunale. Euro kasutamisele võtmise kuupäevi on veel teisigi, antud kuupäev põhineb wikipedia andmetele.

Iraagi sõda algas 20.03.2003. TL selles ei ole otsene pahategia, aspekte planeetidega ei tee. Siin pigem Chaos täpses ühenduses Põhjasõlmega ja Damocles Veenuse ja Neptuuni keskspunktis asudes “süüdlased” on. Kuu oli just ületanud Pandora Kaaludes. Kuid TL täpne kvadratuur Luciferiga lisab pingete loetellu oma osa. TL tegi USA nataali Saturnile täpse kvinkunksi ja sekstiili Päikesele.

Madridi terroriakt 11.03.2004.a. TL teeb täpse opositsiooni Kuule. TL jääb Põhjasõlme ja Marsi vahele, olles nende keskpunkti lähedal. Arvan, et selles sündmuses “mängisid” pearolli kaks teist nimetut taevakeha, mis omavahel olid väga täpselt koos Jääras – TO 66 ja TC36 ja tegid kvadratuuri Pandorale. Ka selles terroris oli TL täpses kvadratuuris Damoclesega. Jälle üks nende kahe omavaheliste aspektide uurimise valdkond, mis võib aidata mõista nende toime olemust. Teistest teguritest jäi silma see, et asteroid Madrid oli täpses oposit. Moiraga, viimase lähedale jäi ka Karma. Lucifer oli kolme kraadi kaugusel Moirast.

Londoni terroriaktis (7.07.2005) oli “tegija “Varuna, mis täpses ühenduses Päikesega Vähis. TL osa selles piirdus kvinkunksiga Pluutole, nagu seda oli kaksiktornide ajal. Kuid täpne oposit. Pholusega ja Päikesel lähedased ühendused Moira ja Luciferiga lisavad juurde sündmuse traagilisust. Lucifer veel täpses trigoonis Hylonomega, lein ja kurbus ka läbi trigooni.

Vähe on olnud lugeda kosmoseraketi Atlas 5 tegemistest. Aga see missioon suundus päikesesüsteemi äärealadele Pluutot uurima. Start toimus 19.01.2006.a. Huvi peaks pakkuma mõned seisud. TL on ühenduses Pandora, Marsi, Astrometria ja Sednaga Sõnnis tehes opositsiooni Jupiterile. Ettevõtmise tähtsust ja uurimissuunda näitab samuti TO 66 täpne konjunktsioon Põhjasõlmega. TL sekstiil Scientiaga peaks samuti soosima edukuse, kusjuures Scientia on lähedal kraadile, kus asus Pluuto avastamise ajal. Asteroid Kosmosevalvur (Spacewatsh) on täpselt Pluuto avastamise Põhjasõlmel.

Näidete järgi saab öelda, et iga kord on taevane muster erinev, kuid põhilised negatiivsete printsiipidega objektid ühel või teisel moel on kaasatud antud sündmusesse. Rohkem teevad ilma lähiasteroidid ja kaugemad neid kas toetavad või teevad rohkem põhimõttelisi seoseid nii planeetide kui vähemate taevaste objektidega.
järgneb...

Kommentaare ei ole: