esmaspäev, 26. aprill 2021

Kallase raske poolaasta


„Sahtlisse“ jäänud kirjatükk

11.märts 2021. päev vähem kui aasta tagasi pani tolleaegne peaminister Jüri Ratas riigi täiesti lukku. Kuulutati pandeemia välja. Nüüd eriolukorda otseselt välja ei kuulutatud aga sisuliselt nüüdsed piirangud on samasugused, mis olid eriolukorra ajal. Vahe sõnastuses.

Taevapilt ka vastav, Kuu Veevalajas ühenduses Merkuuri ja Jupiteriga. Merkuur kui info, teavitamine ja Jupiter kui laialdane tegutsemine, piiramine, juriidiline otsus.Päikesel ühendus Neptuuniga, viitab otsuse tegemise arusaamatusele, otstarbekusele, paljudele mõistmatu tegutsemine. Teisalt otsene viide,et juhtkond on tegutsemas alaga, mis kuulub Neptuuni alla, nii, et igati sümboolne. Põnev seis peaks olema see,et asteroid Koronis on ühenduses nii Uraani kui Asclepiusega Sõnnis ja seda riik lukku horoskoobis 6.majas. Maja, mille alla kuulub rahva tervis.Ja selle Covidi algallikas Wuhan asub asteroidina 22.kraadi Kalades ja lähenevad Päike ja Neptuun. Teisiti öeldes Wuhan on ära teinud ühenduse Neptuuniga. Päike jõuab temani kaks-kolm päeva hiljem.

Aasta tagasi oli Wuhanil ühendus Jupiteriga, mis siis sümboliseeris massilist ja laiaulatuslikku viiruse levikut, mis tingis pandeemia väljakuulutamise. Jupiter teadagi liialdab ja tuletab meelde, et inimkond on ikka veel kosmilised õpetused unarusse jätnud. 


                             Kallase võimuletulek 26.01.2021

Kuu ja tema kaaslaste ühendus toimub Kallase valitsuse horoskoobis 12.majas ja ka Päike koos Neptuuniga on 12.maja alal. Kallase valitsuse kaardis on muutlikest märkidest asutatud planeediga ainult Neptuun Kalades. Siit siis ka see ebakindlus, otsuste venitamine, muutlikus tegemistes. See kõik on esile kutsunud rahulolematuse nii poliitikute kui rahva seas. Tugev on fikseeritud märkide asustatus. Kas valitsuse jäikus mõnedes otsuste suhtes mitte siit ei tulene. Valitsus eelistab piirangutest väljapoole jätta suurettevõtted, et kahjud oleksid minimaalsed.

Kuu ja kaaslaste ühendus toimub EV riigi 11.majas tehes samas läheneva opositsiooni Jupiter-Päike ühendusele Lõvis. EW kaardis toimub see kolmikühendus riigi Merkuur-Uraan ühendusel 6.maja tipul. Maja mille alla kuulub tervis, meditsiin tervikuna.

Kas saaks väita,et meil vohav Covidi haigestumine on tingitud sellest,et Neptuun istub EV kaardis 12.maja tipus ja levik on allumatu haigestumistele kuna Neptuun ei soosi selgust ega soovi taandumist. Pealegi teeb Neptuun riigikaardis opositsiooni Marsile Neitsis. Vastasseisus siis Neptuun mis laseb valla viiruse suurema leviku ja teisalt meditsiini suured jõupingutused seda vohamist piirata, taltsutada.

EW kaardis sama Neptuun teeb ka opositsiooni Musta Kuule riigi horoskoobi 1.majja. Nende väheste andmete ja seisude põhjal saab siiski prognoosida,et vähemasti kaks kuud me Covidi tugevast haardest ei vabane. Samm sammult siiski viirus taganeb.

Pööripäeva kaart, mis tehtud Tallinna kohale, näitab,et on väljendunud 10.ja 11 majad. Kogu kaart on ekstravertne. Kõik planeedid ülalpool horisonti.Tuld sel aastal vähe, ainult Päike tulemärgis Jääras.

Selle kevade raskuspunkt on siis majandus, Covid ja haridus. Need valdkonnad on kõige raskemad ja haavatumad.Et seda arvata selleks ei pea olema tea mis astroloog. See raskuspunkt oli ka eelmisel aastal esirinnas ja on ka nüüd.Mai lõpus toimuv Kuuvarjutus (26.mai 5.kraadi Amburis) peaks tooma stabiilsuse ja teatud tasakaalu, lõpetama vana tsükli. Soovitus, enne kui teed, seitse korda mõõda ja alles siis lõika. Algab uus tsükkel.

30.aprill kuni 4.mai on Päike ühenduses Uraaniga olles samal ajal kvadratuuris Saturniga. Kuu Kaljukitses opositsioonis Marsiga. Taevas üllatab millegagi. Emotsionaalselt ärev aeg. Riiud tulevad pisiasjadest, erinevatest arusaamadest. Erimeelsused esivanematega. Inimesed on kärsitud, tegutsevad mõtlematult.  Mässumeelne Uraan võib käivitada suuremahulise mässu või muutuse, millele järgneb laiaulatuslik protestilaine. Ühendus on uute kogemuste saamiseks. Lisab tegutsemisindu. Samas ei välista panganduskrahhi. Sõnn kui rahandus, Uraan seal kui ootamatuste esindaja ja varjutus, mis käivitab uue tsükli.Kuu opositsioon Marsiga on viide,et rahvas pole sugugi rahul kehtivate reeglitega ja tõstavad valjult häält ja rahulolematust. Marsi energia annab Kuule lisa.

14.mail Jupiter siseneb Kalade märki, tagasi tuleb Veevalajasse 28. juulil. Jupiter koos Saturniga Veevalajas soosib kosmiliste tehnoloogia edasisele arengule. Soositud on ka psühholoogilise grupitegevused. Kaladesse lõplikult läheb Jupiter 30.detsembril.

21.mail kui Päike siseneb Kaksikutesse, teeb ta kvadratuuri Jupiteriga Sel ajal kiputaks liiast vaidlema, oma nägemust peale suruma. Tulised debatid parlamendis. Meedia vahendusel käib lai sõnasõda.Autoriteedid lämmatavad oma positsiooni ja võimuga.

Juuni keskel on Päike kvadratuuris Neptuuniga, veeohud, uputused, liialdus alkoholiga, uppumised, keemia ja mereavariid – need selle perioodi märksõnad.

9.juulil on Musta Kuu ja Sedna täpne ühendus Sõnnis. Mingite vanade struktuuride lagunemine. Must Kuu ahvatleb, kiusab, moonutab reaalsust. .

Kevad/suvi sisaldab mõningaid viiteid, et Ameerikas toimub juhtivametite ümberjagunemine. Pole võimatu, et  USA saab omale naispresidendi Kamala Harrise  Seda kas praeguse presidendi surma või halveneva tervisliku seisu tõttu.Tõenäosus on väike aga mitte olematu.

Ühendriikide halvenenud suhted Venemaaga on jälgitav ka horoskoobi kaudu. Transiitne Marss tegi ühenduse USA Uraaniga Kaksikutes. Aprilli esimesel nädalal (9.04) jõuab Marss USA kaardis omale kohale. Hea kui asi piirduks kahe riigipea sõnasõjaga.

Venemaa läbisaamine ka Euroopa Liiduga on madalseisus.Venemaa ja Euroliidu Päikesed on omavahel 137 kraadi, okti-unetvigintiil aspekt. See peaaegu kuldlõike aspekt, mis kätkeb endas müstilisust, salapära, salajast võimu. Transiitne Marss aprillis läheneb riigi Päikesle Kaksikutes. Andes sellega hoogu sõjakatele väljaütlemistele. Suhetes on alati kaks poolt, konflikti või riidu saab lahendada ainult läbirääkimiste teel. Selleks on eelkõige vaja head tahet, seda aga jääb mõlemil poolel vajaka.10.juuni Päikesevarjutus langeb Venemaa Päiksese lähedale. Uue tsükli algus. Päike valitseb riigi 12.maja. Nii, et maja printsiipide tegemised jäävad meile varjatuks.

Euroliidus endas on Liidu Päike transiitse Uraani tule all. Uraan opositsioonis Päikesega ja lähiaastatel käivituvad veel Uraani vastassesisud Skorpionis asuvate Merkuuri, Marsi, Pluutoga. Minu üks prognoos oli selline,et sellisel kujul Liit enam edasi ei eksisteeri.

Millal aga Covid maailmas taandub, seda ei julge enam keegi, ei astroloogid, ei meditsiini asjatundjad ega sensitiivid ette öelda. Arvan, et seni kui Neptuun Kalades elab, viirus kuhugi ei kao. Planeet siseneb esimest korda Jäära märki 30.märtsil 2025. 20.veebruaril aastal 2026 on Saturnil null kraadi Jääras ühendus Neptuuniga. Oluline ühendus, mille mõjusfäär algab enne täpset ühendust ja jätkub ka peale seda. Mis ta kaasa toob, kas uut viirust või lõpetab vana?

Aastatel 2024 - 2025 on Uraan ühenduses kinnistähe Algoliga. Sednaga saab Uraan kokku suvel 2025. Uraani käes on minu silmis pandeemia ukse võti, uks kinni keerata ja Covid selleks korraks aheldatud saada.

Neptuunile lisaks peaks olema veel üks võimas taevakeha, mille printsiipide seas on nii viirus kui pandeemiate tekitamine. Viirus taandub aga ilmutab end kohe kui selgub,et inimkond pole ikkagi raasugi õppust võtnud, et ühist paati nimega Maa hoida ümberminekust ja mõistlikult kasutada tema resursse. Kui ahnus, ihnus, julmus, teineteise hävitamine, alandamine ei taandu, siis on ka viirus kohe valmis ründama. Millal miski sündmus toimub seda öelda ei saa. Kapitaalsed protsessid ei sünni ega kao üleöö.

Kommentaare ei ole: