laupäev, 3. aprill 2021

Ever Given

 

Ei oleks arvanud,et selle hiigelaeva madalikule sõitmise lugu sedavõrd maaailmas mõju avaldab. Tahes tahtmatult tuli see juhtum astroloogiliselt „lahkamisele“ määrata.

Konteinerveolaev ehitati Jaapanis. Ja laeva omanik on ka Jaapani firma, kes rentis laeva Taiwani firmale aga laev ise sõitis Panama lipu all. Asteroid Nippon (esindab Jaapanit) ühenduses Päikesega ja Sednaga.


 

Vette lasti (veeskamine) Ever Given 9.mail 2018. Tüübilt Golden klassi laev. Nagu oligi arvata siis mereasteroidid omal kohal ja õigustavad oma kurja tausta ja nime. Kõik kolm – Scylla, Charibdys ja Leviathan sisuliselt koos Vähimärgis. Ainsana neist on Leviathanil aspekt ja see on kvinkunks Karmaga Amburis.Teistel peamisi aspekte planeetidega pole.

Laeva hiigelsuurusele ja klassile viitab Jupiteri ja Goldeni ühendus Skorpionis.Vettelaskmise Saturn on ühenduses Suessiga, laeva jaoks viide võimalikule piirangule või taksistusele seda kanalit kasutades. Konteiner on sisuliselt kast, kinnine karp, kindlate mõõtudega, seega allub Saturnile.

Sedna ühenduses tähe Algoliga. Sedna merenduses on sageli tegev taevakeha. Näiteks parvalaeva Estonia vettelaskmisel oli Päikesel ühendus Sednaga Sõnnis. Laevaga vettelaskmisele eelnenud päeval .....   8.mail USA president Donald Trump teatas plaanist lahkuda. Iraani tuumaleppest.

Millised taevased tegurid siis laeva kaldasse kinni ajasid. Avarii juhtus 23.märtsil kell 07.40 hommikul. Päikesel just täpne ühendus Veenusega Jääras. Uraan  tõusmas horisondi kohale (ootamatus). Saturnil ühendus Charybdisega Veevalajas. Marsil ühendus Kuu põhjasõlmega. Pole olnud sellist aega kui Marsi ühendus sõlmega poleks kaasa toonud avariisid, poliitilisi konflikte jms.


 

Avariipäeval Lilith ja Lucyfer omavahel täpselt opositsioonis.Otsid sündmuse pahalast, kasuta neid mõlemaid. Asteroid Suez on 6.kraadi Vähis kvadratuuris Päike-Veenus ühendusega. Laev oli teel Hiinast Rotterdami. Asteroid China 22.kraadi Skorpionis trigoonis avarii Kuuga Vähis. Asteroid Hollandia 2.kraadi Amburis trigoon Päikesega. Nii China kui Hollandia madalikule sõitmises süüdi ei ole.

Küll aga on patune Charybdis oma Saturni ühendusega ja ka Scylla ühendus samas Jupiteriga. Jupiter siis sümboliseerib mastaapsust, Scylla pahelisust. Pole veel olnud mereõnnetust kus kolm poleks osalenud. Lugege mütoloogiat, seal kõik kirjas nende kolme kohta.  Näiteks Scylla „uputas“ Titanicu, Päikesel ühendus Scyllaga Jääras.Mäletate seda lugu Mustal merel kui uppus reisilaev Admiral Nahhimov augustis 1986.aastal. Ka siis oli Päikesel ühendus Scyllaga Neitsis. Värskemalt peaks meeles olema, kuigi 9 aastat tagasi, uhke laeva Costa Concordia karile sõitmine jaanuaris 2012. Siis samuti oli Päikesel ühendus Scyllaga Kaljukitses. Lisaks Concordia asteroidil ühendus Pluutoga ja palju teisi olulisi seoseid ja positsioone. Ever Giveni avarii süüdlaseks saab pidada ka Marsi opositsiooni Levithaniga. Asteroid Taiwan Kaksikutes kvadratuuris Neptuuniga. Omanikriik Nippon ühenduses Saturniga Veevalajas.

On seoseid ka laeva sünni ja juhtunud vahel. Transiitne Päike-Veenus ühenduses laeva Chironiga Jääras. Uraan teeb kvadratuuri Kuu sõlmedega. Transiitne Kuu teeb täpse opositsiooni laeva Pluuto-Must Kuu ühendusele. Kuu sisenemine Vähi märki äratas ülesse ka laeva kaardi merekolmikud. Transiitne Must Kuu tegi ühenduse laeva Päikesega Sõnnis.

Avarii juhtus Egiptuses, asteroid Arabis 17.kraadi Veevalajas ühenduses Jupiteriga on ka viide selle araabiamaades toimunule. Asteroidil Arabia on ka osaline sündmuses, ühendus avarii Päikesega. Juhtunu äratas kogu maailmas tähelepanu. Selle tagas siis Päikese ühendus. Päike toob sündmuse või olemise esiplaanile.

Raskete majanduslike tagajärgedega avarii seosed Suessi kanaliga on samuti jälgitav. Kanal avati 17.novembril 1869..a Merkuuril kui liiklus, liiklemine täpne sekstiil Veenusega, teenistus, kasum. Jupiteril Sõnnis trigoon Suessiga Neitsis.Kui Lilith ja Lucyfer avariis vastassesus olid siis kanali avamise kaardis on nad paigutund nii – Lilith Sõnnis ühenduses kinnistähe Algoliga ja opositsioonis kanali Päikesega. Lucyfer Amburis poolsekstiilis Päikesega.

Nüüd siis transiitsed planeedid käivitasid mõned kanali tegurid. Uraan tegi „pai“ kanali Kuule Sõnnis. Marss tegi opositsiooni kanali Saturnile.

Progressiivne kaart.(23.03.2021) Kuu tegi ühenduse kanali Päikesega. Progressiivne Päike kvadratuuris kanali avamise Kuu sõlmedega.Progressiivne Kuu põhjasõlme peale langeb avarii Kuu.

Laeva nimi ei tähenda otseselt midagi, üksnes sõnade mäng, kokku tõlkimatu. Ever, nime kaudselt samakõlaline on Everett. Numbri all 14593 ja asub see Amburi viimases kraadis olles opositsioonis Scyllaga!! Kummaline on ka selline seis. Laeva ehitamise number on S-1833. Sellise numbri alt leiame astrodi Shmakova, mis laeva kaardis asub 8.kraadi Vähis ja on täpses opositsioonis Saturniga. Madalikule sõitmise kaardis on see asteroid 0.kraadi Jääras ühenduses siis Päike-Veenusega.

Suessis toimunud polnud laevale esimene insident. 9.veebruaril 2019.a. riivas laev Hamburgi sadamast väljudes kai ääres seisvat reisilaeva tekitades kahju. Päikesel täpne ühendus Musta Kuuga Veevalajas. Hamburg`l ühendus Kuu põhjasõlmega Vähis. Leviathan ja Charybdis koos Neitsis.Marsil ühendus Uraaniga Jääras. Avariipäeva Veenus tegi ühenduse laeva Saturniga Kaljukitses. Ja Pluuto ühenduse Musta Kuuga Kaljukitses.


 

Samal päeval .... Ameerika Ühendriikides teatas senaator Elizabeth Warren kavatsusest pürgida 2020.aasta presidendivalimistel Demokraatliku Partei presidendikandidaadiks.

Kõik, kes avariis osalema pidid ja osalesid on taeva poolt vastavalt ära märgistatud.

Laev pääses liikuma 29.märtsil, Kuu oli siis Kaaludes

 

 

Kommentaare ei ole: