teisipäev, 9. märts 2021

Kaja Kallas ja valitsus - 7

 

Tanel Kiik

Valitsuse tervise 6.maja algab Lõvist võttes enda alla ka terve Neitsi märgi. Merkuur siis kaasvalitseja. Lõvi märgi esindajat valitsuses pole. Ministriks on Tanel Kiik, märgilt Veevalaja. Tema Päike langeb valitsuse Päikesega kokku. Tanel on sorav kõneleja, musta valgeks rääkida ta oskab. Tema Must Kuu on kvadratuuris Uraaniga. Veel on Karmal ühendus Hygieaga Amburis, Patrial ühendus Asclepiuse ja Luciferiga Kalades. Hidalgo ühenduses Merkuuriga Veevalajas.Caesaril ühendus Asculapiaga Kaljukitses.Attila ühenduses Liega Kaksikutes.


                                 Kosmogramm ja transiit 26.01.2021

Ministris sai kui Pluuto tegi ühenduse tema Asculapia ja Caesariga.Kuu põhjasõlm trigooni tema Panaceale Kaaludes.Uude valitsusse pääses asteroid Lie ühendusega nataali Musta Kuuga ja Lilithi ühendus sünni Päikesele. Tegelemist tervisealadega tingib ka tema karmaline seis, Hygieal ühendus Karmaga Skorpion/Ambur piiril. Tervishoiu tegelemine on talle nagu patriotismi väljendus, asteroid Patrial ühendus Luciferi ja Asclepiusega Kalades. Taevas on talle kaasa andnud mitmeid eeldusi tervise valdkonnaga tegelemiseks. Kõik meditsiini sümboliseerivad asteroid on temal igati töösse lülitatud. Nõrgaks kohaks oleks kaasaminemine mõne ahvatleva ettepanekuga. Üldiselt mees igati sobib ministri kohale.

Signe Riisalo

Sotsiaalkaitse minister Signe Riisalo, märgilt Kaalud, Kuu arvatavasti Sõnnis.Temal on põnev ja mitmekülgne Neptuunil kooslus – ühenduses on Agamemnon, Karma, Asculapia, seda siis Skorpionis. Uraanil ühendus Heraga Kaaludes. Nataalis ka selline meditsiiniline seis – Asculapia opositsioon Panaceaga. Cesarina ühenduses Liega Neitsis.


                         Kosmogramm ja transiit 26.01.2021

Tema sai ministriks kui Kuu põhjasõlm tegi kvadratuuri tema Cesarina ja Liele. Asteroid Narcissus tegi ühenduse tema Uraaniga ning Marss tegi ühenduse tema asteroid Patriaga Sõnnis. Transiitne Agamemnon tegi ühenduse tema Hygieaga Jääras.

 

Valitsuse Päike tema Estonial. Nataalis on Chironil ühendus Hygieaga Jääras. Asclepiusel ühendus Neptuun – Karma – Ceres - Panacea ühendusega Skorpionis. Nelikühendus opositsioonis Asculapiaga. Cerest loetaks ka Neitsi üheks kaasvalitsejaks. Veel transiitne põhjasõlm tegi kvadratuuri tema Cesarinaga. Ja transiitne Agamemnon tegi ühenduse tema Hygieaga Jääras. Nende seisudega kaarti omanik sobiks küll tegelemaks sotsiaalküsimustega, mis tihedalt seotud ka meditsiini ja tervishoiuga.

 

järgneb ....

Kommentaare ei ole: