teisipäev, 2. märts 2021

Kaja Kallas ja valitsus - 6

 

Valitsuse liikmed

Kuiv statistika. Valitsuse kooseisu kõige vanem liige on riigihalduse minister Jaak Aab, sündinud 9.aprillil 1960. Noorim on terviseminister Tanel Kiik, sündinud 23.jaanuaril 1989.Noorim naissoo esindaja on Liina Kersna, sündinud 3.aprillil 1980 ja vanim Maris Lauri.

Koosseisus pole Lõvi ja Neitsi märgi esindajat. On kolm Kaalude esindajat ja ka kolm Kaljukitse. 2.Vähki ja 2. Jäära. 1.esindajaga on Veevalaja, Sõnn, Kaksikud ja Kalad.

Kaja Kallas

Peaminister.Päikese järgi Kaksikud, Kuu Vähis. Mõned tähelepanekud.

Päikesel ühendus Attilaga Kaksikutes. Siit see üks võitlus ja võimule pääsemise iha, energia rakendamine. Aga mul om tunne, et sellest jääb väheseks, ei jätku püssirohtu. Emotsionaalselt vägagi tundlik natuur, Kuu Vähis. 


                         Kallase kosmogramm ja transiit 26.01.2021.

Kaja nõrk, kehv ja ebalev esinemisoskus tuleneb eelkõige Merkuuri ja Neptuuni vastasseisust. Seda esinemisnõrkust ainult osad inimesed mainivad, toovad esile. Teised toovad välja selle, et Kajal on ütlemised palju konkreetsemad kui olid Jüri Ratasel. Pole seda ümmargust jutuveeretamist. Visadus trügida kõrgele kohale, seda iseloomustab Marsi täpne opositsioon Uraaniga.See aga toob kaasa mitmeid tülisid. Peamine minus selle aspekti juures on mõõdutunde puudus. Isik üsna kapriisne ja kergesti ärrituv.

Kaja veel üheks nõrgaks kohaks on Saturni ühendus Achillisega 7. majas. See puudutab siis partnerlust. Ühendus on küll trigoonis Neptuuniga aga vetevalitsejalt oodata selgust on naiivne. Sellega seletub ka rohkem kui üks ametlik abielu. Aspekt põlvkondlik ja on kõigil kes sündinud 1977.aasta suvel.Veel on Saturnil ühendus Kleopatraga.

Kajale visatakse ette,et on kõhklev, ebakindel, nõrk otsustusvõime. Kui see nii on siis milline aspekt selle viitab. Ehk Marsi kvadratuur Saturniga. Või hoopiski Saturni trigoonist Neptuunile. Emotsionaalsed äkilised muutused tulevad Kuu trigoonist Uraaniga.

Mida arvata Kaja horoskoobis sellest seisust. Kuu lõunasõlmel täpne ühendus asteroid Lie`ga Jääras. See asteroid sümboliseerib petmist, sulitegemist, valskust, valetamist, keerutamist jms.Veel on lõunasõlmel ühendus Aphroditega. Asteroid Lucifer teeb nataalis kvadratuuri tema Päikesele Kaksikutes.

Sai peaministriks kui transiitne asteroid Lucifer tegi täpse kvadratuuri tema Neptuunile ja ühtlasi ka MC-le Amburis. Asteroid Queen`s, mis otseselt on nimetatud ansambli auks aga väljendab ka kuningannalikkust on ametisse saades ühenduses tema Kuu põhjasõlmega Kaaludes. Võimule pääsemise teguriks on ka Attila ühendus nataali Musta Kuuga Veevalajas. Asteroid Hera tegi ühenduse tema Kuuga Vähis.

Nii nimetatud Päikesevalitsuse peaministriks sai Kaja kui Kuu põhjasõlm tegi täpse kvadratuuri tema sünnijärgsele Päikesevarjutusele. Karma tegi trigooni tema sünnieelsele Päikesekraadile Jääras.

Asteroid Icarus, mis sümboliseerib peale lennunduse ka inimese lennukust, eesmärgile jõudmist, püüdlust alistada tipp. Nataali Icarus on Kaljukitses. Ja peaministriks saades Icarus tuli oma kohale Kaljukitses. Asteroid Karma nataalis 2 kraadi Jääras, sinna tegi võimupäeva Agamemnon ühenduse. Neid viiteid valitsemisele ja sinna pääsemisele on Kajal üksjagu palju. Pole siis ime, et ta aastaid trügis tipu poole.Need olid vaid osa taevapildist tema horoskoobis.

Neid seise ja ühendusi arvestades leian, et peaministri koorem on siiski liiga raske rist kanda. Mõni muu ministrikoht oleks jõukohasem.

 

järgneb...

Kommentaare ei ole: