teisipäev, 1. detsember 2020

Veenus ja Ameerika

 

Ameerika Veenusest sai natuke kirjutatud artiklis Ameerika täna ja homme. Asi hakkas rohkem huvitama ja otsustasin seda nüüd lähemalt uurida.

Teema artikli autoriks on Bernadette Brady. Artikli lühikokkuvõte oleks järgmine.... 1875.a. otsustati USA-s, et iga 4 aasta järel toimuvad presidendivalimised ühel kindlal päeval ja see on novembrikuu esimene teisipäev, mis järgneb novembri esimesele esmaspäevale, sidudes nii valimised Veenuse tsükliga. Iga 8 aasta pärast jõuab Veenus samasse punkti. Kalendris jäävad valimised 2-8 novembri vahele, jättes Päikese Skorpioni keskmistesse kraadidesse. Vaadates Päikese ja Veenuse tsüklit, saab Veenus valimiste ajal sattuda Kaaludesse, kus ta särab „hommikutähena“ või Amburisse, kus ta särab „õhtutähena“.

Hommikutäht soosib troonilolijat (alates 1900 on olnud 2 erandit – 1933 võttis Roosvelt vabariiklastelt presidenditooli ja 1981 tõukas Reagan troonilt demokraadid). Õhtutähe puhul vaadatakse, millist planeeti Veenus „valgustab“ ja luuakse sellega siis sümboolne seos kandidaatidega (kui võitis kindral Eisenhower, valgustas Veenus Marssi, kui võitis akadeemik Wilson, valgustas Veenus Jupiteri ja Merkuuri. Kui valiti Obama, valgustas Veenus Pluutot). Statistika näitab, et õhtutähega on partei vahetunud 10 korral, neist 8 õhtutähega. .......artikli lõpp.

Veenust peab vaatama juba üksnes ainult seepärast, et ta on USA radixi MC Kaaludes valitseja.Veenus on Ühendriikidel hommikutäht, 3 kraadi Vähis ühenduses Jupiteriga. Selles artiklis on peamine rõhk jälgida mida teeb Veenus riigi presidentide valimiste ja vannutamiste ajal.

 

Harry S Truman

Võtsin vaatluse alla pärast F.D. Roosveldi surma järgnevate Ameerika Ühendriikide presidentide valimised. Roosvelt suri 12.aprillil 1945. President oli ta alates 4.märtsist 1933 kuni 12.aprill 1945. Tema järglaseks sai Harry S Truman ja oli selles ametis kuni 20.jaanuar 1953. Truman märgilt Sõnn, tema Päike tegi ühenduse Neptuuniga.

Aprill 12. 1945. Veenus asus 27 kraadi Jääras ja oli retrograadne.Oli ühenduses Päikese ja Merkuuriga. Trumani nataalis oli Veenus VII majas tehes trigooni tema nataali Jupiterile Vähis ja kvinkunksi Musta Kuuga Skorpionis.Riigi kaardis Veenus IV majas teeb täpse kvadratuuri Pluutoga Kaljukitses.


 

                        1 korda president, kaart 12.04.1945

Trumani teistkordne valimine toimus 2.novembril 1948. Veenus on hommikutäht, kvadratuuris Uraaniga Vähis ja kvadratuuris ka Jupiteriga Kaljukitses. Siin Veenus hommikutähena tõesti soosis Trumani, kuna ta oli hetkel president ja sai selles ametis jätkata. Kuigi suuresti tänu sõjajärgsetele majandusraskustele oli Trumani populaarsus 1948.aastaks sedavõrd napp, et peaaegu mitte keegi ei arvanud, et ta võidaks tagasi valida. Trumani valimisfinaalis oli tema rivaaliks vabariiklane Thomas E. Dewey. Valimispäeva Veenus teeb tema nataalis opositsiooni Päike-Marss ühendusele Jääras ja kvadratuuri Neptuunile.

 


                                    Valimised 2.11.1948 kaart

Trumani enda kaardis teeb valimiste Veenus kvadratuuri tema nataali Veenusega Vähis ja trigooni Merkuur-Pluuto-Neptuun ühendusega. Riigi kaardis väljendub Veenuse positsioon kvadratuurina Veenusele.


                             Truman president 20.01.1949 2 korda

Trumani inauguratsioon toimus 20.jaanuaril 1949. kell 12.00 Washingtonis. Kuu ühenduses Neptuuniga Kaaludes. Asteroid America tõusmas horisondi kohale. Marsil ühendus Karma ja Merkuuriga Veevalajas. Kolmik opositsioonis Pluutoga Lõvis. Veenus on õhtutäht 9 kraadi Kaljukitses trigoonis Saturniga Neitsis. Riigi kaardis asus Veenus I majas ühenduses Erisega. Trumani kaardis Veenus üsna lähedal tema IC-le ja tegi sekstiili tema Kuuga ning opositsiooni tema Veenusega. Nii Trumani kui riigi Veenus asub Vähis. Seega vannutasmise aja Veenus siis Vähi vastasmärgis Kaljukitses.

 

järgneb...

Kommentaare ei ole: