pühapäev, 27. detsember 2020

Veenus ja Ameerika - 9

 

Barac Obama

Barac oli suur kõnemees. Mõelge ise: ta saabus Valgesse Majja vähem kui viis aastat Illinois tundmatu senaatori ja juuraprofessorina. Et saada esimeseks mustanahaliseks presidendiks, esimeseks presidendiks, kes on sündinud väljapool Ühendriikide mandriosa ning, kelle isa on Aafrika moslem. Mis muu saaks seletada tema võitu kui mitte tema inspireeriv lootusesõnum ja kõnemeheoskused?


                                             Valimised 4.11.2004

Järgmine president oli Barac Obama, kelle valimised toimusid 4.novembril 2008. Veenus õhtutäht Amburis ühenduses Musta kuuga. Veel on kvadratuur Uraaniga Kalades ja kvadratuur Saturn-Karma ühendusega Neitsis. Tema enda kaardis Veenus X majas kvadratuuris Marsiga Neitsis. Riigi kaardis Veenus I majas opositsioonis Marsiga.Rivaal oli John McCain, märgilt Neitsi.  Valimiste Veenus tegi ühenduse tema nataali Jupiteriga (orb 5), kvadratuuri Veenusele.


                            20.01.2009 Obama president esimest korda

Inauguratsioon toimus 20.jaanuaril 2009. kell 12.00 Washington. Päikesel ühendus Merkuuri ja Jupiteriga Veevalajas. Veenus õhtutäht 17 kraadi Kalades opositsioonis Saturniga. Tema enda kaardis Veenus I majas opositsioonis Marsiga. Riigi kaardis Veenus III majas ühenduses Sednaga ja trigoonis Päikesega.


                                             Valimised 6.11.2012

Teistkordselt valiti liidriks 6.novembril 2012. Veenus hommikutäht Kaaludes, teeb opositsiooni Uraaniga, kvadratuuri Pluutoga Kaljukitses. Tema enda kaardis Veenus VIII majas sekstiilis Päikesega Lõvis. Riigi kaardis Veenus X majas ühenduses Saturniga.Rivaaliks oli Mitt Romney, märgilt Kalad. Valimiste Veenus tegi ühenduse tema nataali Neptuun-Karma ühendusele.

Teine inauguratsioon toimus 20.jaanuaril 2013. kell 12.00.Washington. Päikese ja Merkuuri ühendus Veevalajas. Veenus hommikutäht 14 kraadi Kaljukitses sekstiilis Saturniga Skorpionis ja trigoonis Kuuga. Tema enda kaardis Veenus XI majas kvinkunksis Päikesega. Varasemalt pole olnud sellist seisu, et võimule saaja päeva Veenus teeks nataalis ainult kvinkunksi. Riigi kaardis Veenus I majas ühenduses Erisega.


                                 20.01.2013 Obama president teist korda

Donald Trump

Trumpi käitumine 2016.aasta presidendivalimiste kampaania ajal oli nii pöörane, et paljud eksperdid seadsid kahtluse alla tema soovi võita. Aastal, mis pööras pealtnäha kõik pea peale, ei torganud keegi nii palju silma kui „The Donald“, kes tuhises läbi ühest lüüasaamise prognoosist teise järel ja pasundas oma vihast valimiskõnede esitamise, nüansirikka mõtlemise, illegaalsete immigrantide, Hillary Clintoni, „luuserite“, moslemiterroristide, järjekindluse, koostöötõrksate ajakirjanike, koostöötõrksate vabariiklaste, pikkade briifingute, Obama administratsiooni, Mehhiko ja...ja ...ja ... ja ..vastu.

Donalt Trumpi presidendiks valimised toimusid 8.novembril 2016. Veenus õhtutäht Amburis, teeb kvadratuuri Uraaniga Jääras. Tema enda kaardis Veenus V majas ühenduses Kuuga. Riigi kaardis Veenus I majas opositsioonis Marsiga.


                                     20.01.2017 Trump president

Rivaaliks oli Hillary Clinton, märgilt Skorpion. Valimiste Veenus tegi täpse opositsiooni tema nataali Uraanile.

Trumpi inauguratsioon toimus 20.jaanuaril 2017.kell 12.00 Washington. Veenus õhtutäht 17 kraadi Kalades teeb opositsiooni Karmaga Neitsis. Tema enda kaardis Veenus IV majas ühenduses Kuuga ja täpses kvadratuuris Uraaniga Kaksikutes. Riigi kaardis Veenus III majas ühenduses Sednaga ja trigoon Päikesega.

Nüüdsed valimised toimusid 3.novembril 2020. Veenus hommikutäht Kaaludes, teeb opositsiooni Marsiga.


                                     Inauguratsioon 20.01.2021            

Inauguratsioon peaks toimuma 20.jaanuaril 2021. Kell 12.00 Washingtonis. Siis on Veenus hommikutäht 15 kraadi Kaljukitses ja teeb trigooni Musta Kuuga Sõnnis.

 

järgneb...

Kommentaare ei ole: