reede, 13. november 2020

Ameerika täna ja homme

 

3.november 2020 valimised on möödas. Nüüd saab lähemalt vaadata ka taevapilti ja selle abil mingil määral prognoosida kuidas Ameerikal läheb. Vaadata võis muidugi ka varem ja püüda  oletada või prognoosida, kes võidab, mis edasi tuleb. Aga nüüd on rohkem infot kui oli enne valimispäeva. Seepärast on hiljem ettevõetud kaartide uurimine edukam kui enne valimist.


 

Peavalimise päev oli ise omamoodi eriline. Suhete, kommunikatsiooni ja kirjapildi planeet Merkuur sisuliselt seisis. Selle põhjal juba võis eeldada,et häälte lugemine saab olema pingeline, paljude vigadega ja korduvate häälte ülelugemistega, segadusi üksjagu. Info on moonutatud, palju on võltsteateid. Pealegi oli seisva Merkuuri toime taksistatud Saturni pool, kvadratuurne seis.

Üksjagu huvitav on nimeliste asterodide osavõtt. J. Biden (Bida (32014) asub valimispäeval 6 kraadi Kaljukitses ühendus Americaga ja kvadratuuris Veenusega Kaaludes. Bida`l kvadratuur ka Chironiga Jääras. Kamala Harris (Camilla 107) asub 6 kraadi Kaaludes ühendus Veenusega. Kvadratuur Bidaga. Teine nimekõlaliselt sobiv oleks vast Camillo 3752. Asub 19 kraadi Kaljukitses ühenduses Jupiter, Pluuto ühendusega. Camillo on kvadratuuris ka retro Marsiga. Asteroid Harris (2929) asub 23 kraadi Neitsis trigoonis Pluutoga, täpses poolsekstiilis Karmaga ja kvadratuuris Kuu sõlmedega.

Valimised kajastuvad ka riigi horoskoobis. Valimise Päike teeb sekstili riigi Varunaga, see aspekt tagas väga laiaulatusliku tuntuse, huvi ja leidis laia kõlapinda terves maailmas. Keskpäeva Kuu tegi ühenduse riigi Uraan-Marss keskpunktiga Kaksikutes. Ühendus ka riigi DC-ga VII majas. Veel on Kuul trigoon riigi Saturniga Kaaludes. Seisev Merkuur on ühenduses riigi asteroid Amerikaga Kaaludes.Kogu infovoog tuli Ühendriikidest.

Ühendriikide endi radiksis asub Bida 10 kraadi Veevalajas ja ühendus riigi Saturniga. Harris on 8 kraadi Kaksikuste ja täpne ühendus Uraaniga Kaksikutes. See viitab riigi ajaloos toimuva tuleviku üllatusele. Camillo on 12 kraadi Neitsis ja ühendus Varunaga. Kalama saab ülemaailmse tuntuse ja seda mitte ainult,et valiti asepresidendiks  (pole ju veel ametlikku kinnitust). Camilla asub 15 kraadi Kalades täpses ühenduses Sednaga ja trigoonis riigi Päikesega. Hybris on 3 kraadi Veevalajas ühenduses Pholusega, lähedale jääb Kuu lõunasõlm. Arvan, et riigi horoskoobis on mingil moe sisse kirjutatud kõik tulevased presidendid. Vaja see mõte üle kontrollida.

Kui keegi soovib oma arvamust avaldada välja  ütelda aga ei taha seda siin teha siis kirjutage e mailile astrotaat ät gmail.com

järgneb...

Kommentaare ei ole: