neljapäev, 9. juuli 2020

Eesti mõrvad ja mõrvarid - 2


Viimaste aastakümnetega on meil üksjagu kriminaalsete tegudega isikuid tekkinud. Eriti seda 90-datel aastatel. Uues artiklisarjas  toon ära need taevased seisud,mis viitavad isiku negatiivsuse poolele kaldumist, ahvatlustele allumist .Viitavad vägivallale, pingetele, ahnusele.
Kõik isikute andmed ja juhtumite kirjeldused on internetis vabalt saadavad. Nii et pole vaja hakata süüdistama isiku andmekaitse asjadega.

Lihula kihutaja kõrvale saab näidetena tuua mitmeid teisi tegelasi.Üks neist oli Tabasalu kihutaja Mait Metsamaa. Ärimees ja ekslinnapea. Lubatud 50 km/h asemel kihutas 150 km/h (päris kinnitust ei leidnud). Lõppes kimamine ränga avariiga. Toimus see 3.juulil 1999. Natuke enne kella 13.00.



Kuu tegi läheneva kvadratuuri Pluutoga.
Uraanil täpne ühendus Psychega Veevalajas.
Merkuuril opositsioon Neptuuniga. Merkuur oli sel päeval tugevasti pinges, kvadratuuris Marsi, Jupiteri ning Saturniga.
Ja ainult Pluutoga oli trigoon. Sadas paduvihma. Avarii tagajärjel hukkus kaks inimest.Mehel endal avarii tagajärjel roidemurd.

Kuus aastast varem (1.01.1993) tegi  mees purjuspeaga avarii ja tema autos olnud 11 aastane laps hukkus. Merkuuril oli ühendus Luciferiga Amburis kvadratuuris tema sünni Merkuuriga. Kohtus määrati Metsamaale vanglakaristus, mida aga täitmisele ei pööratud. Lapse vanemad - siis veel ärimehe head tuttavad - seda ei nõudnud (arusaamatu ja kummaline).

Paar aastat hiljem sõitis alati kihutav Metsamaa oma pulmapäeval ja ühtlasi sünnipäeval, 27. augustil, otsa politseiautole. Kähvanud korrakaitsjaile alandavaid sõnu sõitis ta õnnetuspaigalt minema ja kohe pärast registreerimist pulmareisile. Metsamaa kuulutati tagaotsitavaks. Kuid asi lahenes millegipärast kergesti, kui ta pärast Tallinna tagasisaabumist ise politseisse läks.

Loe lähemalt https://www.ohtuleht.ee/84631/superkihutaja-mait-metsamaa-rangad-onnetused.

Mees ise mõrvati  Tallinnas Lastekodu tn 26 trepikojas 12.oktoobril 1999. Mait sündinud 27.august 1956.Kosmogramm.  
Üheks oluliseks teguriks, mis vormis temast mitte just positiivse inimese oli Veenuse ühendus Psyche ja Luciferiga +nende ühendus Pluutoga Lõvis. . Väärastunud arusaam headusest, rahast väljendub Veenuse ja Psyche ühendusest Lõvis.



Marsil opositsioon Jupiteriga Neitsis.Marss on üsna vaba, vähe aspekte. Peale Jupiteri on tal seskvadratuur Nepuuniga. Päikesel kvadratuur asteroid Karmaga ja põhjasõlmega Amburis. Uraanil opositsioon Lachesis, Zeus, Chiron ühendusega Veevalajas.

Veel on tal Päikese ühendus Moneyga ja see Money on trigoonis Gold`ga Veevalajas. Magus isu särava metalli ja krabiseva järel juba eos talletatud.Ärimehel peabki olema huvi raha teenimise järel aga seda tuleb ausal teel teenida. Tema kohta raske öelda kui aus ta oli. Mingi tõsine asi tal oli ja seotud see Tallinna keskturuga. Eks mängus oli raha ja võim. Niisama heast peast ei hakata tapma.

Liialdustele ja võimule viitab Jupiteri ühendus Caesariga Neitsis. Võimalik, et Attila ja Agamemnoni asumine Skorpionis võis suunata või mõjutada inimest kalduma võimu, usalduse, positiivsuse kaldumist vales suunas, skorpionlikult tumedasse maailma. Pealegi on võim tema jaoks üsna hell ja tundlik, ka ohtlik asi, Agamemnonil täpne ühendus Achillesega.

Enne tema mõrva toimus Päikesevarjutus 18 kraadi Lõvis. Seda tema sünni asteroid Protos peal. Asteroid sümboliseerib esimest, tähtsamat, on uhkuse ja ennast paremaks pidamise viitaja. Varjutuse kraadi tuli mõrvapäeval asteroid Osiris, Vana-Egiptuse allilma ja ülestõusmise jumal.



Oluliseks kujunes tema elus Zeusi ja Lachesise ühendus koos Chironiga Veevalajas. Mõrvapäeval samad asteroidid Zeus, Lachesis ja Chiron jälle  koos seda nüüd Amburis.

Tema tapmise päevaseis 12.oktoobril 1999.a.Tulistati kell 10.49
Hetke kaart näitab, et MC-l Neitsis on ühendus asteroid Proserpinaga. Tema number on 26. See on Lastekodu tänava maja number, mille trepikojas mõrv toimus.

Päikesel ühendus Atroposega Kaaludes.
Kuu ühenduses Goldeniga Skorpionis ja ka Sekhmetiga
Kaljukitses on koos Anubis ja Graves. Sündmusele eelnes Päikesevarjutus 18 kraadi Lõvis (11.08.1999). Mõrvapäeval asus sinna asteroid Osiris. Eelnenud Kuuvarjutus 5 kraadi Veevalajas (28.07.1999) kohale tuli asteroid Psyche.

Transiitne Merkuur ühenduses sünni Agamemnoni, Attila ja Achillesega Skorpionis
Transiitne Veenus ühenduses Pluuto ja Caesariga Neitsis
Transiitne Neptuun ühenduses Musta Kuuga Veevalajas
Transiitne Gold täpses ühenduses Neptuuniga
Transiitne Klotho täpses ühenduses Attila, Agamemnoni ja Achillesega Skorpionis
Transiitne Sekhmet ja Golden ühenduses Klothoga Skorpionis
Transiitne Lachesis ühenduses põhjasõlmega Amburis
Transiitne Graves ühenduses Musta Kuuga Veevalajas

Kõike kokku võttes oli ta ikka kuradi ülbe, ennasttäis ja suure egoga tegelane. Lõpuks sai karma ta kätte kuigi sellist surma vast poleks olnud saatuse poolt vaja olnud. Karistada saanuks ka teistmoodi, selliselt et oma vigu ja ülbuse tervaid nukku maha lihvides. Aga samas mida külvad seda ka lõikad. Tal on kosmogrammis Narcissuse ja Hidalgo ühendus Amburis ning ühendus ka Karmaga. Ja sellele ühendusele tegi surmatransiidis oma pika pai Must Kuu.Talle oli sündides kaasa antud mitmeid planeetide poolt häid võimalusi olla ühiskonnale kasulik, näiteks suur veemärkide trigoon. Aga jah, iseloom vallutas positiivse poole ning kallutas negatevismi.Seda näitab tema käitumine, eriti liikluskultuurist ja eeskirjadest kinnipidamine.

järgneb...

Kommentaare ei ole: