reede, 21. juuni 2019

Uppumatu 401 - 4


Kiil ja koterman

Laeva kiilupanemise tseremoonia toimus 31.märtsil 1909.a Belfastis Põhja-Iirimaal Harland and Wolff verfil kell 10.43 (on ka teisi kellaaegu antud). Selline kooslus horoskoobi X majas ja Jääras – Päike, Paradise, Pandora, Titan, Sedna, Orcus ja Saturn kõik omavahel lähedases ühenduses.Sellist ühendust naljalt sageli ei esine. Päikese ühendus eelnevatel päevadel põhjasõlme, Orcuse Scyllaga saabki laevale saatuslikuks.

Kui võrrelda Estonia (Viking Sally) kiilupanemise seise siis ka selles oli kätketud mitmed ohule viitavad seigad. Päikese ühendus Pluuto-Requimiga Kaaludes. Neitsis Musta Kuu ühendus Karmaga. Ridamisi on surma/leina sümboliseerivate asteroidide ühendusi nii omavahel kui ka planeetidega. Näiteks Estonia kiilu ajal Marss ühenduses Atlantisega Lõvis. Titanicu  puhul Marss ühenduses Luciferiga Kaljukitses. Ja taolisi sarnasusi leiab veel ja veel.Ja enamus neist on negatiivse impulsi kandjad.

Kuu Lõvis trigoonis Päikese ja temaga ühenduses olevate planeetidega.Igati soosiv ja harmoonialine aspekt. Päikese ka ühendus Paradisega! Aga asteroid Harmonia Jääras olles ühenduses Damoclese, Moira ja Lakrimosaga, oli täpses kvadratuuris AC-ga Vähis.Karm aspekt kui arvestada seda, millised taevakehad selles aspektis veel osalesid. Jäära nelik opositsioonis  Scyllaga Kaaludes.

Neptuunil ja Charybdise ning Karma ühendus AC-l Vähis. Neptuun on ka trigoonis Ismenega Kalades. Ismene jaoks ülev hetk. Pluutol ühendus Thomasega Kaksikutes. See võiks tähistada seda, et laeva peakonstruktor Thomas Andrews osales kiilu panemise tseremoonias. Aga ehk ka seda,et mehe töö kätkeb endas ohtu? Ohu märgiks saab lugeda ka Pluuto ühendust põhjasõlmega. Andrewsil on endal Pluuto kvadratuuris Päikesega.
Lucifer ühenduses DC-ga ja Marss-Uraan ühendusega Kaljukitses. Merkuuril ühendus Leviathaniga Kalades.

Laeva ehituse nr. oli 401. Asteroid Ottilla 9 kraadi Veevalajas VIII majas opositsioonis Kuuga.Ottila lähedale jääb ka Chaos.
Spirit Skorpionis kvadratuuris Kuuga Lõvis.
Kaljukitse Damocles opositsioonis Scyllaga.
Varunal ühendus Requimiga Kalades.

Kiilu panemise horoskoobi IC on 17 Neitsis ühenduses Musta Kuuga.Millegagi laeva koterman välja vihastati, miski selles tseremoonia seisudes talle meeltmööda ei olnud.
Laeva kiilupanemise aegne Uraan asus täpselt selles kraadis (20.48 Kaljukits) kus toimus tellimusele eelnenud Kuuvarjutus (20.53 Kaljukits; 13.07.1908). On nii pingsaid, vahest isegi kurjakuulutavaid  aspekte aga ka toetavaid seise. Selle kaardi järgi ei oska küll ette näha, mis laevast saab.

                      KUU LOOMINE 21.03.1909 BELFAST


Kuu loomine 21.03.1909 0.34 Jääras, Päike-Kuu V majas.
Scylla AC-l Kaaludes.
Veenusel ühendus Leviathaniga Kalades.
IX majas Neptuun, Charubdys ja Atlantis Vähis.
Titanial ühendus Saturniga VI majas.
Poseidonil täpne ühendus Chironiga Veevalajas IV majas. Majas ka Oceana tehes täpse kvinkunksi Neptuuniga Vähis.
Neptuun ise ühenduses Karmaga.
Angel MC-l Vähi viimases kraadis. Bhagwat DC-l.

Seoseid leiab ka ehitajafirma loomise ja Titanicu kiilupanemise kaartides. Kiilupanemise eelne Kuu loomine langes firma Neptuunile Jäär/Kalad piiril. Kiilu Päike firma Veenusel (kasulik tehing).Kiilu panemise põhjasõlm täpselt firma Titanial Kaksikutes. 


Paralleelselt Titanicu ehitamisega toimus ka sõsarlaeva Olympic ehitus. Tema kiil pandi natuke varem kui Titanicu oma, 16. detsembril 1908.Ehituse nr. 400, laeva oli ka natuke väiksem kui Titanic. Päikesel pole sarnast ühenduste komplekti nagu on Titanicuga. Päikesel täpne opositsioon Pluutoga Kaksikutes. Leviathanil opositsioon Charybdisega Vähis. Scylla Kaaludes kvadratuuris Neptuuniga Vähis. Ütleks, et pingsam kaart kui Titanicu oma aga ju see laeva eluea pikkusel soosivat rolli mängis. Olympic läks nii öelda erru 15.oktoobril 1935.a.

järgneb...

Kommentaare ei ole: