laupäev, 15. juuni 2019

Uppumatu 401 - 3


Tellime uppumatu luksusliku iluduse

Titanicu ehitustellimus tehti 17.septembril 1908.a. laevandusfirmale Harland & Wolff  Belfastis Põhja-Iirimaal. Firma ise asutati 11.aprillil 1861. Tulevikus tellitava Titanicu´t sümboliseeriv Titania asub firma kaardis 19 kraadi Kaksikutes opositsioonis Oceanaga. Titania 80 kraadi (binoviil) Scyllaga Kalades ja kvadratuuris Leviathaniga Neitsis. Olympia on aga Kaljukitses ühendus põhjasõlmega ning kvadratuuris Päikesega.



Verfi asutamise ja Titanicu tellimuse vahelised seosed. Laeva tellimise Päike opositsioonis firma Merkuuriga. Jupiter Saturnil Neitsis. Merkuur opositsioonis Veenusega.
Verfi asutamise ja Titanicu vettelaskmise vahelised seosed. Laeva Marss firma Neptuunil. Laeva põhjasõlm firma Pluutol. Laeva Päike firma Uraanil. Laeva Titania 19 kraadi Skorpionis täpne kvinkunks firma Titaniaga Kaksikutes.
Titanicu ehitamise tellimuse üleandmise ja verfi vahelised seosed. Päike-Sedna Veenusel Jääras.Põhjasõlm firma Päikesel.


Kaart nr 1
Tellimuse Päike Neitsis kvadratuuris Pluutoga Vähis.
Uraanil opositsioon Neptuuniga Vähis.
Neptuunil ühendus Charybdisega ja Ixionil Scyllaga Neitsis.
Merkuuril opositsioon Sedna-Orcus ühendusega Jääras. Lähedale jääb retro Saturn. Ülemaailmse tulevase kuulsuse ja saatuse tagas Varuna. Tema opositsioon Ixioniga on pikk ajastule omane seis. Varunal ka lähedus asteroidiga Titania`ga ning Paradisega Kalades.
Veenuse trigoon Saturniga viitab tellimuse luksusele, mugavusele ja ka maksumusele.
Jupiteril ühendus Musta Kuuga Lõvi/Neitsi piiril.


Kaart nr 2
Asteroid Berger (jäämägi) 15 kraadi Amburis. Laeva hukkumise ajal asus täpselt sinna Jupiteri ja Pandora ühendus. 1908 oli aasta kui Londonis toimusid 13.juuli kuni 31.oktoober IV suveolümpiamängud. Ja juuni viimasel päeval plahvatas Siberis Tunguusi meteoriit, kui see ikka oli meteoriit?
Poseidon täpses opositsioonis 28.juunil 1908 toimunud Päikesevarjutuse kraadiga Vähis (6.31).

järgneb...

Kommentaare ei ole: