neljapäev, 30. mai 2019

Uppumatu 401


Kuni 1950-date aastate keskpaigani toimus igal ööl vastu 15.aprilli vaheldumisi kas mõnes Euroopa või Ameerika hotellisaalis kummaline koosviibimine, kuhu kogunes peamiselt mõlema sugupoole hallpeadest koosnev seltskond. Algul oli neid mõnisada. Nende arv kahanes aasta-aastalt. Kõigil osavõtjail on nimetatud ööl sünnipäev, mida nad koos pühitsesid, ehkki nad ei olnud omavahel sugulased. Ööl vastu 15.aprilli kingiti neile veel kord elu: need on ellujäänud 1912.aastal uppunud Titanicult, mis viis 1503 inimest endaga kaasa 3720 meetri sügavusse külma hauda......Viimane Titanicult pääsenud inimene, üheksanädalasena huku üle elanud Millvina Dean suri 2009.aasta mais 97-aastasena.

Hiljuti (mai algul 2019) kerkis esile parvlaeva Estonia teema kui saade Pealtnägija selle ekraanile tõi. Siis sai tehtud horoskoop ja leidsin mitmeid olulisi ja põnevaid seoseid selle päeva ja laeva hukkumise vahel. See ärgitas ette võtma ka Titanicu loo, sest lugu on tõenäoliselt kõige kuulsam ja kõige romantilisemas valguses kujutatud katastroof maailmas.Vahel on jah vaja mingit välist impulssi või tõuget, et sünniks uus artikli lugu. Minu teada laevahukkude sünonüümiks saanud katastroofist eesti keeles astroloogilises valguse pole midagi ilmunud. Püüan siis seda lünka täita.

 WSL

Alustada tuleb palju varasemast ajast kui laevahukk toimus. See võib aidata mõista firma laevade, eelkõige siis Titanicu lugu. Briti laevanduskompanii Oceanic Steam Navigation Company või White Star Line of Boston Packers ehk WSL asutati 1845.a. Liverpoolis Inglismaal. Kompanii tegeles immigranite veoga Austraaliasse. 1867 läks pankrotti ja 18.jaanuaril 1868.a. saab firma omanikuks Thomas Henry Ismay. Asukohaga Liverpool Albion house. Seda 1000 naela eest.



Kaart, mis tehtud 18.jaanuar 1868.a. Selles Päike on ühenduses Musta Kuu, Merkuuri ja Marsiga ning America ja Titaniaga Kaljukitses. Kusjuures Merkuuril on ühendus Musta Kuuga täpne. See ei tõota firmale just erilist edu ja õnne. Kuu Skorpionis opositsioonis Pluutoga. Põhjasõlmel Neitsis täpne ühendus Karmaga. Atlantisel opositsioon Leviathaniga Skorpionis. Kaljukitse alguskraadides on koos Varuna, Orcus ja Chaos.See kolmik opositsioonis Uraan-Ixion ühendusega. Laevanduskompanii sai Ismay omandisse siis kui asteroidid Imene ja Thomas olid koos ja seda Kaljukitse alguses olles ühtlasi ühenduses eespool mainitud Varuna-Chaos ühendusega.Ismay ostis firma päeval mil Kuu tegi ühenduse tema Saturnile Skorpionis. Arvestama peab sellega,et WSL kaart on kosmogramm, mis kirjeldab seda üldist ajahetke. Firma horoskoop oleks täiuslikum.Võib muidugi teha kaart keskpäevale,  nii et Päike jääks MC-le.Kaar näeks välja selline.



Prognoosi meetod 1 kraad = üks aasta. Titanic uppus 43 aastat peale pankrotti läinud firma ostu (18.01.1868). Asteroid Titania 21 Kaljukitses + 43 teeb  ära ühenduse firma lõunasõlmega Kalades. Progressiivne kaart tehtud Titanicu uppumise ajale. Prog. Merkuur firma Chironil Kalades. Marss opositsiooni Luciferile Lõvis.Prog. Henry Kalade viimses kraadis ühendus Sednaga. Kosmogrammis on Henry 14 Kalades trigoonis Kuuga Skorpionis.
Kuu loomine enne Ismay poolt ostmist toimus 3 kraadi Kaljukitses (25.12.1867). Selles kraadis asusid ostu momendil asteroidid Thomas ja  Ismene.

Vaatame palju oli firmale kaasa antud õnne ja kaitset. Seda kirjeldavad järgmised asteroidid, mis antud kaardis tegijad. Angel Kaksikutes sekstiilis Neptuuniga Jääras. Amor Skorpionis ühenduses Scyllaga. WSL koges oma eksistentsi jooksul nii tõuse kui kaotusi. Titanicu hukk oli neist kõige valusam ja suurem. Esimene firma tagasilöök oli RMS Atlantic hukkumine Kanada Uus-Shothimaa rannikul 1873.aastal.
Natuke nimedega fantaseerides. White Star Line. Asteroid White 25 Neitsis trigoonis Päikesega. Star = Starr 10 kraadi Kalades ühendus Jupiteriga. Stark, 22 Veevalajas ühendus Veenusega. Line = Lina 9 kraadi Neitsis opositsioonis Starriga. 

Thomas Henry Ismay

Omanik Thomas Henry Ismay (7.01.1837 – 23.11.1899 (62)). Päikesel ühendus Titaniaga Kaljukitses. Kas pole huvitav,et Titanicu`t sümboliseeriv taevakeha selle mehe sündides, tõi esile tuleviku sündmuse. Selleks oli siis suur tähelepanu nii Titanicu hukkumisele kui ka Ismay suguvõsa vastu. Kusjuures Ismay ei elanud laeva hukkumise ajani ära. Tema kaardis näiteks Olympia ei domineeri, asudes Veevalajas ja ei tee olulisi aspekte.



Veel huvipakkuv on see,et tema perenime kõlalähedane Ismene on ka ühenduses Päikesega. Neitsis asuvad Albion (kompanii maja) ja Thomas, tema eesnimeline asteroid. Nad on trigoonis siis Kaljukitse planeetide ühendustega. Asteroid Henry täpses ühenduses Veenusega Amburis.

Thomas Ismay poeg Joseph Bruce Ismay (12.12.1862-17.10.1937 (74) ) oli see suguvõsa esindja kelle ajal Titanic uppus. Tema kaarti tutvustame  natuke lähemalt allpool.
Titanicu loos oli suur roll Saturnil, Varunal ja Orcusel. T.H. Ismay kaardis asuvad nad Skorpionis. Samas märgis ka Brittany, tegu ju briti alamaga. Mehe ettevõtlikustele viitab suur tuletrigoon.

järgneb...

Kommentaare ei ole: