esmaspäev, 14. mai 2018

Albion - 2


Albioni olen varemgi kasutanud esmakordsete sündmuste kirjeldamisel. Selle lühikese artikli pearõhk siis ongi Albioni osast avastustes, esmakordsetes sündmustes kaasarääkimine. Proovin näidata, et Albionil on esmakordsetes asjades oma roll mängida.
Avastusi ka leiutis on aegade jooksul olnud väga palju. Kõiki siin äratuua on liiga mahukas. Piirdun esialgu mõningate teaduse ja tehnika valdkonnaga.

Kosmoseavastused
Uraan avastati William Hercheli poolt 13.märtsil 1781.aastal. Albion 12 kraadi VIII majas Vähis trigoonis Kuu ja avastuse hetke AC-ga Skorpionis.Samuti on Albionil kvadratuur Merkuur-Discoveri ühendusega Jääras. Veel on Albionil täpne sekstiil Eurekaga Neitsis. Heurekal Kaljukitses ühendused Urania ja Astrowizardiga.

Neptuun avastati 23.septembril 1846.a. Johann Galle poolt. Albion 27 kraadi Neitsis ühenduses Marsiga ja ka Päikesega Kaaludes.Neptuunil täpne ühendus Saturniga Veevalajas tehes kvinkunksi Albioniga. Pluutol samuti kvinkunks Albioniga. Marss ja Albion siis konfiguratsiooni saatuse sõrm tipuplaneetideks. Albioni kvinkunksid viitavad sellele, et Neptuuni võimalikule olemasolule viitas varem juba Urbain Le Verrier. Tema kosmogrammis asus Albion 17 kraadi Lõvis kvadratuuris Uraaniga Skorpionis. Neptuuni avastamise ajal asus Albion Urban Le Verrieri kosmogrammis tema põhjasõlmel.  
Johann Galle kosmogrammis asus Albion 18 kraadi Lõvis sekstiilis Päikesega Kaksikutes ja Albionil oli kvinkunks Pluutoga Kalades. Neptuuni avastamise ajal tegi Albion trigooni tema Merkuuriga Sõnnis.

Pluuto avastati 18.veebruaril 1930.a. Clyde Tombaughi poolt. Albion 4.55 Kaljukitses ühenduses Saturniga ja Eureka-IAU ühendusega. Tema kosmogrammis on Albion 5 kraadi Amburis kvadratuuris Saturniga Kalades. Astronoom suri kui transiitne Pluuto oli ühenduses tema nataali Albioniga. Kui Pluuto arvati välja planeetide nimekirjast (24.aug.2006), asus Albion 20 kraadi Jääras kvinkunksis Marsiga Neitsis ja trigoonis Pluutoga Amburis.

Eris avastati 21.oktoobril 2003.a. Asus ise 20 kraadi Jääras ja 5 kraadise orbiga oli ühenduses Albioniga (15 ari). Albionil veel trigoon Pluutoga Amburis ja kvadratuur Saturniga Vähis.

Typhon (kentaur, 42355) avastati 5.veebruaril 2002.a. Albion 12 kraadi Jääras täpses ühenduses Marsiga. Albionil kvadratuur Varunaga Vähis.Typhon ise 5 kraadi Lõvis. Typhoni printsiip on looduse hävitav jõud.
Nimetu 1996 TL 66 avastati 9.oktoobril 1996.a. Albion 4 kraadi Jääras ühenduses Saturniga, trigoon Pluutoga Amburis, kvadratuur Jupiteriga Kaljukitses. 

järgneb...

Kommentaare ei ole: