kolmapäev, 5. juuli 2017

Marss ja sõda - 15



Sõda NSVL vastu
Suur Isamaasõda 22.06.1941. Saksamaa tungis N Liitu. Sissetungile eelnes kuu aega enne (mai lõpus) Jupiteri, Saturni ja Uraani ühendus Sõnni lõpus ja see ühendus oli kvadratuuris Marsiga Kalades. Sõja ootamatus halvas Punaarmee väeosi, neid tabas inerts ja ebakindlus (see levis otse Kremlisse välja). Stalin esines rahvale alles 3.juulil ehk 12 päeva pärast sissetungi algust. Marss 3.juulil asus Marss 0 kraadi Jääras sekstiilis Uraaniga Sõnnis ja trigoonis Pluutoga Lõvis. Marss tegi opositsiooni Stalini nataali Pandoraga Kaaludes. 



Sõja puhkemisel Marss 24 Kalades ühenduses Lõunasõlmega. Suvine pööripäev, Päike pinges, kvadratuuris Marsiga Kalades ja Neptuuni-Põhjasõlme ühendus Neitsis. Päikesel ka ühendus Hathoriga Vähis Russia opositsioonis Moskvaga Vähis, sümboliseerib võimude peataolekut.

Jätkuvalt oli Erisel opositsioon Ixioniga ja seda vägagi täpselt, orbis 0.03 kraadi. Kusjuures enne sõja puhkemist toimunud Päikesevarjutuse kraadi kõrval, orb 1.15. Marsil opositsioon Neptuuniga Neitsis Saturnil ühendus Uraaniga Sõnnis  Päikesel kvadratuur sõlmedega Neitsi-Kalad Kuu Sõnni viimases kraadis, Kuu tühikäigus. Sõda algas Kuu ühendusega Jupiterile Kaksikutes. Ka Teine maailmasõda algas sama aspektiga, seda Jääras. Kuu Uraani ja Jupiteri vahel. Viimane aspekt Kuul Uraaniga, ehk see sümboliseerib seda, et kallaletung oli N.Liidule ikkagi ootamatu. Esimene ühendus Jupiteriga seda, et sõda kujuneb pikaks. Sellest võtavad osa mitmed riigid ja suured isikukkoosseis on suur. Aga kuidas määratleda, kes võidab? Sõja alguse kaart peaks nagu viitama tulemustele, võitjale.

13.03.1941.a. Kuuvarjutus 22 kraadi Neitsis Neptuunil. Ehk saab siist välja lugeda seda, et Stalin ei uskunud luureandmeid, et Saksamaa kallale tungib. Kuigi on olnud ka selliseid arvamusi, et hoopis N. Liit ise tahtis tungida Euroopasse aga jäi oma armee moderniseerimisega hiljaks. Lähtun siiski sellest, et sõda Saksmaaga tuli N Liidule ootamatult. Kehtis ju mittekallaletungi leping. Uraanil on ühendus Saturniga ja Kuuga Sõnnis. Kuu pealegi tühikäigus, Sõnni viimses kraadis. Kuuvarjutusel asus Päike 22 kraadi Kalades olles ühenduses ka Pax`ga, sinna tegi Uraan Sõnnist täpse sekstiili. Kuuvarjutusele järgnes 27.03.1941 Päikesevarjutus 6 kraadi Jääras. Pax endiselt ühenduses Päikese ja sinna lisandub ka Veenus. Koos on ka Hathor ja Sekhmet Jäära viimases dekaadis. Varjutuse kraadile tegi sõja puhkemise Jupiter täpse sekstiili.

Isamaasõda algas Päike 0 kraadi Vähis kvinkunksiga NSVL (30.12.1922) Veenus-Karma ühendusele Skorpionis. N. Liidu Marss on ühenduses Uraaniga Kalades. Ka sõda algas Marsiga Kalades olles opositsioonis Neptuun-Põhjasõlm ühendusega Neitsis.
Sõja Saturn ühenduses N. Liidu Kuuga Sõnnis, sümb. raskeid aegu rahvale N. Liidu Lysitrata  Kalade algul ühenduses sõja Damoclesega opositsioonis Arawniga.

Enne N Liidu moodustamist oli  täiskuu (4.12.1922) 11 kraadi Kaksikutes. Täpselt selles kraadis asus sõjaalguse AC. Sodiaagikraadidel on pikk mälu! Riigi prenataalne Päikesevarjutus toimus 27 kraadi (21.10.1922) Neitsis. Sõja puhkemisel asus sinna Põhjasõlm. N. Liidul endal on ka suht ligilähedane sõlmede seis, vahe 3 kraadi. Riigi Kuusõlmed tegid ühe täisringi ja algas sõda. Venemaad loetakse Veevalaja riigiks, Neitsi märk on siis kaheksas. Sõda ja surm. Isamaa sõja Merkuur Vähis, see langeb kokku Hitleri Põhjasõlmega. Sõja Lõunasõlm Kalades langeb Stalini Saturnile ja sõja Saturn Stalini Pluutole.

N.Liidu progressiivne kaart:
Prog. AC 28 kraadi Kaksikutes täpne kvinkunks riigi MC-ga Kaljukitses   
Prog. MC 16 kraadi Veevalajas täpses kvadratuuris riigi Russiaga Sõnnis  
Prog. Päike 26 kraadi Kaljukitses lähenemas riigi MC-le  
Prog. Kuu 6 kraadi Veevelajas riigi X majas 
Prog. Merkuur 14 kraadi Veevalajas kaugenev kvadratuur Jupiteriga Skorpionis 
Prog. Veenus 11 kraadi Amburis kvadratuuris Uraaniga Kalades  
Prog. Marss 27 kraadi Kalades sekstiilis riigi MC-ga 

Kui võtta Venemaa kui riigi (862) alguseks Rjuriku poolt asutatuna, siis on ka siin päris huvitavaid seoseid. Sõja alguses Päike. Merkuur ja Veenus Vähis, ka Rjuriku riigis Päike, Merkuur aga ka Uraan Vähis. Sõja Neptuun Neitsis ühenduses Rjuriku Saturniga. Ka Põhjasõlmed mõlemil juhul Neitsis. Kokkulangevusi on veel ajastuga kui sai alguse Romanovite dünastia (1613). Sõja Neptuun samas märgis Neitsis, üks kraad vahet
Sõja Marss Kalades ühenduses Romanovite dünasia alguse Kuuga 
Sõja Jupiter Kaksikutes Romanovite Moskval   
Sõja alguse Päike ühenduses plaani Barbarossa Moskvaga Vähis 

Plaani Barbarossa kinnitamise Uraan N. Liidu Kuul Sõnnis  Kui ikka otsida, siis leiab igasuguseid seoseid. Kas nad nüüd kõik on olulised või lihtsalt  kokkulangevad seosed. Ja milline on nende tähtsus.....N. Liidu ründamiseesimesel seitsmel nädalal vallutati tohutu maa-ala, kuid ei suudetud purustada Punaarmeed.

1941.aasta taevaseis planeetide ja kaugete väikeplaneetide järgi oli selline, et Damoclesel opositsioon Arawniga Kalad-Neitsi teljel. 
Neptuunil opositsioon Chaosega Neitis-Kalad teljel. 
Samuti Orcus Kalades kvadratuur Chaosega Kalades. 
Ixion Kaaludes opositsiooni Erisega. Siia lisanduvad kindlasti veel rida teisi kaugeid aga ma piirdun põhiliselt plutiinodega. Tähelepanuväärne on see, et Saksamaa sissetung N Liitu toimus täpselt 129 aastat peale Napoleoni sissetungi Venemaale. Möödunud oli umbes üks Uraan-Pluuto tsükkel.

järgneb...

Kommentaare ei ole: