kolmapäev, 28. juuni 2017

Marss ja sõda - 14



Barbarossa plaan, kinnitati 18.12.1940.a Plaan, mis nägi ette Saksamaa sõda N Liiduga. Marss 18 kraadi Skorpionis opositsioonis Uraaniga  
Pluutol opositsioon Pax`ga Veevalajas, ei mingit rahuaega. 
Bellonal ühendus Jupiter-Saturn ühendusega Sõnnis
16.oktoober 1940.a. Kuuvarjutus 22 kraadi Kaaludes. Sinna kraadi tegi plaani kinnitamise ajal  Must Kuu opositsiooni ja Uraan trigooni. Marss varjutuse ajal 6 kraadi Neitsis tegi trigooni Jupiter-Saturn ühendusele Sõnnis.



Sakslaste Balkani sõjakäik algas 6.aprillil ning Jugoslaavia sõjavägi hakkas lakkamatute õhu- ja maismaarünnakute all kiiresti lagunema. Marss 2 kraadi Veevalajas opositsioonis Pluutoga kvadratuuris Musta Kuuga Sõnnis. Saksamaa ja Jugoslaavia sõlmisid relvarahu 17.aprillil Belgradis. Marss 10 kraadi Veevalajas sekstiilis Merkuuriga Jääras.

Kreeka vallutamine võttis rohkem aega, kuid ka siin suutsid sakslaste rünnakud õhus ja maal Kreeka ja Briti vastupanust jagu saada, nii et Kreeka maismaaosa vallutati 3.maiks. Marss 21 kraadi Veevalajas kvadratuuris Jupiter-Uraan ühendusega Sõnnis. Kokkuvõttes saab öelda, et Jugoslaavia ja Kreeka vallutamine kulges edukalt, kuid lükkas samuti edasi operatsiooni Barbarossa algust.

Lahingud Suurbritannia eest 10.07.1940 – 31.10.1940.a. Marss 4 kraadi Lõvis ühenduses Pluutoga
Icarus täpses ühenduses Merkuuriga Vähis.  
DaedalusVähis sekstiilis Uraaniga  Kaksikutes
Lahingu alguse Päike UK Kuul Vähis      
Lahingu Marss-Pluuto UK Jupiteril Lõvis 
Lahingu Jupiter-Saturn UK Marsil Sõnnis       
Lahingu Veenus UK Mustal Kuul Kaksikutes

Suurbritannia kuulutas Saksamaale sõja 3.septembril 1939.a. kell 11.00. Päikesel ühendus Veenusega Neitsis ja Kuul ühendus Saturniga Jäär/Sõnn piiril. Veel teeb Saturn täpse ühenduse Kuu lõunasõlmega. Valises siis riiki kuningas George VI (1936-1952).
Sõja kuulutamise Kuu-Saturn kuninga DC-l Jääras   
Sõja kuulutamise Orcus kuninga Pluutol Kaksikutes   
Sõja kuulutamise MC kuninga Jupiteril Lõvis 

Miks oli sakslastele 1941.aasta suht edukas Lääne-Euroopa, Kreeka ja Jugoslaavia vallutamisel. Paljud astroloogid pakuvad esimeseks välja Uraani Sõnni märgis liikumisega. Kolmanda Reichi jaoks Uraan Sõnnis tegi trigooni riigi planeetidele Neitsis. Ise pakun seda, et Sõnnis toimus järjekordne Jupiter-Saturn ühendus, uue tsükli algus. Saturn valitseb Saksamaa MC-d Kaljukitses. Ja veel, Uraan on Sõnnis pagenduses, vastasmärgis on ta kõrgenduses. Uraani pagendus sobis Teljeriikidele (Saksamaa, Itaalia, Jaapan) ja ei sobinud liitlasriikidele. Uraan Kaksikutes muutis kõk vastupidiseks. Millest see tuleneb? Kolmanda Reichi AC on Sõnnis, ehk on see üheks teguriks. N.Liidu AC on 7 kraadi Kaksikutes. Kui Uraan väljus riigi XII majst ja lähenes AC-le ja ületas selle, siis muutus ka sõjaõnn N.Liidu kasuks. Eks neid tegureid oli veelgi. Hitleri jaoks Uraan Sõnnis tegi ühendusi tema Marsi ja Veenusega. Pluuto Lõvis liikus Hitleri X majas. 

Suvel 1941.aastal Hitleri progressiivne AC oli 4 kraadi Amburis opositsioonis nataali Pluutoga. Prog. MC 27 kraadi Neitsis. Prog. Päike 21 kraadi Kaksikutes VIII majas ühenduses nataali Arawniga ja trigoonis nataali Uraaniga Kaaludes. Prog. Kuu 27 kraadi Skorpionis. Prog. Merkuur retrograadis 2 kraadi Vähis. Prog. Veenus 9 kraadi Sõnnis VII majas. Prog. Marss 22 kraadi Kaksikutes. Ei ütleks, et palju soodasid ühendusi, pigem, et vähe. 

13.aprillil 1941.a. sõlmiti Moskvas Nõukogude-Jaapani neutraliteedipakt. See pakt päästis N. Liidu 1941.aastal sõjast kahel rindel ja aitas suurel määral kaasa sellele, et Saksamaa ei suutnud N. Liitu veel samal aastal võita. Kuna N. Liit teadis luureandmetele tuginedes, et Jaapan Mongooliat ei ründa siis viis Punaarmee sügisel 1941oma reserväed läände. Kui Jaapan aga oleks rünnanud siis ilmselt N.Liit poleks suutnud pidada sõda kahel rindel ja Teine maailmasõda võinuks lõppeda sootuks teisiti. Marss aprillis asus 7 kraadi Veevalajas opositsioonis Pluutoga. Neptuunil trigoon Uraaniga Sõnnis. Marss pakti sõlmimise ajal Stalini Jupiteril.

järgneb...

Kommentaare ei ole: