reede, 30. september 2016

Loomingut toetavad asteroidid - 2



Melpomene – 18, tragöödia muusa. Kaitseb draamanäitlejaid, dramaturge, kõiki teatris töötavaid inimesi. Esindab elukutselisi näitlejaid. Juhtlause on „elu – see on teater ja meie oleme selles näitlejad“. Melpomene, Mnemosyne, Polyhymnia ning Terpsichore ja Thalia kohta siin näiteid ära ei too. Blogis on artikkel „Näitlejad ja muusad“, seal on nende kohta rida näiteid olemas.

Mnemosyne – 57, mälu, mälestuste ja kõikide muusade emajumalanna. Ta kaitseb ja aitab neid, kes pöörduvad mineviku poole ja mis annab tõuke loomingulisele arengule. 

Minerva – 93, kunsti ja käsitöö jumalanna. Inimese sisemine kultuurilisus. On ka tarkuse ja strateegia jumalanna. Kaitseb peamiselt käsitööga tegelejaid, aitab paremini omandada teostuse tehnikat, arendab kunstilist meisterlikust.
Tatjana Mihhailova, Minerva konj. Päikesega Kaksikud/Vähk piiril. Gerli Padar, Minerva konj. Saturni ja Sirenega Neitsis. Tanel Veenre (ehtekunstnik), Minerva konj. Marsi ja Aphroditega Jääras. Aldo Järvesoo, Minerva konj. Veenusega Kaljukitses. Kaur Kender, Minerva täpne konj. Uraaniga Kaaludes. Andrus Kivirähk, Minerva konj. Päikese ja Musta Kuuga Lõvis.

Orpheus – 3361, muusikute, lauljate ja heliloojate kaitsja ning soosija.
Teele Viira, Orpheus konj. Veenusega Kaksikutes. Riho Sibul, Orpheus konj. Saturniga Amburis. Jaanus Nõgisto, Orpheus konj. Päikesega Veevalajas. Peeter Vähi Orpheus konj. Marsiga Kaksikutes.

Polyhymnia – 33, soosib kõrget stiili loomingus ja poeesiat, kirjandust, muusikat. On seotud ideoloogilise ja ametlikult tunnustatud kunstiga. Soosib hümnide loomist ja nende loojaid ning neid, kes kiidavad kehtivaid võime.
Sirene – 1009, annab hüpnotiseeria võimed, teostab seda läbi muusika ja laulmise. Võib soosida neid, kes kirjutavad mediatiivset muusikat, mis aitab sukelduda transsi.
Elina Born Sirene täpne konj. Pluutoga Skorpionis. Laura Põldvere, Sirene konj. Merkuuriga Neitsis. Kristjan Kasearu, Sirene konj. Neptuuni ja Orpheusega Kaljukitses. Peeter Vähi Sirene Skorpionis oposit. Veenusega Jääras. Sven Grünberg Sirene kvad. Jupiteriga

Thalia – 23, komeedia muusa. Kaitseb teatri, tsirkuse, estraadi, kino ja televisiooni ning komeedia artiste. Samuti humoriste, satiirikuid, kes esinevad teatrilavadel, tv saadates, kui ka kirjutavad komeedia stsenaariume. 

Terpsichore – 81, tantsimise muusa. Armastus tantsimise vastu, liikumise kunst. Kaitseb balletitantsiaid ja ballettmeistreid ning kõiku, kellede elukutse on seotud tantsimisega.
Sandra Nurmsalu, Terpsichore konj. Uraani ja Saturniga Ambur/Kaljukits piiril. Sven Grünberg Terpsichore täpne oposit. Merkuuriga Amburis. Huvitav, kas Sven on hea tantsija või talle lihtsalt meeldib tants või siis oma heliloomingut tehes tema silmis „noodid tantsivad“ ja loovad muusikalise maailma!
Erato – 62, lüürilise armastuse muusa. Lootus armastusele. Kaitseb lauljad, kes esitavad lüürilisi  laule, kõiki neid kes tegelevad armastuse luule ja lauldega. 

Liis Lemsalu, Erato konj. Saturniga Veevalajas. Laura Põldvere, Erato konj. Veenuse ja Orpheusiga Vähis. Luisa Värk, Erato konj. Päikesega Veevalajas. Gerli Padar, Erato konj. Päikesega Skorpionis. Hardi Volmer, Erato konj. Päikesega Skorpionis. Margus Kappel, Erato konj. Päikesega Neitsis.

Loominguline impulss kulub ära ka neil, kes otseselt kunstivallas ei tegutse või on varem siiski ka kätt proovinud. Näiteks praegu politikas tegev Artur Talvik. Varasemalt oli ta filmide produtsent. Kui tema kosmogrammi vaadata, siis seal on mitmeid tugevaid viiteid loominguga tegelemaks. Need samad loomingut soosivad aitava tal ka praegusel poliitilisel maastikul tegustseda. Tema Uraan on ühenduses Apollo ja Aphroditega Neitsis. Minerval ühendus Marsiga Sõnnis, Orpehusel ühendus Jupiteriga ja Kliol ühendus Päikesega Kaksikutes.

Kunstivald aitab ka sellist tegelast, kes lausa presidendiks kandideerib. Hillary Clintonil on mitmeid loomingut soosivat asteroidi ühenduses tema planeetidega. Eks näitlemine, sõnaosavus jms. kulub ka poliitikas marjaks ära.
Aphrodite Pluuto-Saturn keskpunktis, konj. mõlemaga Lõvis
Brage konj. Päikesega Skorpionis
Kalliope konj. Saturni ja Eutrepega ning Melpomenega Lõvis
Terpsichore konj. MC-ga Neitsis

Presidendi valimise päeval on transiitne Apollo ühenduses tema nataali Apolloga Lõvis. Trans. Orpheus konj. tema Päikesega. Trans. Hephaistos konj. trans. Saturniga. Trans. Uraan täpses ühenduses trans. Mnemosunega Jääras.

Clintoni rivaalil Donald Trumpil aga selline seis nataalis nende loomingulistega.
Sirene konj. Neptuuniga Kaaludes
Lilith konj. Kuuga Amburis
Brage konj. Merkuuriga Vähis
Bouan konj. Pluutoga Lõvis
Valimiste päeval sellised seosed tema nataaliga:
Aphrodite konj. Neptuuniga Kaaludes
Minerva ja Klio konj. Jupiteriga Kaaludes
Thalia konj. Kuu ja Lilithiga Amburis

Eks need nataalis seosed seletavad ka mingil määral tema käitumise jooni ja väljendusi. Teatraalsusest juba puudu ei tule. Eriti ilmekas on Lilithi ühendus Kuuga.

Meie presidendi kanditaatidel on samuti mitmeid loominguga seotud asteroidid oluliselt väljendunud. Kaljurand, Lõvis on tal Boyani konj. Kalliope ja Polyhymniaga. Kaaludes Apollo ja Hephaistose ning Erato ühendus. Päikesel konj. Mnemosynega.
Kallasel on Päikesel konj. Kalliope, Melpomene ja Terpsichorega. Sirenel konj. Karmaga. Lilithil konj. Veenusega. Ka Kaljurannal on Melpomene Kaaludes ja 24.09.2016, valijameeste valimisel oli Päike ühenduses selle asteroidiga.

Reps, temal on Merkuuril ja Veenusel konj. Thaliaga. Eratol konj. Marsiga. Hephaistosel konj. Karmaga ja Kliol konj. Boyaniga. Arvan, et paljudel teistel poliitikutel leiab samuti loomingulisi asteroidide seoseid planeetidega. Ja ka tavainimesel on kindlasti seoseid.Iseasi kuidas ta seda antud potentsiaali ära kasutab või mitte. Valikute asi.

Kommentaare ei ole: