neljapäev, 12. veebruar 2015

Mandariinid - 2



Esmakordselt on meie film jõudnu nii kaugele, et kandideerib Oscari auhinnale, siis peaks see kuidagi näha olema ka riigi kaartides. EW (1918) kaardis on Oscar 10 Veevalajas V majas lähenev ühendus Veenusega ja opositsioonis Saturniga Lõvis.  22.veeb. asub Oscar riigi IX majas ja teeb täpse kvadratuuri riigi Veenusega. Transiitne Nike on 24 Lõvis ja oli ühenduses riigi Kuuga. Nike teeb ka täpse opositsiooni riigi Uraaniga. Loomingu V maja valitseja Saturn 4 Amburis teeb kaugeneva opositsiooni riigi Jupiteriga ja kaugeneva kvinkunksi Pluutoga ning läheneva kvadratuuri riigi Päikesega.


                                                   EW JA TRANSIIT 22.02.2015

Transiitne Põhjasõlm täpses ühenduses riigi Karmaga! Transiitne Academia (seostan antud juhul filmiakadeemiaga) teeb opositsiooni riigi Pluutoga ja täpse kvinkunksi Jupiteriga. Lisaks oli Academia ületanud riigi Põhjasõlme. Transiitne Must Kuu teeb kvadratuuri riigi MC-ga. Transiitne Triumf teeb opositsiooni riigi Fortunale.

EW progressiooni kaardis, tehtud 22.veeb. 2015 ajale, on Jupiteril täpne ühendus Fortunaga Kaksikutes ja see langeb riigi X majja. Progressiivne Päike 10 Kaksikutes teeb täpse trigooni riigi Oscarile Veevalajas! Progressiivne Kuu 3.51 Kalades teeb täpse trigooni riigi Pluutoga. Progressiivsed Triumf ja Academia on ühes kraadis, 10 Lõvis ja teevad täpse opositsiooni riigi Oscarile. Progressiivne Oscar ise on 13 Kalades ja teeb poolsekstiili riigi Veenusega.


                                                             EW JA PROG. 22.02.2015

Nii ilusad, täpsed ja ilmekad sidemed ning seosed lihtsalt võiksid positiivselt realiseeruda ja võidu tooma! Või vähemasti tuntuse ja au ka riigile ning tegijatele. Häid ja lootusandvaid seise on näha ka Taasiseseisvus kaardis.

EV (1991) kaardis on Oscar 4 Sõnnis täpses opositsioonis Nike`ga.. Filmi nominandiks teatavaks saamise päeval lähenes Oscar (2 tau) omale kohale kaardis. 22.veeb. asudes 13 Sõnnis teeb ta ülitäpse sekstiili päeva Estoniaga! Ja trigooni riigi Neptuuniga ning ühenduse nataali Academiaga. Kaardi V maja valitseja Päike teeb täpse sekstiili riigi Oscariga. Transiitne Saturn teeb sekstiili riigi Estoniaga. Transiitne asteroid Academia 3 Kaljukitses kvinkunksis transiitse Oscariga.


EV ja transiit 22.02.2015
Transiitne Päike Kaladest teeb opositsiooni riigi Veenusele. Transiitne Neptuun kvadratuuri riigi AC-le. Transiitne Valge Kuu ühenduse riigi Saturniga, Merkuur ühenduse riigi Estoniaga, Pluuto riigi Neptuunil, Transiitne  Nike ühenduses riigi Jupiteri ja Päikesega Lõvis. 

                                                 EV ja progresiivne kaart 22.02.2015

EV progressioon. Päike läheneb Marsile, progressiivne Kuu 21 Skorpionis teeb läheneva sekstiili riigi Marsiga. Progressiivne Jupiter täpses ühenduses riigi Veenuse ja Victoriaga.
Mandariinide konkurendiks on üheks filmiks vene film Leviataan (Leviathan). Sellenimeline asteroid astroloogias sümboliseerib esmast kaost. Oscarite gala kaardis on ta 23 Skorpionis kvadratuuris Nike`ga. Üks huvitav asi veel selline, et Vene Föderatsiooni Päike kui panna ta gala kaardile, asub 21 Kaksikutes XI majas ja teeb täpse ühenduse asteroid Luciferiga.

järgneb...

Kommentaare ei ole: