pühapäev, 3. august 2014

Esimene maailmasõda - 10




Nikolai II asus troonile 3.novembril 1894.aastal St.Petrburgis. Päike Skorpionis trigoonis Jupiteriga Vähis. Skorpionis veel Merkuur, Veenus ja Uraan. Uraan teeb Kuuga (rahvas, rahva hing)  sekstiili. Kuu ja Uraan on kvinkunksis Neptuuniga Kaksikutes, Neptuun siis kujundi „saatuse sõrm“ tipuplaneet. Lisaks on Neptuuni ja Saturni vahel seskvadratuur. Siit saaks välja lugeda edaspidise rahva meelestatuse mässule (Uraan) ja tegeliku olukorra mittemõistmist (Neptuun). Ohuks monarhiale oli veel Saturni asumine Kaalude viimases kraadis. Viimane kraad on oma iseloomult lõhkuv.


Veel on troonile asumise kaardis Kuu (keskpäev) ühenduses Pandoraga Kaljukitses. Russia opositsioonis Chaosega Kaljukitses. Ixion täpses opositsioonis Damoclesega Veevalajas. Loobumise transiitne Pluuto lähenes nataali Jupiterile, loobumise AC ühenduses troonile asumise Päikesega. Kuuvarjutus enne troonipäeva toimus 22 Kalades (15.09.1894). Troonist loobumise päeval asusid selle kraadi lähedale Marss ja Päike. Päikesevarjutus enne troonile asumist toimus 6 kraadi Kaaludes (29.09.1894), sellele kraadile tegi troonipäeval täpse kvadratuuri Jupiter Vähist. Troonist loobumise päeval aga tegi Jupiter kvinkunksi sellele kraadile.

Troonile asumise päeval oli stellium Skorpionis – Veenus, Päike, Uraan ja Merkuur. Veenus oli Päikese suhtes Lutcifer, tõusis enne Päikest. Kohaliku aja keskpäeval oli Uraan MC-l. Planeet kannab endas mässumeelsust ja ühtlasi oli ta ka eksalteeritud märgis. Uraan sekstiilis Kuuga ja see paar oli saatuse sõrme aluseks, tipus siis Neptuun-Pluuto ühendus Kaksikutes. Veel üheks ohumärgiks monarhiale oli Saturni asumine Kaalude viimses lõhkuvas kraadis.

Romanovite dünastia (Nikolai II samuti Romanov) sai alguse 21.veebruaril 1613.a. Kroonimine toimus hiljem. Selle aja kaardi  seosed trooniloobumisega. Mõlemite Päike Kalades, transiitne Marss ühenduses Saturniga Kalades. Dünastia tekkimisel oli Jupiteril ühendus Neptuuniga Neitsis, nüüd need kaks planeeti olid kvadratuuris. 

Hästi iseloomustab Venemaad sõtta kiskumine Romanovite dünastia alguse kaart. Esimene Romanov krooniti tsaariks 11.juulil (vkj) 1613.a. Selle kaardi Päikese ja Veenuse konjuktsioonile tuleb ka prae

guse risti Jupiteri tipp (2014). Huvitav on ka see, et kõik planeedid seal kaardis on kahekaupa v.a Marss ja Saturn, mis on mõlemad 0 kraadis ja teevad omavahel kvinkunksi. Tundub, et see sõjakus ja stabiilsus, revolutsioonilisus ja konservatiivsus on seal pendeldanud juba väga pikemat aega. Kroonimise ajal oli Uraanil kvadratuur Neptuuniga, sõja puhkedes aga Uraanil opositsioon Neptuuniga. Taolisi seoseid leiab veelgi.

Oktoobrirevolutsioon. Ajutise valitsuse võim võeti üle 8.novembril 1917 kell 02.12. Venemaa mitmetes kaartides on täheldav üks ühine joon. Rjuriku kaardis, dünastia kaardis, oktoobri kaardis, Vene Föderatsiooni iseseisvuskaardis ja Kremli kohal vene lipu heiskamise kaardis on selleks ühiseks jooneks see, et viimane planeet, millega Kuu tegi ühenduse on Saturn. See näitab ja viitab sellele, millised on rahva ootused võimult. Mida rahvas tahab näha ja saada võimude poolt. Näitab ka rahva psühholoogilist meeleolu. Kuu ja Saturni vaheline aspekt näitab, kuipalju rahvus on üksmeelne võimuga. Mida väiksema väärtusega aspekt on, seda rohkem rahvas loodab võimu poolt tuge ja toetab võimude tegemisi.  

Oktoobri kaardis on Kuu eemaldunud Saturnist umbes 15 kraadi, kuid mõlemad planeedid on Lõvis. Mõlemitel on opositsioon Uraaniga. Mässuplaneet Uraan on kvadratuuris Päike-Merkuur ühendusega Skorpionis. Nende planeetide T kvadratuur viitab rahva kiirele meelestatusele võimu suhtes. Revolutsiooni liidri suhtumist rahvasse iseloomustab Pluuto noviil (40 kr.) Saturniga. Rahvas tuuakse üllate eesmärkide nimel ohvriks. Kuul tuli  esimene ühendus Marsiga, viimasel on kvadratuur Jupiteriga Kaksikutes. Revolutsiooniga tekkinud Nõukogude Venemaa rahvast ootas ees „gigantomaania“, olla parim kõikidest, nii riikidest kui teistest rahvastest. Kommunism erenas kaugel horisondil. Selle poole liiguti ükskõik mis vahendeid valides.

järgneb...

Kommentaare ei ole: