pühapäev, 30. detsember 2012

Kosmiline õppetund


Leidsin arhiivist ühe materjali, mis on kuidagi jäänud seisma ja pole omateada trükivalgust näinud. Pärineb see aastast 2008. Peidetud infost pole kasu kellelegi ja eneseharimise mõttes selle nüüd lasen trükki.

Taevaseid märke on inimkond alati tähele pannud, jälginud ning arvesse võtnud. Keset päeva toimunud varjutus pidi midagi tähendama ja ette kuulutama ja seda mitte asjata, sest ajaloos on teada, millega lõppes näiteks vürst Igori sõjaretk, mis algas just varjutuse päeval.

Kosmiline õppetund.

Hiljem teadus tõestas, et Päikese- ja Kuuvarjutused toimuvad pea igal aastal teatud tsüklilisusega. Kui igale varjutusele oleks taevas “juurde kirjutanud “ konkreetse sündmuse, oleks kõik olnud lihtne ja samas ebahuvitav. Me oleks täpselt teadnud, kuhu konkreetselt tuleb “taevane revisjon” end näitama ja juba ette korra majja loonud. Ja kosmos, nagu ette aimates, oleks lihtsalt inimkonnale oma varjutustega ette andnud need või teised ülesanded, mida me oleksime pidanud elu väga erinevates sfäärides lahendama. Nii lihtsalt aga see ei käi.

Astroloogia väga pika ajaloo vältel on selgeks tehtud, et inimeste saatus, kes sündinud varjutusega, kulgeb üldjoontes varem ettemääratud radapidi. Kõik nende elusündmused kulgevad kindla järjepidevusega varem ettemääratud ajal. Piltlikult öeldes nende elu liigub kui linnalähedase elektrirongi sõit oma vahepealsete peatustega. Eredaks näiteks sellele on paavst Johannes Paulus II elukäik. Ta sündis varjutuse päeval (18.05.1920), suri 2.04.2005 ja maeti 8.04.2005 – varjutuse päeval. Ning tema kogu elu mahtus ühte kindlasse kõrgkonsentratsioonilisse rütmi: jäägitu Looja ja eri rahvusest inimeste teenimine.

Astroloogiaga tegelejad on juba ammu märganud, et astroloogias alati midagi langeb kokku, kõik on kõigega seostes. Kõrvalvaatlejale tundub, et see on faktide, juhuste jada ning lihtsalt kokkulangevus. Kuid seepärast nad ongi astroloogid, et näha neid omavahelisi seoseid ja saavad aru, et mingeid juhuseid ei ole olemas.

Näiteks 7.02.2008. aasta varjutus alustas 12-aastat suuremast 60-aastasest tsüklist ja kolmandat viiesest suurtsüklist. Proportsioon 3/5 on baasalus loomingulise maailma sünnis. Sellest saavad kõige paremini aru muusikud: selleks, et algaks muusika on nimelt vajalik heliredeli viies aste ja 3,5-toonine intervall.

Siit võib teha esimese järelduse: see 12-aastane idamaine tsükkel oli eriliselt kreatiivne, mis lubas igaühel luua enda ja ümbritsevate jaoks erilise, oma maailma.
Viimane kord toimus väga sarnane päikesevarjutus tõususõlme lähedal üle 2000 aasta tagasi – 7.02.393 enne Kristust. Mille poolest erineb varjutus tõususõlmel sellest, mis toimub langussõlmel?

Astroloogiliste vaatluste järgi tõususõlm lubab meil mõjutada oma käitumise ja tegudega lähitulevikku, aga langusõlm sunnib meid mõtlema nendest asjadest, mida saaks veel parandada, mis juba on läbitud.
Siit teine järeldus: nüüdne varjutus võimaldas meil keerata ette uus arengu lehekülje ja alustada puhtalt lehelt.

Huvitav oleks siis teada, kuhu ja milliste konkreetsete võimalustega peaks inimkond edasi minema. Selle teadasaamiseks pöördume teise, palju suurema tsükli poole. Nagu teada, igasugust ajalõiku saab mõõta kella numbrilaua abil (meie puhul oleks see sodiaagiring) ja mitmete osutite kaasamisel. Nendeks oleks: sekund, minut, tund, aasta, 12-aastat jne. Kõige aeglasemaks osutiks oleks aga loomulikult see, mis kogu universumi eksisteerimise vältel teeb ainult ühe ringi. Nimelt just see osuti, nagu õpetab Avesta õpetus, jagab ajaloo 4-ks väga suureks ajastuks: Loomise ajastu, Hea ja Kurja segunemise ajastuks, Hea ja Kurja jagunemise ajastuks ja viimaseks on Loominguline Taasühinemine.

Palju vähemates mastaapides on inimkonna mälus see säilinud Kuu neljas faasis – nähtamatusest (Kuu loomine) veerandkuuni; teine – esimesest veerandkuust täiskuuni; kolmas – täiskuust viimase veerandini ja neljas – viimasest veerandist kuni kadumiseni. Praegu enam huvi peaks pakkuma selles kuutsüklis täiskuupäevad, nii nimetatud “kuutee”, siis toimuvad kõige müstilisemad sündmused ja juhtuvad kõige ebatõenäolisemad sündmused.

Niisiis, näitena 2008. aasta aeglane sodiaagi seier osutab nimelt sellele “teele”, kus paljastub tõde ja me saime täpselt teada oma enesehinna ning samuti hinnangu oma tegudele.
Siit kolmas järeldus: see varjutus oli piiriline ajaloos, Hea ja Kurja võitluses. Inimkond on jõudnud selleni, kus lõpevad paljude tuhandete aastate valguse ja pimeduse protsessi segunemine ja algab nende eraldamise protsess.

Kui vaadelda seda sodiaagi kraadi, kus toimus varjutus ja jälgida Kuu varjutuse teekonda maakeral, siis näeme, et see osundab Venemaa poole. Varjutus toimus 18-s Veevalaja kraadis, selles samas kraadis, kust algab sodiaagi nn. “vene väli”. See hõlmab 18-24 Veevalaja kraade. 18-da kraadi valitsejaks on Neptuun, mis samuti asub selles “venemaa välja” aladel, 22-s kraadis. See tõstab veelgi rohkem esile Venemaa osa varjutuse tähendusest ning suunab tähelepanu nende kraadide iseloomudele. 18-s kraad annab võimaluse teadvustada inimkonna ajaloo iidseid teadmisi, 22-ne kraad võimaldab täie tõsidusega vastu võtta Kõrgemate jõudude soojust ja kaitset.

Pavel Globa on toonitanud, et igal kuupäeval on oma minevik ja mälu. Mitmete aastate jooksul, ühel ja samal kuupäeval toimunud järk-järgult formeeruvad kokku päeva infofrondi. Erilise tähtsuse omab see varjutuspäeva, mis otseselt on seotud karmalise minevikuga ja Maa tulevikuga. Siis võib kogunenud päevade infokogus ärgata varem olnud analoogid võivad uuesti ilmneda uues sündmuses.

Seitsmes veebruar on mälestuspäev kõigi vene usukannatajatele, kes kannatasid kiriku tagakiusamise all; 7. veebruaril 1721. aastal asutas tsaar Peeter I sinoodi, mis pidi tegelema kõigi kirikute asjadega, nii pandi lõpu alus Venemaa patriarhiale.
Niisiis, palju head ja halba on ühendatud selles kuupäevas. Meeles peaks pidama, et varjutus oli rõngas-tüüpi, st. et varjutuse roll on tähtis igale isikule kui ka tervele inimkonnale.

Päikesevarjutusele järgnes Kuuvarjutus, toimus see 21. veebruaril 2008. Selline varjutuste järjekord tähendab, et kogunenud indiviidi ja kollektiivse alateadvuse emotsioonid kindlasti tungivad esile ja kutsuvad inimese elus ette konkreetsed muudatused. Varjutus näitas meile milliseks peaks muutuma ühiskond, kes on kaotanud kontrolli iseenda üle. Kuuvarjutus toimus Saturni lähedal. Saturni funktsioon on sageli inimestele raske, toob kannatusi, piiranguid; sunnib ületama takistusi, leidma konkreetseid lahendusi.

Tavaliselt mehed rohkem valulikult reageerivad varjutuste mõjule kui naised. Kuid nii veebruarikuu Kuu varjutus kui ka suvine Päiksevarjutus (1.aug.) toimus Kuu langussõlme lähedal. Vastavalt sellele, see ei anna meile enam tuleviku valiku võimalusi vaid kutsub tegutsema vigade parandamisel.
Ühesõnaga, veebruaris olnud varjutus on sakraalse iseloomuga, kuid meil on võimalus helgete kavatsustega rajada endale tee tulevikku.

Väljavalitutele.

Peamine on täpselt kindlaks määrata oma positsioon ja leida eneses niipalju mehisust ja kindlameelsust, et kuulutada sellest, Varjutus kutsub kõiki seda tegema, esmajärjekorras puudutab see neid, kellede sünnipäev jääb 1–12 veebruari vahele. Nemad peaksid oma positsioonidele kindlaks jääma sidudes selle maailma loomisega.
Need, kes olid sündinud jaanuari esimestel päevadel tekivad suurepärased perspektiivid sotsiaalelus ja karjääris.
Kes sündinud 18-23 jaanuar, neile annavad helged taevased valgusjõud impulsi vaimseks kasvuks.

Sündinud 15-19 veebruar, neid kutsub kosmos aktiveerima oma vaimset potensiaali.Neile, kes olid sündinud augustikuu viimase viie päeva sees, oli soovitav vähendada oma ambitsioone, kuulata rohkem oma sisehäält. Neile, kellede sünnipäev jäi 13-18 novembrile, seisis ees suured ahvatlused ja mitte kergete killast katsumused.

Kõik need prognoosid on suhtelised, sest see varjutus annab meile õiguse mõjutada oma edasist saatust.

Kommentaare ei ole: