teisipäev, 20. september 2011

Briti kuninglikud pulmad - 5

Lähim tugevuse proov saab olema juba sel suvel, kui 11 Kaksikutes on päikesevarjutus (1.juuni). See toimub Kate’i IX majas ja on opositsioonis tema Musta Kuuga. Williamil on see ühenduses tema Merkuuriga (DC valitseja) ja pulmakaardis teeb varjutuse kraad kvadratuuri Junole, mis sümboliseerib paariminekut. Kuid mis ei tapa, see teeb tugevaks. Arvan, et antud varjutus ei oma suurt olulist tähtsust, ta on lihtsalt üks paljudest teguritest, mis viitab teatud kitsaskohtadele.

Esimese juuni päikesevarjutus ei riiva ka prints Charlesi, sest varjutus ei tee aspekte tema kaardi elementidega. Midagi olulist ei ole ette näha ka kuninganna ja Philipi kaartides.

Aga kuuvarjutus 24 Amburis (15.06) on juba märksa rohkem seotud nende horoskoopide elementidega. Kate’i ja Williami jaoks toimub see nende Neptuuni peal, Charlesil tema Marsi lähedal ja Philipil opositsioonis tema Marsiga.

Kate’i ja Williami pulmade prenataalne päikesevarjutus (13 Kaljukits, 4.01.2011) on aga seotud eelsesivate pulmadega.. Varjutuse kraad teeb kvadratuuri pulmade merkuurile ja saturnile. On see nüüd näitaja, mis sümboliseerib rangelt planeeritud liitu või hoopiski ohte, mida liit võib endaga kaasa tuua. Seda nii asjaosalistele kui ka maailmale.

Williami ja Kate pulmade seosed teiste monarhia liikmete pulmadega.

Nende pulma eristab näiteks Elisabeth II omast see, et tulevase kuninganna pulm 20. nov. 1947.a. toimus nädal pärast pingelist päikesevarjutust. Siis oli varjutus Skorpionis kvadratuuris Marss-Saturn-Pluuto ühendusega Lõvis. Pulmapäeval oli pinge endine, Päike kvadratuuris kolmikuga Lõvis ja Kuul kvadraadid sõlmedega.

Noorpaar laulatati kell 11.30 (tseremoonia algus, “jah”-sõna kella-aeg pole teada), siis langes Päike X majja MC lähedale. MC asus täpselt Lõunasõlmel Skorpionis ning Kuul on konjunktsioon Brittanyga ja Uraan tegi konjunktsiooni Philippaga Kaksikutes. Elisabeth II on esimese Briti monarhina jõudnud briljantpulmade tähistamiseni. Eks tulevik näitab, kas seda suudavad korrata ka Kate ja William.

Diana ning Charelsi pulmad toimusid 29. juulil 1981. aastal kaks päeva enne päikesevarjutust ( 8 Lõvis).

See on näitlik lugu “skandaalist heas perekonnas”, briti kuninganna peres.
Charlesi kaardis asub Ixion IC-l täpses ühenduses Neptuuniga ja natuke vähem täpses ühenduses Veenusega. Printsessi horoskoobis asub Ixion printsiga võrreledes vastasmajas, 10-das Kaaludes ning täpses kvinkunksis Veenuse ja surmapunktiga. Veel on Ixionil täpne trigoon Kuuga 2-s majas ning sekstiil Uraaniga 8 majas. Kui Ixioni kohta oleks teatud aastat 20 tagasi, siis oleks astroloogid juba siis võinud teha kurvavõitu prognoosi, et nende kahe vahel ei tule suhete vallas suure tõenäosusega midagi head.

Päikesel suurim pinge oli Neptuuniga – seskvadratuur. Üldiselt näitavad varjutuse punkti aspektid Neptuunile muude asjade hulgas ka romantismi ja fantaasialennu võimalusi. “Neptuunlik udu” (eufooria seisund) on sellistel puhkudel tavaline mõistuse seisund. Kui muud tegurid seda ka toetavad, siis tavaliselt toimub abiellumine, mis on motiveeritud romantilistest tunnetest. Diana puhul tegi varjutuse punkt kvadratuuri nataalsele Neptuunile ja poolsekstiili nataalsele Päikesele.

Transiitne Neptuun oli ületanud tema AC ja asus esimeses majas. Oli aga mitmeid märke, mis viitasid abielus peituvale ohule – Neptuunil oli ühendus Pandoraga ja Merkuuril ühendus Nessusega. Diana ja Charlesi pulmade Päike teeb kvadratuuri Kate’i ja Williami pulmade Päikesele. Diana ja Charlesi pulmade Kuu satub Kate ja Williami pulmade Pandora lähedale Vähis.

Sarnasuseks Diana ja Kate’i pulmade vahel on seegi, et Kuu on kahanev – Diana pulmades on Kuul aspekt Päikesega orb 22, Katel 43 kraadi (ca 2x22=44). Diana pulmakaardis tegi Kuu viimase aspekti Marsiga ja esimene planeet, millega ühendus toimus oli Merkuur. Viimane Kuu ühendus enne sündmust näitab neid tingimusi, mis ajendas sündmust tekkima. Esimene Kuu ühendus planeediga aga näitab neid lootusi, mida sündmusesest oodatakse. Ühendus Marsiga näitas jõuga pealesunnitud seisu. Näitas isegi seda, et abielu toimub mehega, kellel on otsene seos Marsi märgiga (Charles on Skorpion) ja ja ühendus Merkuuriga tulevikus viitas selle planeedi printsiipide olulisele osale abielus. Sai ju Dianale saatuslikuks meedia liigne pealetükkivus ja pärast lahutust ka liikumine (Merkuur kui autoliiklus). Veel on Kuu puhul oluline vaadata Kuu ja Saturni vahelist aspekti, Dianal on see karmaline (81 kraadi).

Aspekt 80 kraadi (binoviil või binagon) on alaliselt tegutsev varjatud aspekt alateadvuse tasemel. Selle aspekti käivitajad on ümbritsevad inimesed. Aspekt ilmub teadvuse piirimaile ja mõjub inimese sisemisele „Minale“. Oma tugevuselt võrdsustatakse binoviili või binagoni kvinkunksi ja poolkvadratuuriga.

Kate pulmapäeva kaardis teeb Kuu viimase ühenduses Neptuuniga ja esimene ühendus on Uraaniga. Tõlgendaks seda nii, et meie eest varjatakse tõelisi paarimineku põhjusi või olid siis põhjused ülimalt romantilised. Abielu aga peaks kuningliku siseringi tooma uut verd, sest pidevad ajaloos esinenud omavahelised abielud sugulaskonnas on kuninglikku verd nõrgestanud. Sama oli tõenäoliselt ka Diana ja Charlesi abiellumise üks mõte. Kuu esimene ühendus planeet Uraaniga viitab ees ootavatele ettearvamatutele sündmustele, mida ära arvata on pea võimatu. Saab ehk öelda, et tulevane abielu on uue kvaliteediga kooselu ja kui Williamist peaks saama kuningas, siis olulist rolli hakkab kandma ka abikaasa Kate – eeldatavasti rohkem kui seda seni on riigpea abikaasal olnud. Kuu-Saturni vaheline aspekt on samuti karmaline, 164 kraadi.

Aspekt 165 kraadi on infektsioon meeldival kujul, kuna aspekt on harmooniline ja seotud Veenusega.

Üks asi veel. Ei taha nüüd sellega midagi kurja ette kuulutada, aga Diana ja Charlesi puhul see välja tuli. Nimelt on mitmel juhul lese sünonüümiga asteroid Leskov abielude kaartides olnud üsnagi tegev ja kui juhtubki nii, et üks abielu pooltest jääb leseks, siis on Leskov üsna ilmekalt kaardis näha. Kate ja Williami pulmapäeval teeb see asteroid Leskov (24 Neitsis) opositsiooni Kuuga.

Diana ja Charlesi pulmapäeval aga oli Leskov samas märgis kus Päike ja ühenduses asteroid Charlieriga. Pealegi tegi see Leskov konjuktsiooni Prints Charlesi nataalse Pluutoga. Charlesi nataalis on Leskov konjunktsioonis Merkuuriga ja opositsioonis Varuna ja Kuu konjunktsiooniga. Mõlemad siis igati seotud ning osalised läbi elu. Dianal aga on Leskov nataalis 26 Kaljukitses konjuktsioonis Saturniga.

Kate’i nataalis on Leskov samuti 24 Neitsis VIII majas. Mida see võiks sümboliseerida?. Ainus pingeaspekt on kvadratuur Neptuuniga. Prints Willami nataalis on Leskov 15 Neitsis VIII majas, aga pingelist aspekti kaardi ülejäänud elementidega ei ole. Lähim aspekt oleks sekstiil Põhjasõlmega. Aga see pulmade opositsioon Kuuga vajaks siiski lahtimõtestamist. Ja selle asteroidi asukohad nataalkaartides ning Kate’il täpne ühendus nataalkaardi Leskoviga teevad umbusklikuks.

Kate ja Willami abielu peab kajastuma kuidagi ka riigi kaardis. Britid ise kasutavad mitmeid oma maa horoskoope. Vanim on Hastingsi lahingu oma aastast 1066. 1707.aastal loodi Inglismaa ja Šotimaa unioon Suurbritannia nime all. Seosed Kate ja Williami pulmapäevaga on sellised: Päike samas märgis, kui loodi unioon, üsna Merkuuri lähedal (orb 3 kraadi); uniooni Kuu (keskpäev) jääb pulmade Britanny ja Saturni keskpunkti peale; uniooni Veenus jääb pulmade Musta Kuu ja Veenuse keskpunkti peale ning uniooni Marss teeb kvadratuuri pulmade Marss-Jupiter ühendusega.

1707.a. Kaardis on Jupiteril päris täpne ühendus Pluutoga, pulmades on aga Jupiteril väga täpne ühendus Marsiga. Jupiter sümboliseerib mõlemas kaardis monarhiat. Uniooni Neptuuni peale langeb ka pulmade Marss-Jupiter ühendus. Uniooni Pluuto on aga trigoonis pulmade Marss-Jupiteri-ühendusega.

1801.aasta kaart. Pulmade Pluuto jääb uniooni Päikese lähedale (orb 2.40), pulmade Marss-Jupiter teevad kvadratuuri Kuule (kesköö), pulmade Merkuur asub täpselt uniooni kaardi Põhjasõlme peal Jääras. Pulmade Veenus teeb kvadratuuri uniooni Päikesele, pulmade Neptuun teeb ühenduse uniooni Pluutoga ja kvinkunksi Uraaniga ning kvinkunksi ka uniooni Jupiteriga. Pulmade Uraan on samuti aspekteeritud – tooni annavad trigoon uniooni Jupiteriga ja opositsioon uniooni kaardi Uraaniga.

Inglismaa jaoks on oluline daatum ka 12. aprill 1927.a. Siis ühendati Suurbritannia ja Põhja-Iirimaa Ühendkuningriigiks ja tunnistati, et Iirimaa ei ole kuningriigi osa. Kaart on eelkõige oluline riigi edasise arengu vaatlemisel. Seos pulmadega on selline. Kaardis on Brittany ja Uraan väga täpses konjunktsioonis null kraadi Jääras. Pulmade ajal asub seal lähedal uuesti Uraan. Veelgi täpsema seosena on pulmade Marss-Jupiteri ühendus täpselt selle kaardi Päikese peal.

Nii, et seosed on olemas, lahtiseletamine omaette teema.

Briti pulmi võiks võrrelda Rootsi printsess Victoria omadega, need olid lähimad suurpulmad, mis on olnud. Kroonprintsess Victoria ja tema peig Daniel Westling pandi paari 19. juunil 2010. Stockholmis. Sündmust kajastas peamiselt Põhja-Euroopa ja tähtis oli see monarhiale. Maailma see eriti ei huvitanud ja Wikipedias pole selle päeva kohta midagi kirjas.

Pulmapäeva kaart veelgi rohkem pinges, kui lähenev brittide oma. Päevamuster koosneb suurest ristist, mille tipud jäävad kardinaalsetesse märkidesse. Huvitavad on selles detailid. Päike konjunktsioonis Danieliga, lähedale jääb Juno. Kuu (keskpäeval) on ühenduses Stockholmiga, mis viitab, et pidu oli rahvale ja linnale. Marss asus opositsioonis Sveaga ning Jupiter kui võimu ja monarhia esindaja oli ühenduses Uraaniga (Victoria AC valitseja on Uraan). Neptuun tegi ühenduse Musta Kuuga. Päikesel puudub aspekt Veenusega – Kate’i ja Williami pulmades on Päikesel Veenusega vähemasti poolsekstiil.

Kommentaare ei ole: