kolmapäev, 3. august 2011

Neptuun Kalades 5

Jätkame vahepeal seisma jäänud Neptuuni materjali avaldamist.
Kaladesse esimest korda siseneb Neptuun 4. aprillil 2011.a. 5. augustil tagurdab ta tagasi Veevalajasse ja uuesti ning lõplikult siseneb Kaladesse 3. veebruaril 2012. aastal. Jäära läheb siis 14 aasta pärast, 2025.a. märtsi viimasel päeval. Lõplikult algab Neptuun Jääras periood 27. jaanuaril 2026.aastal. ÜRO on kuulutanud 2011. aasta ülemaailmseks metsa aastaks. Ilus sümboolne asi, Neptuuni kojujõudmise eel juba tema printiip end ilmutab.

Neptuun Kalades on kodus, tugev ja ei tohiks väga teravaid ektsesse maailmale kaasa tuua. Ta pigem mõjub pehmendavalt, nii et ei saa arugi. Kuid võimalik, et ka salakavalalt, varjatult. Kevad 2011 võib kaasa tuua probleeme veega, suur lumi põhjapoolkeral sulab ära ja vee üleküllus ujutab paljud madalmaad ja jõeäärsed ohustatud maaalad üle. Nüüdseks, kui varakevadest on saanud suur suvi, on teada, et suuri üleujutusi siiski ei tulnud.

Paraku Jaapani maavärina poolt esile kutsutud tsunami nüüd küll Neptuuni tahaplaanile ei jätnud.

Hinda läheb joogivesi, selle puudus paljudes maailma kohtades hakkab üha enam ja enam tundma andma. Neptuuni minek Kaladesse langes aega, kui Merkuur 31. märtsil pöördus retrograadseks, see lisas veelgi segadust juurde. Suurim häda oli Fukushima tuumajaama saastatud radioaktiivse vee tungimine merre ja ega see pole veel praegusekski vist lõppenud.

Mai algul oli Jäära märk väga intensiivne, Kuu, Merkuur, Veenus, Marss ja Jupiter – kõik nad on Jääras. Kogunenud energia vajas väljapääsu. Võimalikud olid sotsiaalsed ja poliitilised katsumused, võimatud polnud sagedased looduskatastroofid.

Neptuun oma kodumärgis aitab kaasa kino ja filminduse edasisele arengule. Kindlasti saame näha ja õpime tundma mõnda uut nende alade esitlusviisi. Nagu näiteks on kanda kinnitamas D3 filmid. Kunstis võib ilmneda uued suunad ja väljundid (Veenus-kunst on Kalades kõrgendatud).

Elavneb religoosene tegevus, seda nii heas kui halvas. Pead tõstavad usufundamenlistid, erinevad usulahud hoogustavad oma propagandat. Nii mõnigi usumaailma saladus võib ilmsiks tulla. Kristlik maailm püüab parandada oma mainet, seda viimastel aastatel olnud pedofiilia ilmingute väljatulemisel religiooni tegelaste hulgast. Teisalt võib religioonitasandil tulla teatud rahu ja otsitakse rohkem üksteisemõistmist. Teisalt võib salatsemist ja valetamist igas valdkonnas juurdegi tulla, ikkagi Neptuun oma varjatud loomuga tegutseb.

Neptuuni liikumine taevaekvaatori suhtes kas ülesse või alla, eriti siis, kui ta ületab ekvaatori tingliku joone, on oluline etapp tema mõistmisel. Sellega on sageli kaasnenud maade ümberjagamine.Seda siis sõdade, riigikorra muutuste või muude vallutuste teel Kui tema sodiaagiringi läbimise aeg (164.a.) jagada pooleks, saame ca 82. aasta pikkuse perioodi. See näitab, et maad on võimalik ümber jaotada iga 82. aasta tagant. Kui jagame täistiiru neljaks, saame ca 41. aastased perioodid. On ilmne, et pärast maade ümberjagamist kestab uute seaduste ja vara haldamise ülesehitamine 41. aastat.

Neptuun oli oma madalseisus 1986. aastal, praegu liigub ta ülespoole ja saavutab kõrgseisu 2069. aastal. Kevadpunkti läbib 2018. aastal. See aasta langeb aga Saturni madalseisuga ühte. Tõeline majanduskriis peaks alles siis ilmnema (1929.a Must Päev NY börsil) Selle järgi võib maade ümberjaotus esile kerkida juba 4 aasta pärast, 2015. aasta paiku. Lähemalt sellest on kirjutatud V. Põldma raamatus “Eesti ajalugu ja tulevik kosmilistes rütmides”.

Majanduses esindab Neptuun inflatsiooni, majanduspaanikat, kõrgeid hindu, kõrgeid kasumeid, defitsiiti, pankrotti. Kalades liikudes võib tema halduasalastes majandusharudes rohkem ette tulla sellelaadseid juhtumeid ja skandaale. Naftatoodete hinnad kerkivad, samuti keemia ja puitmaterjalide oma. Suurema tähelepanu alla tuleb keskkonnaprobleemid, iga aastaga halveneb meie ümbrus ja see annab aina teravamalt tunda. Neptuuni tagasiminek Veevalajasse peaks natuke hindade tõusu pidurdama ja ka inflatsiooni kasv peatub.

Kalade Neptuun Veevalaja lõpukraadises koos Uraaniga, mis samuti märki vahetab, ja Jupiteri liikumine Jääras äratasid araabiakeelse maailma. Pluuto kvadratuur Uraanile eeldab siis põhjapanevaid muutusi kogu islamimaailma edasisel arengul. Arvata võib, et transiitse Neptuuni üleminek prohvet Muhamedi nataali Pluutost oli üheks teguriks, mis araabiariigid rahutusteni ja valitsuste kukutamiseni viisid. Ees ootab hoopiski teine maailm, mis puudutab ka meid.

Kui vaatasin veebruari lõpu seise, siis mõtlesin, et ega selline planeetide konsentratsioon, kus koos Päike-Merkuur-Marss-Neptuun-Chiron, ei saa mööduda ilma mõne suurema sündmuseta. Eriti Merkuur-Marsi liitumine Neptuuniga. Ja toimunud juhtumid seda nüüd kinnitavad. Mitmed tulekahjud maaima erinevates kohtades, maavärin Uus-Meremaal. Meid endid tabas mitmikühendus rängalt Haapsalu tragöödia näol. Kõik osalevad planeedid oma printsiipe ilmutasid – Merkuur lapsed/noored, Marss tulekahju, Neptuun hooldekodu ja mereäärne linn, Chiron “haavatud” ja ravi ning hoolt vajavad lapsed. Lisaks Musta Kuu ühendus Uraaniga.

Praeguseks on ilmne, et Euroopa on hädas euroga, USA sipleb majandus-finantsraskustes ja islamimaailm on endiselt käärimas. Eks kõik see ole ka Neptuuniga seotud.

Neptuun Kalade piiril liikumisega teeb mitmetele riikidele nende kaartides olulisi aspekte. Austraalia jaoks on selleks kvadratuur sõlmedele, Sydney linnale ühendus Veenusega. Suurbritannia 1801.a. kaardis on lähiaastel transiitse Neptuuni ühendus Pluutoga.1889.a. kaardis teeb Neptuun kvadratuuri kaardi Neptuunile. Mõlemad seisud on juba väga olulised, mis toovad kaasa muutused monarhias.

Ühendriikidele teeb Neptuun trigooni Veenusele kuid samal ajal on Veenus koos Jupiteriga pingestatud Pluuto opositsiooni poolt. Ameerika pealinnale on Neptuun tegemas opositsiooni linna Saturnile. Me veel kuuleme Ühendriikide siseelust suuremaid sündmusi. Millised need täpselt on, seda Neptuuni puhul võimatu öelda.

Meie lõunanaaber Läti kaardis saab nende nataalne Kuu tunda Neptuuni kvadratuuri mõjusid. Neptuuni vastasseisu Kuule saab tunda ka Vene Föderatsiooni rahvas, seda vene lipu heiskamise Kremli kohale kaardi järgi (25.12.1991). Venemaa suvereniteedi kaardis (12.06.1990) Teeb Neptuun kvadratuuri Merkuurile, noored tõstavad rohkem pead, meedia pannakse suurema tsensuuri alla, hoogustub propaganda, mis pikitud valede ja udulooriga.

Viimasel ajal paljukannatada saanud Haiiti rahvale ei too transiitse Neptuuni opositsioon riigi Kuule veel leevendusi, lähiaastatel võimalikud suured haiguste puhangud või loodusõnnetused ei ole seda maad veel maha jätnud. Neptuun teeb opositsiooni ka Ukraina nataalsele Päikesele, segaduses valitsemises, võimuvõitlused jätkuvad ka lähiaastatel.

Mitmete riikide kaartides on kolm ja enam kraadi Neitsis mõni oluline planeet. Need siis lähiaastatel saavad aktiveeritud Neptuuni poolt, kui ta jõuab Kalade nendesse kraadidesse. Samuti on mitmetel riikidel lähimatel aastatel oodata Neptuuni poolt kvadratuure riigi nataali planeetidele Kaksikutes ja Amburis.

Kommentaare ei ole: