kolmapäev, 31. august 2011

Briti kuninglikud pulmad - 2

Kate. Täisnimi Catherine Elisabeth Middleton.
Pruut, sündis 9. jaanuaril 1982. aastal Reading`is Suurbritannias. (23.33 GMT)

Tema sünnikaarti vaadates jäävad silma järgmised nüansid:
1.On sündinud kuuvarjutuse ajal, mis langes tema 4. ja 10. majja. Seega ilmselt avaliku elu tegelane, kes eelistaks pigem jääda varju kui olla avalikkuse pilgu ees. Seda tõendab ka fakt, et mõned aastad tagasi kolisid nad prints Williamiga lahku, kuna avalikkuse tähelepanu oli liiga suur.



2.Asteroidi Queen’s ühendus MC-ga. Viitab võimalusele kuningannana karjääri teha.
3.Esimeses majas marss, saturn ja pluuto. Inimesel on palju temast mittesõltuvaid kohustusi ja tegemist on energilise ja kohusetundliku inimesega.



4.Asteroidid, mis tähistavad prints Williamit on ühenduses tema junoga (williams) ja päikesega (williamson). Seega on prints Williami näol tegemist mehega, kes tõepoolest selle naise elumustrisse sobib.

Kate on päikesemärgilt Kaljukits. See annab praktilisuse, mõistlikkuse ja karmi ilme. Marss, Saturn ja Pluuto asuvad I majas Kaaludes, olles kvadratuuris Päikese ja Kuuga (T kvadraat). See kombinatsioon annab elus märkimisväärselt vastupidavust, julgust ja enesedistsipliini. Ta on võimeline toime tulema kõrge riskiastmega olukordades, on leidlik ja omab oskust kriisidest välja tulemiseks. Tegemist on naisega, kes teab väga täpselt, mida ta tahab.

Oma olemuselt on ta kaardi järgi väga introvertne isik. Ainult Kuu asub kõrgel horisondi kohal X majas. Tema emotsionaalne käitumine ja olek saavad kõikidele näha olema. Kuu on kaardis kõige tugevam planeet, kesktaevas ja omas kodus. Yang/yin on enam vähem tasakaalus, yang domineerib siiski rohkem. Märkidest domineerib enim Kaalud.

Kate mõistab seda rasket elustiili, kuhu ta sündis. Temal oma Marsi, Saturni ja Pluutoga Kaalude esimeses majas, on raskem seis, kui samade planeetidega Williamil IX majas. See rõhutab rohkem tema kaarti. Veenuse trigoon AC-ga annab kenaduse ja võlu.

Jupiter Skorpionis aitab hoida saladusi ning tõmbab ligi raha ja võimu. Merkuuri ja Veenuse ühendus IV majas Veevalajas trigoonis Marsiga ja kvadratuuris Jupiteriga aitab oma võlusid kasutada, kui seda peaks vaja olema. Kuid nii lihtne see ka nüüd ei ole, sest sündimine täiskuul sümboliseerib vastuolusid tema südamesoovide ja kaine mõistuse vahel. Ta teab täpselt, mida tahab, kuid tema vajadused on vastuolulised. Pealegi oli täiskuu eriline, kuuvarjutus jätab oma tugeva pitseri kogu inimese elule ja tingib ka erilisema elutee.

Tema lapsepõlves sisendati talle kohusetunde ja vastutuse vajadust, kuigi paljuski tunneb ta end üsna nukrana. Seda näitab Marsi, Saturni ja Pluuto asumine esimeses majas, mis on liiga raske koorem, liiga intensiivne, et seda taluda. Võib esineda kalduvusi depressiooniks. Rõhutatud Marss teeb temast tugeva kombeka natuuri.

Pulmadega seoses hoiab Saturn asju kontrolli all, ta blokeerib meetmeid, mis kipuvad ägedaid frustratsioone ja ärevust esile tooma. Kuid Saturn annab ka temale täidesaatvaid võimeid, mille toime ilmneb teatud ajas pärast väga paljusid tagasilööke, viivitusi ja mõningat lootusetust. Rõhutatud ja pinges Pluuto esimeses majas tingib järeleandmatult, et isikut pidevalt jälitatakse. Pluutol on kalduvus tekitada vastasseise teistega.

Kate ootas piisavalt kaua oma printsi, sest William tegi abielu ettepaneku alles siis, kui transiitne Saturn jõudis tema esimesse majja, ja alles seejärel võttis paariminek täpsema kuju. Sel päeva oli transiitne Saturn täpselt Kate’i radiksi Marsi peal. William palus Kate kätt 20.10.2010. Keenias, siis oli asteroid Africa 7.21 Sõnnis. Sinna kohta tuleb pulmade Päike. Asteroid Kenya oli 3.42 Kaaludes ning lähenes Kate AC-le, tehes nataali Uraanile täpse sekstiili.

Kate enda nataalis on Africa 19 Lõvis, tehes täpse kvinkunksi Päikesele ja Kenya on 10 Kaljukitses, konjuktsioonis IC-ga. Sinna lähedale jäi viimane päikesevarjutus. Williami kaardis teeb Kenya kvadratuurid Kuule ja Pars Fortunale, mis on omavahel opositsioonis. Kokku moodustub T-kvadraat, mille tipuks on asteroid Kenya.

Lisainfot annavad asteroidid, mis Kate kaardis põnevaid asju näitavad. Mõni nimetab seda osa asteroidikaks, aga ilma selleta oleks horoskoop kuiv ja maitsetu. Väheke soola kulub iga roa juurde ära. Mõned peamised näited. Kate Damocles on konjunktsioonis Britannyaga Veevalajas V majas. Kuidas seda lahti seletada? On ta ohuks kuningriigile või hoopiski näitab see ühendus riigi alamate suurt poolehoidu ja armastust tema vastu. Damoclese printsiip päästab edasise monarhia, eriti kui pärast Elisabeth II saab kuningaks William.

Viimased kuu-ja päikesevarjutused. Kuuvarjutus (21.12.2010) 29 Kaksikutes täpset aspekti nataali planeetidele ei teinud, lähim on trigoon Pluutole ja opositsioon Neptuunile. Päikesevarjutus (4.01.2011) 14 Kaljukitses jäi tema Päikese lähedale, üsna täpselt ühendusse IC/Päike keskpunktiga. On ka kvadratuur Marsiga (orb 3).

Väga huvitav on see, et Kate horoskoobis on Willami taevane nimekaim asteroid Williamson täpses ühenduses Päikesega. Teine Williamit esindav asteroid Williams on poolsekstiilis Päikesega ning jääb Juno lähedale. Tõesti, taevas ise paneb nad paari juba nende sündimisel siia ilma.

Asteroid Kate on 1.30 Kaksikutes VIII maja lõpus ja teeb opositsiooni Uraanile. See võib tähendada teatud mässumeelsust, mõningat ootamatust tema ütlemistes ja käitumises.

Karma on pruudil ühenduses Merkuur-Veenus ühendusega IV majas. See ühendus on opositsioonis prenataalse päikesevarjutuse punktiga (8 Lõvi). Varjutuse punkt on kvadratuuris ka nataalse Jupiteriga. Siit võiks välja lugeda, et juba enne sündi oli taevane vägi ette näinud võimaluse tulevase tütarlapse saamiseks printsi abikaasaks ja ehk isegi kuningannaks.

Armastuse ja kiindumuse taevased esindajad Amor ja Eros on samuti tegevad. Eros ühenduses Chironiga VIII majas ja trigoonis Päikesega. Amor jääb VII majja

Mida aga arvata sellest, et Lucifer on ühenduses Marsiga I majas?

Suhe kuningannaga pole just kõige soojem, asteroid Elisabetha Kalade VI majas teeb kvinkunksi Saturnile ja kvadratuuri Vestale. Kodusoojust palees oodata ei ole, seepärast oleks parem, kui nad elaksid kuningannast eemal.

Kate’i House on täpses ühenduses Neptuuniga Amburis III majas. Kodu võiks olla mõne veekogu ääres. Ajakirjanduse teatel nii ka saab olema (noorpaar otsustas elama asuda Walesi Anglesey saarele). Asteroid Angel jääb Marss-Jupiter/Päike keskpunkti (29 Jäär).

Huvitav seegi, et Kate`il on asteroidid King ja Queen’s omavahel ühenduses Vähis ja IX majas.

Kate Veenus on ühenduses Pandoraga Veevalaja IV majas. Laekast pääseb valla kogu ilu ja sarm. Seda toetab ka Marsi trigoon ühendusele.

Kate Põhjasõlm on ühenduses nimetu AW197-ga. Põlvkondlik seis aga näitab järkjärgulisi muutusi, õiguse ja põhjuste tagajärgi.

TD 10 asub Musta Kuu ja Juno keskpunktis. Nende omavaheline vahe on ligi 5 kraadi. Juno tähistab kindlalt abiellumist. Kas nüüd sellest võiks järeldada, et abielludes Williamiga, saab see abielu olema mitte just kõige õnnelikum, sest TD 10 esindab ebastabiilsust ja paanikat. Sageli kaasneb tema mõjul negatiivne loovus.

Kate’ilt oleks võrreldes Dianaga oodata vähem kaastundlikkust (või ei paista see Dianast rohkem välja). Tema Merkuur on opositsioonis Hylonomega (kentaur, mis sümboliseerib lahkuminekut, lahutust armsamast, kaastunnet) Lõvis X majas. Või käib kõrge tiitliga kaasas ka heategevuse missioon, mida tuleb eksponeerida. Kaljukitsena on Kate kindlasti palju vaoshoitum kui oli Diana. Printsess Dianal oli Hylonomel kvadratuur Marsiga, mis sundis teda kaasa tundma just sõjakoledustes viga saanud inimeste muredele. Hea näide on maamiinide keelustamise kampaania.

Kate’i Saturn on ühenduses Dianaga I majas. Võimalik, et see viitab teatud Diana omadustele Kate iseloomus?

Prints Charlesiga peaks läbisaamine olema heatahtlik, asteroid Charlier on Katel trigoonis Merkuuriga, kuigi nende omavahelised Merkuurid on kvinkunksis. Üksteise mõistmisel võivad ette tulla korduvad erimeelused ja nende juurde tullakse ikka jälle ja jälle.

Eeldades, et Kate sünnikell on õige, annavad araabia punktid sellise pildi.

Kate araabia punkt Allegiance (truudus) on ühenduses MC ja teise araabia punktiga Fate. Saatus ise tahab, et Kate jääks ja oleks truu nii riigile kui oma mehele. Laste punkt on trigoonis Päikesega, kuid punkti lähedale jääb Surmapunkt. On võimalik, et esimene laps on poeg, kuid tekib oht on tema sünnitusel. Ettemääratus (Destiny) on Kaljukitses ja teeb täpse kvadratuuri AC/DC-le.

Fate (saatus, karma) on 25 Vähis, üsna tema Kuu ja Põhjasõlme lähedal. Armastuse punkt Love on ühenduses Pluutoga. Õnn (Luck) on trigoonis Saturniga. Ja abielu punkt (Marriage) teeb sekstiili Veenusele ja AC-le ning trigoon vastavalt DC-le. Selle järgi on paariminek on igati rõõmu ja õnne tõotav elusündmus.

Iga abielu vastaspunkt on lahutus (Divorce). Kate’l on selle üks punkt 7 Lõvis opositsioonis Veenusega ja teine punkt on 23 Kalades ühenduses asteroid Elisabethaga. Kui nüüd spekuleerida, siis üheks põhjuseks, kui noored peaksid lahku minema, on nimelt Elisabeth II. Aga see on väga ebatõenäoline.

Punkt abiellumine mehega (Marriage of man) on konjunktsioonis Lõunasõlmega ja sama punkti teine variant on konjuktsioonis Pluutoga. Pole midagi öelda, võimalik, et kooselu on juba kusagil eelmistes eludes olnud.

Kate Kuu on ühenduses kinnistähe Polluxiga, orb on küll 2.27 aga teatud mõju vast ikka on. Pollux omab Marsi ja Jupiteri mõjusid. Vastavalt oma iseloomule, tõotab see täht inimesele karmust, julmust, despootlikkust, agressiivsust. Ühendus Kuuga annab kõrkust, ja uhkustamist oma päritolu ja saavutustega. Lisab edu ühiskondlikus tegevuses. Võimalik, et see ühendus iseloomustab pigem Kate’i ema või kedagi naisliini sugulastest. Pollux teeb ka ühenduse Põhjasõlmega.

Kate’i vanemad on tüüpilised keskklassi esindajad – ema on endine stjuardess ja isa lennudispetšer. Ema on Veevalaja ja isa Vähk.




järgneb...

Kommentaare ei ole: