esmaspäev, 25. aprill 2011

Kevad 2011 - 2

Astroloogiapäeva teise teemana oli Jaapan, maavärin ja Fukushima tuumajaama katastroof. Alljärgnevalt siis seal räägitu kirjalikus vormis.


Jaapan on jätkuvalt maavärinate küüsis, pea iga päev toimub seal mõni nõrk või keskmine maavärin. Aga kõigepealt astropäeval räägitust.
Läbi aegade võimsuselt neljas maavärin tabas Kirde-Jaapanit 11. märtsil kell 14.46 kohaliku aja järgi.Tagajärjed olid hirmsad, oletuslik hukkunute arv circa 30 tuhat, paljud väikelinnad ja külada praktiliselt minema uhutud.

Iga maavärinat saab vaadelda seoses riigi nataalkaardiga. Jaapani horoskoobis (11.02.1889) on transiitne Uraan kvadratuuris riigi Kuuga, Neptuun teeb ühenduse riigi Merkuuriga ja kvadratuuri riigi Neptuuniga. Maavärina AC langeb riigi Saturni peale Lõvis. AC on ühendus kinnistähe Dubhe`ga (Karu), mis on omakorda ühenduses riigi Saturniga. Tähe Dubhe arvele kirjutatakse Marsi purustavat jõudu ja ta töötab peamiselt mundaanastroloogias. Selle kinnistähe ühendust Saturniga peetakse väga halvaks teguriks, mis on tõenäoliselt ka üheks põhjustest, miks Jaapan on olnud väga ränkade katsumuste osaline - seda nii looduskatastroofide kui ka aatompommi ohvrina. Isikute kaartides on ta palju leebem ja annab ka häid isikuomadusi (julgust, jõudu jne).

Sendai maavärina “pärliteks” saab lugeda Päikese ja Gravesi supertäpset ühendust Kalades ning Kuu konjunktsiooni asteroid Sendaiga Kaksikute nullkraadis. Värina DC on täpses ühenduses asteroidiga Fukushimaga Veevalajas. Uraan ja Neptuun on selles ülitugevas maavärinas ja järgnenud tsunamis peamised “süüdiolevad” planeedid. Neptuuni osale viitab näiteks väga täpne Poseidoni ja Leviathani konjunktsioon üsna Neptuuni lähedal. Üle kahekümne teemaga otse seotud asteroidi on omavahel opositsioonis. Samuti on ka muid aspekte ja omavahelisi seosed väga palju.

Aga tahaplaanile on jäänud astroid Tsunemi. Tema oli see peamine purustav jõud, mis hävitas ja viis endaga kaasa väga palju inimelusid. Tsunemi on 14 Vähk, lähim aspekt oleks trigoon Marsiga. Silma ei paista ka Flood, asudes 24 Kaksikutes teeb küll kvadratuuri Päiksega aga see on ka ainus side planeetidega. Võimalik, et Floodi lähedus Lõunasõlmele oli üks paljudest teguritest, kõik ülejäänud seosed on varjatumad ja esiplaanile ei tule.

Kui nataalis (1889) on TL66 ja Chironi vahel täpne opositsioon, siis nüüd on nende vahel kvadratuur. TL66 asub Jaapani nataalis 6.47 Kaljukitses ning nüüd teeb Pluuto temaga ühenduse. Praegune Lõunasõlme asukoht läheneb riigi Kuule.

Jaapani iseloomustamisel on kasutusel ka kaart, mis tehtud Jaapani ja USA vahelise okupatsiooni lõppemise momendile (28.04.1952). See kaart töötab Sendai maavärina hetkekaardi suhtes vähem, kuid teatud seosed siiski on. Nimelt ületas Neptuun Põhjasõlme ning transiitne Marss asub kaardi Sendaiga konjuktsioonis. Ilmekamalt töötab see kaart Sendai värinale eelnenud maavärina suhtes, mida loetakse kogu sündmuste jada alguseks. Nimetatud maavärin toimus 9. märtsil kell 11.45 kohaliku aja järgi. Maavärina AC jääb kaardi Uraani lähedale. 1952.a. kaardi Kuule teeb ühenduse Sendai maavärina Lõunasõlm. Transiitne Merkuur aga teeb täpse kvadratuuri Kuule.

28.04.1952. aasta kaardis on asteroid Sendail ühendus asteroid Requiemiga Kalades. Nüüd tegi Marss sellele punktile konjuktsiooni. Asteroid Fukushima asus selles kaardis 25 Vähis ning nüüd tegi Requiem sellele ühenduse. Sendai värina MC oli ühenduses Aphopisega, aga 1952.a. kaardis on Apophis jällegi täpses ühenduses Nipponiga Sõnnis, lähedale jääb ka Päike (7.50 tau). 1952.a. Päikse peale jäi Sendai maavärina MC. Selliseid kokkulangemisi ja seoseid on palju.

Neid maavärinaid, kus Päikesel, nagu nüüd Sendai puhul, oli täpne ühendus Gravesiga, on üksjagu. Näiteks mitu sajandit tagasi, 1.11.1755 oli Lissaboni maavärin. Maavärina Päike asus 8.44 Sco, konjunktsioonis Gravesiga ( 8.39 Sco), lisaks oli veel ka ühendus Luciferiga (8.02 sco). Koostamisel on eelmise sajandi maavärinate kaartide kogum, eks siis saa näha, kui palju on Graves (ja ka teised) osaline maavärinates.

Selle värinaga kaasnes samuti tsunami, millele viitab ka asteroid Tsunemi opositsioon Neptuuniga. Mängust välja ei jäänud ka TL 66, temal oli ühendus Merkuuriga. Kui Sendai maavärinas tegi Lilith täpse opositsiooni Tokyole, siis Lissaboni omas oli Lilithil konjunktsioon Saturniga.

Lissaboni nimelist asteroidi ei ole, on aga Portugal. See asteroid asus maavärina hetkel tõusul horisondi kohale, jäädes värina esimesse majja, viie kraadi kaugusele AC-st, Amburi viimases kraadis.

Jaapani asutamise kosmogrammi võib samuti võrrelda Sendai maavärinaga. Asutamine toimus aastal -659.a. (või 660.a.) Selles kaardis on Uraan koos Sendaiga Sõnnis ja Veenus Saturniga Kaljukitses. Nüüd tegi transiitne Chaos konjunktsiooni tolle aja Põhjasõlmega ning transiitne asteroid Fukushima jõudis täpsesse konjunktsiooni Pluutoga. Sendai värina MC langes Uraan-Sendai-ühenduse lähedale. Transiitne Hel aga oli täpses konjunktsioonis tolle aja Päikesega.

Nüüdseks on Jaapanis olnud veel mitu üsna tugevat maavärinat. Eelmisest Sendai maavärinast on möödunud pea kuu ja 7. aprillil oli jällegi tugev maavärin ( 7.1 mag.) samas kandis. (14:32 38.15 N 141. 38 E). Algselt oli tugevuseks märgitud 7.4 mag., nüüd siis on võimsust natuke alandatud.

Ja Kuu oli täpselt samas kraadis, kui eelmine kord (null Kaksikutes), ning täpne on ka see,
et eelmise korra Saturni kraadile sattus nüüd värina MC.
On veel mõningad uute taevakehade ühendused, mida eelmine kord veel ei olnud.

9.aprillil oli 6.1 mag. maavärin (21:58 kohalik aeg, UT 12:57), seda Kyushu saare rannikul. Kuu 24 Kaksikutes Põhjasõlme lähedal, täpse Uraan-Must Kuu ühendusega. Samal päeval pöördus Pluuto retrogradseks. On täheldatud, et sageli toimuvad maavärinad just planeetide pöörete ajal, kas nad siis muutuvad retrograadesks oma liikumises või pöörduvad direktiivseks.

Kolmas maavärin kolm päeva hiljem,( täpselt üks kuu Sendai värinast, kell 15:16, 6. 6 mag.). Saturn atsendendil ja Kuu 19 Vähis, ületanud MC. 22. aprillil oli samuti 6. 1 mag. Värin. Seda seostaks antud hetke Merkuuri seisuga, tema liikumine on aegalene ja 23. märtsil Merkuur teeb oma pöörde, et hakata liikuma direktiivselt. Ja sageli on nii, nagu eelpool sai mainitud, et pöörete ajal toimuvad tugevamad maavärinad.

Iga kord, kui Kuu on kas Kaksikutes või Amburis, aktiveerub maavärinate toimumise sagedus. Samuti siis kui Kuu liigub Neitsis või Kalades. See on seotud tema pingeliste aspektide moodustumisega nii 1952.a. Kui 1889.a. kaardi elementidele. Lisaks jätkuvalt Uraan-Pluuto kvadratuur, mille viimane täpne kvadratuur on 17. märtsil 2015. aastal. Alles peale seda peaks Jaapani maavärinate sagedus langema.

Kommentaare ei ole: