esmaspäev, 4. aprill 2011

1996 TL 66 ja isikud - 2

Nüüd vaatame aga hoopis teistsuguse ellusuhtumise ja arusaamadega isikute horoskoopide abil TL osalust kultuuri ja kunstimaailma tegelastel. Hispaanija kirjanik de Cervantesel oli TL ühenduses Merkuuriga Kaalude lõpus ja eks see mõjutas ka tema loomingu eripära. Shakespeare TL oli trigoonis Jupiter-Saturn ühendusega Vähis. Prantsuse luuletajal de la Fontaine TL oli ühenduses Marsiga Skorpionis, Hollandi filosoofil Spinozal oli ta täpses ühenduses Neptuuniga.


Saksa filosoofil Leibnitzil trigoon Päikesega, Saksa kirjanikul Goethel oli ta ühenduses Pluutoga Skorpionis ja kvadratuuris Merkuuriga ning sekstiilis Veenusega. Inglise luuletaja, graafik ja maalikunstnikul William Blake TL oli konjunktsioonis Jupiteriga ja lähedale jäid nii Merkuur kui Päike. Poeet Robert Brunsi TL tegi ühelt poolt sekstiili Mustale Kuule ja teiselt poolt suure orbiga sekstiili Päikesele ( kõikide näidete puhul sai ära toodud need aspektid, mille orb ei ületanud kolme kraadi).


Shilleri TL oli ühenduses AC-ga ja kvadratuuris Marsiga ning trigoonis Kuuga. Vene valmide kirjutajal Ivan Krõlovi TL oli kvadratuuris Merkuuriga ja kvinkunksis Uraaniga. Saksa filosoofil Hegelil oli ta ühenduses Põhjasõlmega ning kvadratuuris Päikesega. Shoti kirjanikul W. Scotil oli ta trigoonis Veenusega ja Musta Kuuga. Inglise kirjanikul J.Austini TL oli ühenduses Merkuuriga ning täpses opositsioonis Uraaniga. Kirjanik Stendhalil oli TL sekstiilis Päikese-Veenus ühendusega Veevalajas.


Jacob Grimmi TL oli täpses kvadratuuris Musta Kuuga ja sekstiilis Merkuuriga. Wilhelm Grimmil aga kvadratuuris Päikesega. Saksa luuletajal Heinel oli ta sekstiilis Veenusega ja poolsekstiilis Marsiga. Balzaci oli ta kvinkunksis Veenus-Marss ühendusega ja opositsioonis Jupiteriga. Victor Hugo TL tegi kvadratuuri Päike-Pluuto ühendusele, Prantsuse kirjaniku Georg Sandi TL oli kvinkunksis Päikesega ja täpses kvadratuuris Pluutoga. Taani Hans C. Anderseni TL oli trigoonis Päike-Merkuur ühendusega Jääras.


Gogoli TL tegi sekstiili Marsile ja opositsiooni Merkuurile. Onu Tommi onnikese autorile H.B. Stowele andis inspiratsiooni TL ühendus Neptuuniga Amburis. Charles Dicknesel oli ta ühenduses Neptuuniga ja täpses kvadratuuris Ixioniga. Seda loetelu võib lõputult jätkata aga parem oleks täpsem analüüs, mis jääb kellegi teise teha.


TL ja Päikse konjunktsioon tuntud persoonidel:

Jeanne Dixson, astroloog, konj. Kaljukitses

Galina Ulanova, balletitantsia, konj. Kaljukitses

Gustav Husak, Slovakkia poliitik, konj. Kaljukitses

Pieter W. Botha, LAV poliitik, konj. Kaljukitses


Gamal A. Nasser, Egiptuse president, konj. Kaljukitses

Corason Aquino, Filipiinide president, konj. Veevalajas

Boris Spasski, vene maletaja, konj. Veevalajas

Vladimit Võssotski, vene näitleja/laulja, konj. Veevalajas

Hollandi kuninganna Beatrix, konj. koos Veenusega Veevalajas


J. Maksimova, balletitantsija, konj. Veevalajas

Dick Cheney, USA asepresident, konj. Veevalajas

Alice Cooper, rocklaulja, konj. Veevalajas

Mark Spitz, USA ujuja, konj. Veevalajas

Sergei Mironov, Venemaa parlamendi spiiker, konj. Veevalajas


Ice - T, USA räppar, konj. Veevalajas

John McEnroe, USA tennisist, konj. Veevalajas

Duke of York, prints Andrew, konj. Veevalajas

Eva Longoria, USA näitleja, konj. Kalades

Ronaldinho, Brasiilia jalgpallur, konj. Jääras


Marit Björgen., Norra suusataja, konj. Jääras

Keira Knightley, Inglismaa näitleja, konj. Jääras

Sergio Ramos, Hispaania jalgpallur, konj. Jääras


TL seotus atentaatide ja surmaga. Rasputini surm


Marss 21.48 Kaljukits

TL 21.00 Kaljukits

Sõlm 19.55 Kaljukits

Aleksandra Saturn 21.41 Kaljukits


Marsi osalemine ei ole üllatav, kui arvestada seda kuidas ta tapeti. Aleksandara oli Nikolai II abikaasa. Kui bolshevikud tsaari ja tema perekonna Jekaterinburgis 16.07.1918.a. hukkasid, siis tegi Päike täpse opositsiooni TL-ga (22.12 Kaljukits). Selline siis Rasputini ja tsaaripere seotus.


Vaatasin mõningaid teisi atendaate aga ei leidnud, et TL oleks eriliselt seotud olnud. Vene astroloog Maslov on leidnud, et TL aspektid isiklike planeetidega annavad naistel lesbilisust. Ta toob näiteid, mis võetud astrodata pangast. TL täpne konjunktsioon AC-ga, kusjuures TL on opositsioonsi Pluutoga. Raske muidugi öelda, mis tegur siin olulisem on?


Järgmises näites on naisel tõusumärgiks Kalad, TL ei ole opositsioonis Pluutoga vaid on ühenduses Päikese ja Põhjasõlmega. Pluutol see eest opositsioon Veenusega I majas. See naine sündis 1970, eelmises näites aga 1945. Ei saa aga väita, et TL peab just olema AC-l, et olla lesbi. On mitmeid näiteid, kui TL teeb täpse kvadratuuri AC-DC-le ja isik on lesbilise kalduvusega. Lesbidel sageli asub TL lihtsalt esimeses majas.


Veel vene astroloog toonitab seda, et lesbidel on sageli TL aspekt Charikloga (ebastantartne partnerlik suhe). Mõned AstroDataBase näited: Nr. 10021 – TL täpses opositsioonis Veenus-Pluuto ühendusega, kusjuures Neptuun asub Päike/Kuu keskpunktis ja Chariklo on konj. Musta Kuuga.


Nr. 13452 – TL esimeses majas Veenus/Uraan keskpunktis, opositsioonis Pluutoga ja kvadratuuris Kuu ning Musta Kuuga.


Nr. 5692 – TL Päike/Põhjasõlme keskpunktis ja teeb kvadraturi Kuule ja Mustale Kuule. Nr. 7443 – TL kvadratuuris Kuu-Veenus-Uraan, täpne trigoon Marsile (17 min.).


Nr. 7831 – TL Kuu/Neptuun keskpunktis, täpne kvadratuur Uraanile. Viimane asub täpselt VIII maja tipul Kuu/Saturn keskpunktil. Nr. 12673 – TL opositsioonis Pluutoga (orb 15 min.), Must Kuu konj. Uraaniga ja nad on Päike/Pholus keskpunktis.


Nr. 13488 – Uraan Päike/Kuu keskpunktis, Chariklo TL/Saturni keskpunktis. Äratoodud näidetes on TL end tugevalt väljendunud. Teatud kõrvalkalle seksuaalsel orientatsioonil on TL-l oma kindel osa täita. On ka täheldatud, et psühhiaatritel on samuti TL oluline tegur.


Palju on veel vaja uurida, analüüsida ja seostada. Aga mingi pildi TL osalusest sündmustes ja isikute kaartides ülevaade ikka andis. TL artikli koostamisel sai kasutatud infot internetis ja näited otsitud enda arhiivimaterjalide hulgast.

Kommentaare ei ole: