reede, 25. märts 2011

Iraak - Liibüa



Iraagi sõda – 20.03.2003.a. 05:33 Bagdad
Liibüa konflikt – 19.03.2011.a. 17:45 Bengasi
Libya riik – 24.12.1951.a. Tripoli Libya
Hussein – 28.04.1937 Tikrit, Irak
Gadaffi – 7.06.1942a. Sirte, Libya

Mõningad paralleelid kahe sõja vahel. Iraagi Päike tõusul, Liibüal Päike loojumas. Mõlemil juhul on Päike ja Veenus samades kraadides. Pealegi on Veenusel möödas tema 8 aastane tsükkel. Iraak, MC-l on täpselt Pluuto, Liibüa – MC-l Chaos.

Iraak, Chaos on täpselt Põhjasõlmel Kaksikutes, Liibüa, Põhjasõlmele teeb Päike täpse kvadratuuri ja Lõunasõlm on ühenduses asteroid Libya`ga. Iraagi Uraan 0 kraadi Kalades, Liibüa Uraan 0 kraadi Jääras.

Iraak- Veenusel konjunktsioon Damoclesega, Liibüa – Veenus konjunktsioon Damoclesega, sama seis ja sama märk. Iraak, Kuu konjunktsioon Pandoraga ja läheneb loojumisele. Liibüa Kuu läheneb tõusule. Iraagi AC 14 Kalades, Liibüa AC 15 Neitsis. Iraagi MC on 19 Amburis, Liibüa IC on 14 Amburis.

Iraak, Marss 9 Kaljukitses, Liibüa, Pluuto 7 Kaljukitses. Iraak, Merkuur kvadratuuris Saturniga, Liibüa, Merkuur opositsioonis Saturniga. Konflikt sai teoks, kui riigi Saturn oli ära teinud oma esimese ringi ja asus üsna täpselt nataali peal (orb 1 kraadi).

Liibüa 1951.a. kaardi järgi on näha Saturn-Uraan viimase tsükli käik. Ühenduse tsükkel algas oktoobris 1988 27 Amburist. Sinna langes konflikti alguse Põhjasõlm. Marss-Saturn viimane ühendus oli juulis 2010 0 kraadi Kaaludes. Samas märgis on Liibüa riigi Marss-Saturn ühendus märgi teises dekaadis. Ja konflikti esimese rünnaku Kuu lähenes sellele null kraadi Marss-Saturn tsükli algusele.

Iraagi tolle aja liidrile Husseinile algas sõda kui Päike tegi läheneva ühenduse tema Saturnile. Gadaffi jaoks algas sõjaline rünnak siis kui Kuu tegi täpse ühenduse Neptuuniga. Gadaffi Jupiteri peal oli viimane kuuvarjutus (dets. 2010). Husseinil on nataalis täpne Jupiter-Pluuto opositsioon, sõda algas Saturn-Pluuto opositsiooniga.

Gadaffil on Uraan-Pluuto sekstiil, sõda algas Uraan-Pluuto kvadratuuriga. Konflikti Libya on 4 Kalades, teeb täpse kvinkunksi Gadaffi Pluutole. Sõjaline sissetung lääneliitlaste poolt kannab koodnimetust “Odyssey Dawn”. Operatsioon algas siis, kui Gadaffi nataali Libyast (21 tau) läks üle Odysseus (26 tau). Gadaffi nataali Odysseus on 3 Neitsis, sellele tegi transiitne Libya (4 pic) opositsiooni. Sellised siis esmased seosed, mis vaatlusel silma jäid.

Liibüa konflikt on seotud ka OPEC-i loomise kaardiga. Rünnaku Marss tegi opositsiooni Päikesele ja Kuu ühenduse Merkuurile. NATO kaardis on tugevasti väljendunud Jäär, viis olulist planeeti märgis, kaasa arvatud ka Põhjasõlm. Rünnaku Jupiter aktiveeris neist otse Marsi, Veenuse ja Päikese. Samuti Merkuur, mis oli NATO radixi planeetidest Jääras üle läinud.

Lennukeeldu konflikti kaardis pole eriti näha, viite annab ehk Merkuuri lähenemine Phaetonile. Liibüa radixis on aga Icarusel opositsioon Uraaniga. Araabia Liiga radix sai samuti “pihta”. Päikesele lähenes Uraan, Saturn liikus Liiga Musta Kuu lähedal. Viimane päikesevarjutus toimus Liiga Lõunasõlme lähedal. Liiga prognesiivne Marss on radixi Merkuuril. Ja progresiivne Kuu tegi täpse opositsiooni radixi Uraanile.

3.aprilli kuuloomine haarab endasse Jupiteri ja toimub opositsioon Saturnile. Marss on ühenduses Uraaniga 1 Jääras. Kuuloomise kraad teeb opositsiooni Liibüa Saturnile. Kas see toob lahenduse tekkinud konfliktis? Igatahes on Marsi sisenemine Jäära ja ühendus Uraaniga üsna ohtlik seis. Konflikt võib võtta suurema ulatuse või saavutatakse märkimisväärne tahetud tulemus. Aeg näitab.

Seega saab öelda, et kõik asjaosalised kaardid on konfliktis kaasatud. Ja paralleele on veel mitmeid, kui täpsemalt võrrelda ning otsida.

Kommentaare ei ole: