pühapäev, 20. märts 2011

Ärev märts


Märts on nii täis tikitud huvitavaid sündmusi, et kuidagi ei saa neist mööda vaadata. Ikka avastad midagi olulist ja huviäratavat. Sündmused Liibüas, maavärinate toimumise tihedus maailma eri kohtades, isegi Soomes kahel korral ja muidugi Jaapan oma katastroofilise olukorraga. Kui uskuda meediat, siis pidi seis seal tasapisi normaliseeruma.Uurisin edasi Sendai maavärinaga seotud asjaolusid. Paar väga huvitavat fakti ja detaili oli mul jäänud vahele. Nimelt on olemas Sendai ja ka Fukushima nimelised asteroidid. Maavärina ajal asus Sendai 0.2 Kaksikutes, Kuu siis täpselt asus tema peal! Fukushima aga oli täpselt värina DC peal.

Ameerika okupatsiooni lõpp Jaapanis on fikseeritud 28.04.1952. aastaga. Selles kaardis on Sendail ühendus Requimiga Kalades. Nüüd asus seal Marss. Asteroid Fukushima on selles kaardis 25 Vähis, nüüd tegi Requim sellele ühenduse. Sendai värina MC-l oli Aphopis, 1952.a. kaardis on Apophis täpses ühenduses Nipponiga Sõnnis, lähedale jääb ka Päike (7.50 tau). 1952.a. Päikse peale jäi Sendai MC. Selliseid kokkulangemisi ja seoseid on palju. Mõningatest neist tuleb loodetavasti juttu ka aprillikuu astropäeval.

Leidsin ühe maavärina, kus Päikesel oli täpne ühendus Gravesiga, nagu nüüd Sendai puhul oli. Mitu sajandit tagasi, 1.11.1755 oli Lissaboni maavärin. Maavärina Päike 8.44 Sco, konjunktsioonis Gravesiga ( 8.39 Sco), lisaks veel ühendus Luciferiga (8.02 sco). Oleks vaja läbi vaadata oma arhiivi ligi sada maavärina kaarti, mis võimsuselt suuremad 7 > magnituuti. Kas leiaks sellist asja, et Päikesel on veel ühendus Gravesiga?

Selle värinaga kaasnes samuti tsunami, asteroid Tsunemi opositsioonis Neptuuniga. Ei jäänud mängust välja ka TL 66, temal ühendus Merkuuriga. Kui Sendai värinas tegi Lilith täpse opositsiooni Tokyole, siis Lissaboni omas oli Lilithil konjunktsioon Saturniga.
Lissaboni nimelist asteroidi ei ole, on aga Portugal. Tema asus maavärian hetkel tõusul horisondi kohale jäädes värina esimesse majja, viis kraadi AC-st, Amburi viimases kraadis.

Superkuu midagi katastroofilist Jaapanis esile ei kutsunud, seni. Vähemasti neid ridu kirjutades pole meie meedia milleski suuremast ohust teada andnud. Asi pidi vaikselt normi minema. Kuid välisallikad eile teatasid, et jaama territooriumil on järsult tõusnud kiirituse tase, Tokyo veevärgist leiti tseesiumi ja joodi jälgi. Mine võta kinni, mida uskuda ja mida mitte.

Algasid liitlasvägede rünnakud Liibüas, koodnimetuse “Odyssey Dawn”all (19.03 õhtul). Need on siis tingitud nii täiskuust, kui ka sõlmede kvadratuurist Uraan-Must Kuuga. Ja Päike oli Kalade viimases kraadis, seal oli just Sendai maavärina Uraan. Sõjategevusele avaldab mõju aina suurenev Uraan-Pluuto kvadraadi mõjuala. Oma osa annab Jupiter-Saturni formeeruv vastasseis.

Lähipäevade märtsil veel mitu olulist seisu. 20. märtsi õhtul (täna) on Kuul ühendus Saturniga, siin nähakse ka Jaapani sündmustele ohtu. 21. märtsi öösel (01:21 siseneb Päike Jäära ja lõuna ajal (14:24) on tal täpne ühendus Uraaniga. Samal päeval aga teeb Kuu Neptuunile trigooni. 24. kuupäeval on Saturnil seskvadratuur Neptuuniga ja 28-l Jupiteril opositsioon Saturniga.Saame varsti näha ja kuulda, mis veel toimuma hakkab ja tuleb.

Kommentaare ei ole: