kolmapäev, 23. juuni 2010

Seosed


Paar kuud tagasi kirjutas astroloog Indrek astrolistis järgmist... kui Mart Laar oli peaminister (tal on sünnikaardis Päikse ja Neptuni vastasseis), siis läks Estonia põhja ja toimus metanoolitragöödia.. Ja meie oma „nainileven“ ehk 11 september (1997) Kurkse katastroofi ajal oli peaministriks Mart Siimann ja temalgi nõrk Päikese ja Neptuni ühendus..

See ajandas otsima ja vaatma ehk on taolisi seoseid veel. Toon ära kaks juhtumit, esimene kaugest ajaloost ja teine lähiajast. Kõige kuulsm on kahtlemata rahuaegne suurkatastroof Titanicuga. Mida rohkem ma asjasse kaevusin, seda enam igasuguseid seoseid leidsin.

Suurbritanniat valitses aastal 1912 kuningas Georg V. Majesteedil on Päikesel sekstiil Neptuuniga. 14.aprill 1912.a. seis puudutas teda sellisel moel, et tema kaardis oli transiitne Veenus atsendendil ja Saturn oli just ületanud Merkuuri. Kui tegemist merekatastroofidega siis ma pea alati lülitan „mängu“ ka erinevad asteroidid, mille printsiip sobib hästi meretemaatikaga. Laeva nimele lähim oleks asteroid Titania. Kuninga horoskoobis on Titania Päikese lähedal Kaksikutes, Cerese ja Päikese vahel. Seda võiks ka nii tõlgendada, et monarh on kogu Briti impeeriumi rahva suur titaanlik valitseja. Laevahuku päeval tegi transiitne Uraan koos Titaniaga opositsioni Marsile ja Pluuto lähenes Uraanile.

Peaminister tol ajal oli Herbert H. Asquith. Tema Päikesel Neptuuniga aspekti ei ole. Keskpäeva järgi on ministri Kuu täpses ühenduses Titaniaga Lõvi viimases kraadis. Laevahuku päeval Merkuur oli ületanud tema Musta Kuu ja tegi täpse opositsiooni Marsile, Pholus täpselt Jupiteri peal ja Saturn oli lõpetanud oma teise ringi ning tegi täpse ühenduse Vestaga Sõnnis. Uraan koos Titaniaga tegi opositsiooni Veenusele.

Mereminister oli siis Georg Lambert, temal Päiksel nõrk kvadratuur Neptuuniga. Täpne on Merkuuri kvadratuur Neptuuniga. Laevahuku seos on selles, et transiitne Uraan-Titania tema Jupiteri peal, tehes täpse opositsiooni Veenusele ja Marss Päikese peal.

Titanicu kapteniks oli Edward J. Smith. Päikesel Neptuuniga aspekti ei ole. Kohe torkas silma, et Titania on täpses ühenduse Musta Kuuga Kaljukitses. Päikesel on seskvadratuur Jupiteriga ja ka Uraan teeb koos Merkuuriga kvinkunksi Jupiterile. Planeet on siis kujundi jumalasõrme tipu planeediks. Seosed kapteni ja laeva vettelaskmise vahel on järgmised:

Kapteni Veenus 28.52 Kaljukits – laeva Uraan 29.04 Kaljukits
Kapteni Kuu (keskpäev) 29.42 Vähk – laeva Kuu (keskpäev) 24.44 Vähk
Kapteni Marss 17.55 Kaksikud – laeva Päike/Pluuto keskpunkt 17 Kaksikud
Kapteni Saturn 3.41 Jäär – laeva Marss 28.15 Kalad

Hukkumise päeva seosed:
Uraan 3.12 Veevalajas – kapteni Pallas 3.34 Veevalaja
Titania 1.34 Veevalaja – kapteni Pallas, sinna lähedale jäi ka Kaljukitses asuv Veenus
Veenus 1.41 Jäär – kapteni Saturn 3.41 Jäär
Põhjasõlm 21.33 D Jäär – kapteni Uraan 22.35 Jäär
Päike 23 Jäär – kapteni Uraan 22.35
Merkuur 26.41 R Jäär – kapteni Pluuto 26.57 Jäär
Jupiter 15.9 Ambur – kapteni Varuna 14.35 Ambur
Pandora 14.51 Ambur – kapteni Varuna 14.35 Ambur

Titanicu omanik ja tegevdirektor, kes samuti viibis pardal, oli J.Bruce Ismay. Päikesel Neptuuniga aspekti ei ole. Titania on sünnikaardis kraadise orbiga Põhjasõlmel Amburis. Huku päeval transiitne Pandora täpselt Merkuuri peal, Jupiter Põhjasõlmel. Nelja kraadi kaugusele jääb omaniku Päike. Transiitne Veenus Neptuuni peal. Omanik pääses, teadagi, et sellise klassiga mehele leiti koht päästepaadis.

Titanicu vraki leidis 1.septembril 1985.aastal Robert Ballardi juhitud meeskond. Mehel Päikesel Neptuuniga aspekti ei ole. Ka Titania ei tee kaardis mingeid olulisi aspekte. Kuid tema Titania on 6 kraadi kaugusel laeva vettelaskmise Titaniast Skorpionis. Ballardi Titania on täpses opositsioonis laeva vettelaskmise Saturniga. Tema Lõunasõlm on täpselt laeva vettelasmise Varuna peal. Viimane aitas sündmuse kuulsaks ja tuntuks saada. Laevavrakk leiti päeval, mil Sõnnis järgmine planeetide ühendused:
Pholus 7.02, Sedna 9.02; Chaos 10.35; Põhjasõlm 10.57

Lõvis aga oli seis niisugune:
Veenus 5.07; Orcus 6.44; Titania 21.4; Merkuur 21.31; Nessus 22.11

Vraki leidmise seosed laeva vettelaskmisega ja hukuga:
Vraki leiu Põhjasõlm 10.57 Sõnn – laeva sünni Põhjasõlm 9.42 Sõnn
Vraki leiu Sedna 9.02 Sõnn – laeva sünni Põhjasõlm Sõnn
Vraki leiu Uraan 14 Ambur – laeva hukkumise Jupiter ja Pandora Amburis

Siinjuures mainin kohe ära, et laeva kiilupanemise hetkel (31.03.1909) oli täpne Päike - Sedna – Orcus ühendus Jääras ja kahe kraadi kaugusele jäi Saturn. Laevahukus aga Sedna enam ei osalenud. Samasugune seos on ka parvlaeva Estonia vettelaskmise kaardis. Siis oli Päike 6 Sõnnis ja täpses ühenduses Sednaga, lähedale jäi Chaos. Estonia hukkumise päeval Sedna enam suurt ei osalenud. Oli agal Lõunasõlme lähedal (Sedna 13 ja sõlm 15 Sõnnis). Küll aga lähenes Must Kuu Chaosele. Sarnaselt osales Sedna maailma esimese tuumareaktori valmimisel ja katsetamisel dets. 1942.a. Siis Sedna tegi konjunktsiooni Varunaga Jääras ja kvinkunks Marsiga Skorpionis. Hiljem, kui katsetati esimest aatompommi (16.07.1945) ta enam sisuliselt ei osalenud. Sednal oli siis ainult kvinkunks Jupiteriga.

Teiseks näiteks valisin allveelaeva Kursk hukkumise 12.augustil 2000.a. Barentsi meres. Huku kaardis on Päikesel ühendus Orcusega ja üsna täpne opositsioon Uraaniga. Neptuunil Päikesega aspekti ei ole. Neptuuni ja Uraani keskpunktis on Damocles, mis opositsioonis Merkuuriga. Opositsioon on ka Jupiteri ja Pluuto vahel. Laeval toimus plahvatus, Marsil konjunktsioon asteroid Kurskiga Lõvis ja võib lugeda opositsioonis olevaks Neptuuniga. Veel on selles kaardis väga täpne Saturni konjunktsioon Chaosega null kraadis Kaksikutes.

Vene Föderatsiooni kaardiks võib võtta mitu kaarti, üheks on tema iseseisvuskaart (12.06.1990). Seosed Kurski hukuga järgmised:

Riigi Kuu 4.58 Veevalaja – laeva Neptuun 4.45 Veevalaja
Riigi Päike (koos Damoclesega) 21 kaksikud – teeb sekstiili laeva Päike-Orcusega, sealsamas on ka riigi kaardis asteroid Moskva.
Riigi Merkuur 0.32 Kaksikud – laeva Saturn-Chaos 0.07 Kaksikud
Riigi Veenus (koos Chaosega) 15.06 Sõnnis – laeva Sedna 16.52 Sõnn
Riigi Neptuun 13.47 Kaljukits – laeva Kuu 15.44 Kaljukits
Riigi Pandora 11.41 Ambur – laeva Pluuto-Chiron 10.10 ja 11.03 Ambur

Vene Föderatsiooni president oli siis Vladimir Putin ja peaministriks Mihhail Kasjanov. Presidendi kaardis asub Kursk 5.23 Jääras ühenduses Erisega. Torkas silma, et mitmed kauged asteroidid on tal märkide viimastes kraadides. Kaar ise on põnev ja intrigeeriv, kuid see juba oleks teine teema. Niipalju märgiks ära, et Päikesel on konjunktsioon Pandoraga ja asuvad atsendendil ning Saturnil täpne Ixioniga Kaaludes. Päikesel Neptuuniga on 7 kraadise orbiga konjunktsioon.

Allveelaeva huku transiitide seosed presidendiga:
Presidendi Kuu 1.45 Kaksikud – laeva Saturn-Chaos 0.07 Kaksikud
Presidendi Jupiter 19.45 Sõnn R – teeb laeva Päikesele kvadratuuri 19.44 Lõvi
Presidendi Saturn-Ixion 17.27 Kaalud – laeva Ceres 17.35 Kaalud
Presidendi Uraan 18.23 Vähk – teeb täpse kvinkunksi laeva uraanile 18.49 Veevalaja
Presidendi Uraan 18.23 Vähk – laeva Must Kuu 18.17 Kaljukits, sealsamas on ka veel laevahuku Kuu ja Vesta.
Presidendi asteroid Moskva 25.07 Kaksikud – laeva asteroid Russia 28.10 kaksikud
Presidendi Pluuto-Must Kuu 22 Lõvi – laeva Päike 19.44 Lõvi

Peaministril on kaardis Kursk täpses ühenduses Põhjasõlmega, ühendus Pandoraga ja Päikese lähedal Skorpionis. Veenusel on konjunktsioon Russiaga Kaljukitses. Päikesel Neptuuniga aspekti ei ole aga Neptuunil on konjunktsioon Marsiga. Seosed laeva hukuga on vähe:

Peaministri Saturn 13.14 Ambur – laeva Pluuto 10.10 Ambur
Peaministri Uraan 11.35 Lõvi – laeva Kursk 8.24 ja Merkuur 9.17 Lõvi

Selliseid seoseid leiab pea iga olulise sündmuse puhul. On selleks siis näiteks tuumaenergaiga seotud õnnetused, esmakatsetused või mõne olulise avastusega seotud sündmused. Samuti kultuuri või spordimaailmas toimunud suursündmustega.

Kommentaare ei ole: