pühapäev, 21. detsember 2008

Jõulupüha



JÕULUD
Lähenevad Jõulud ja ma leidsin ühe kuupäeva, mis selle pühaga otseselt on seotud. Seda küll Ameerikaga, aga siiski.
Nimelt, 26 juunil 1870 võttis USA valitsus vastu otsuse, et Jõulud on ametlik püha. Selle päeva kaart näitab selliseid seise:
Päike 4.36 Vähis on koos Quaoariga (orb 0.10), viimane esindab loomingulist läbimurret ja on üldse seotud erinevat algatuste, leiutuste ja uute kardinaalsete infovahetuse süsteemide kasutusele võtmisega. Opositsioon Chaosega, püüd luua usuasjades mingi kord läbi sõna ja vastasseisuga kaosele.


Kuna tegemist on ikkagi usupühaga, siis iseloomustab selle püha aktiivset omaksvõttu Marsi ühendus asteroidi Church (kirik) (0.40) ja Jupiteriga ning Merkuuriga Kaksikutes. Merkuuri abil levitati püha laiali maailmale, Jupiter karanteeris laiaulatuslikuse.
Kaksikud on seega väga aktiivne ja tugevasti planeete täis – Kuu, Merkuur, Marss, Jupiter ja asteroid Pallas. Planeedid on omavahel ka aspekteeritud orbi lubatavuse piirides.
Et sellist usupüha lubada, pidi olema ka Vatikani heakskiit.Veenus ongi koos asteroid Vaticanaga Sõnnis, kuid kvadratuur on teise religioose asteroidiga – Lutheraga. Kas ettevõtmine aga paavstile meeldis, on küsitav? Popelin`il konj. Musta Kuuga Sõnnis.
Jõulusid taevas sümboliseerib Noel, mis konjunktsioonis muidu kurjakuulutava taevase mõõgana päikesesüsteemi kohal- Damoclesega Kaljukitses ja trigoonis Varunaga, mis jällegi omaltpoolt on aidanud kaasa pühade laiemale levikule.


Asi oli ka meeltmööda Luciferile, mis trigoonis Bhagwatiga (esindab jumalust). Bhagwat on koos Paradisega ja nad on trigoonis Vaticanaga. Nii et kõik usuga seotud peaks rahul olema.
Jõuludsid esindab asteroid Noel (9.41 Kaljukits) on trigoonis Varunaga, tema aitab sel pühal tuntust ja kuulsaks saada.
Valitsuse otsus lähtus ikkagi ameerikast, siis asteroid America on sekstiilis Uraani (0.15) ja kvinkuksis Neptuuniga (0.15). Nii täpsed aspektid viitavad, et asja kinnitamine pühaks oli taevaste jumaluste poolt heaks kiidetud, midagi uut Uraani poolt ja usuasi Neptuuni vallast. Planeedid ise on täpses kvadratuuris (0.30).
Kirikus on pühadega palju jutlusi, seda näitab ehk asteroid Logose ja Erise kvadratuur Merkuuriga (0.15) ja kvinkunks Churciga ja soosing asteroid Angeli poolt (0.35).
Pest (nuhtlus) on vastasseisus Dioretsaga, asteroidiga, mis liigub oma orbiidil vastasuunas.
Uudsuse kindlustas Uraani konjunktsioon Põhjasõlmega Vähis.
Saatust ja mis tulema peab, see ka tuleb, selles kaardis esindab Admetos, mis koos Lilithiga on Vähis.
Ajastule omane oli Sedna konjunktsioon Makemakega Jääras.


Haakub see sündmus hästi ka USA kaardiga:
Transit. Päike konj. Veenuse ja Jupiteriga
Transit. Paradise kvad. Kuuga
Transit. Lilith konj. Merkuuriga
Transit. America konj. Neptuuniga ja kvad. Marsiga
Transit. Noel kvinkunks Uraaniga



Häid ja rahulikke Jõule!
Valor

Kommentaare ei ole: