kolmapäev, 14. mai 2008

Tartumaa ja ebameeldivused

Viimasel ajal Tartus ja Tartumaal ning selle piirkonnas toimunud skandaalsed sündmused ajendasid uurima, mis tegurid just seda maakonda ja Kagu-Eestit räsivad. Lühike loetelu mais toimunu kohta: süüdati Tartu Pauluse kiriku aken, Tartus Võidu sillal ahelkokkupõrge kahe auto ja liinibussiga, Võrus tabati 13-aastane purupurjus poiss, Tartus Uuel tänaval põles korter tühjaks, Põlvamaal tabati kahe tunni jooksul neli roolijoodikut, Tartus peksid kaks noormeest läbi väikebussi juhi, Tartus varastati tühjaks pangaautomaat, Põlvamaal sõitis auto kraavi, vaimuhaige põgenik sõitis kaks inimest vigaseks ja rammis lõpuks bensiinijaama, Tartu professori auto läks Põltsamaa lähedal sõidu ajal põlema, noormehed jootsid eluheidikule sisse uriini, samalaadne asi toimus ka Kagu-Eestis, Tartus pimeda roolijoodiku järjekordne sõit, tabati purjus ja lubadeta seltskond, 5 korruselt kukkus alla noormees, Emajõkke uppus mees, Tartus rullus mees oma autoga üle katuse ja hukkus.

Igasuguseid õnnetusi ja sündmusi toimub Eestis igapäevaselt aga millegipärast jäi seekord rohkem silma just sealne piirkond. Ärgu sealtkandi rahvas pahaks pangu, kuid pahupoole pealt on maikuu esimesed nädalad küll teistest maakondadest ülekaalus. Otsides sellele taevast seletust, võrreldes riigi horoskoope ja planeetide seise, leidsin ühe, mis ehk osaliselt seletab neid negatiivseid ilminguid Kagu-Eestis.

Maikuu taevane seis räägib järgmist: Saturn pöördus direktiivseks, olles ühenduses Orcusega, mis Lõvi lõpukraadides pikalt liigub. Orcusel veel ühendus Estoniaga. Pluuto jätkuvalt esimese wabariigi Kuu tõususõlmel, Chaos riigi MC lähedal, sealt läks üle ka transiitne Merkuur. Oma osa võib olla praegusel Neptuuni ja Kuu tõususõlme ühendusel 6 maja tipu lähedal (õnnetused, avariid käivad selle maja alla).

Taasisesesvuse horoskoobis läksid Merkuur ja Chaos, samuti asteroid Hel, üle riigi AC, Päike läks üle Chaose. Saturn nii Merkuuri kui Veenusele impulssi andmas. Transiitsel Uraanil täpne ühendus transiitse Lilithiga Kalades. Need seisud aga ei seletanud päris ära, miks just Tartu ja sealne ümbruskond rohkem pahupoole pealt välja paistis. Seda aitab ehk rohkem lahti seletada see, et taevas on linna sümboliseeriv Tartu (sai nime jaanuaris 2008) praegu Skorpionis ja tähelepanu äratas tema ühendus aga asteroid Pandoraga, mis nüüdseks on juba üha kaugenev aspekt. Orb nii mai algul kui hetkel (11.05) on üle viie kraadi, kuid muuga ma neid ridamisi maakandi juhtumeid seletada ei oska.

Taasiseseisvuse horoskoobis on Tartul Pandoraga karmaline 140 kraadine aspekt. Tallinnal on samuti karmaline aspekt Pandoraga – 160. Või on mängus see, et Tartu Skorpionis end selliselt ilmutab? Ehk leidub veel mingi teine seletus, et sealtkandis ridamisi ebameeldivaid uudiseid sai lugeda. Samas see Pandora läheneb riigi sünni Pluutole. Midagi, mis pole just meeldivate killast, jällegi esile kerkib. Eks lähipäevad toovad sellesse selgust.

Kommentaare ei ole: