neljapäev, 8. november 2007

Armastuse geomeetria

Vahel on raske aru saada, miks saatuslik kohtumine, pulmatseremoonia ja mesinädalad kuidagi ootamatult või kogemata lähevad üle üksteisest ületrumpamiseks, armukadeduseks ja isegi avalikuks vaenuks. Miks taeva poolt kinnitatud abielu muutub igavaks, mida vahel siis vürtsitavad skandaalid?
Kui tihti, astroloogiliselt harmooniliselt hästi sobivad märgid ( näiteks Sõnn ja Neitsi, Kaalud ja Kaksikud, Vähk ja Kalad) toovad koosellu mõlematele abielupooltele suure pettumuse, kuigi päikesemärkide järgi võiks oletada, et paremat sobivust ei saagi olla.
Üks Venemaal tehtud uurimus selles valdkonnas jõudis järeldusele, et õnn abielus ei sõltu ainult naise ja mehe omavaheliste märkide omadustest. Abielu suhete iseloom sõltub veel ka paljuski lähisugulastest, nimelt mõlema poole vanemate päikesemärkidest. Kuuekesi hõlmavad need inimesed teatud osa sodiaagi-karmalise ruumi osa. Ja see ruumisektor aitab aru saada igivanas küsimuses, mis ei jäta praktiliselt ühtki perekonda ükskõikseks.
Kas teil on ühiseid huvisid? On teil kokkulangevaid iseloomu omadusi. Mis segab olla õnnelik? Ja kes on majas peremees?
Et nendes asjades jõuda paremale arusaamale võiks kasutada üht meetodit paljudest, mida siis allpool tutvustan.

Selleks tuleb joonistada või võtta valmistrükitud sodiaagiring. Võtke omale näiteks punane pliiatas ja kõigepealt märkige sellel ära oma päikesemärgi koht ja seda võimalikult täpselt. Näiteks olete Vähk ja sündinud 27. juunil. Siis tuleb sodiaagiringi Vähi märki teha punase pliiatsiga punkt oma päikesekraadi kohale. See oleks 5-es kraad. Kraad oleneb muidugi ka sünniaastast, nii et siin pluss miinus kraad ühele või teisele poole on loomulik. Nüüd teete seda samamoodi oma vanemate päikesemärgi ja kraadide asukoha määramisel. Oletame, teie ema on Jäär ja isa Skorpion. Vastavalt nende päikesekraadi kohtadesse teete punasega punktid. Abiks märgi kraadide määramisel kasutada efemeriide või mõnda astroprogrammi. Kes astroloogiaga rohkem kursis, ei tohiks see määramine probleem olla. Kõik saadud kolm punast punkti tuleb omavahel ühendada sirgjoontega. Saame isikliku astraal-karmalise konfiguratsiooni. Selle võib veel parema ülevaate saamiseks punasega ära triibutada või üleni ära värvida.

Samad toimingud tuleks siis teha oma abikaasa või elukaaslase puhul samal sodiaagiringil aga päikesekraadi punktid märkida juba näiteks sinise värviga.
Saadud kahe konfiguratsiooniga joonis on teie suhete “portree” oma lähedastega.
Millele siis rohkem tähele pöörata? Milline kolmnurk on suurem, see on “peremees”. Jutt ei ole sellest, et nimelt tema peaks kõike võtma oma kanda. See suurem konfiguratsioon ehk kolmnurk näitab, et tema emotsionaalne energeetika on võimsam, tähendab just see patrner teeb “ilma” teie suhetes.
Kui kaks kolmnurka osaliselt kattuvad, siis tuleb tähelepanu pöörata just kattuvale osale.Mida suurem see on, seda rohkem on teil ühist ja seda kergem on üles ehitada oma suhteid. Kui aga kolmnurgad ei kattu, siis teie abielu või kooselu tuum on ühiselt otsustamine.
Pöörake tähelepanu ka sodiaagiringi vabale osale, mis ei ole kaetud kolmnurkadega. See osa on nii öelda veel mitteomandatud, õppimata osa teie suhetes. Seda oleks tarvis siis kooselus omandada ja selgeks saada. Võrrelge, mida on teil rohkem – ühist kattuvat kolmnurkade osa või vabat, veel omandamata ruumi.
Vaadelda tuleks ka millised märgid jäävad vabaruumi ossa. Need on nö. “valged alad” teie pereelus, mis vajavad erilist tähelepanu.

Mida valitseb iga “vabamärk”?
Jäär – avantürism, sport, reisid
Sõnn – kulinaaria, gurmaanlus, ühine kodukaunistamine
Kaksikud – informatsiooni vahetamine, mängud, jututoad ning vestlused
Vähk – koduse mugavuse sfäär, lapsed, romantika kohtingutel
Lõvi – koos külas käimine ja külaliste vastuvõtmine
Neitsi – eneseravimine, dieet
Kaalud – jutud ilusatest asjadest ja ilust üldse, teatri- ja näituste külastamine
Skorpion – armastusprelüüdid ja muidugi seks
Ambur – reisimine, filosoofilised jutud ning kõnelused
Kaljukitas – karjäär, pere eelarve
Veevalaja – ühised ideed, sentsatsioonilised teaduslikud teooriad
Kalad – kõik ülaloetletud pluss alateadvus, uni, teatvustus

Sagedamini ettetulevad ja kohatud variandid.
Kolm võtmesõna jooniste lahtimõtestamiseks on: konfiguratsiooni suurus, milliseid märke hõlmab, vabamärkide alad.
Mõned näited.

Nagu laevukesed merel!

Punane kolmnurk: 15 Jäär – 20 Kaksikud- 25 Neitsi Sinine kolmnurk: 5 Skorpion - 20 Ambur - 25 Kaljukits

Moodustunud kolmnurgad on üksteisest põhimõtteliselt vastandis. Kahele inimesele ei ole kerge kokku saada, leida ühist: karmalises ruumis on nad liialt üksteisest eemal. Kui aga selline kokkusaamine toimub, siis nende edasine suhete areng sõltub suurema kolmnurga omast. Siin näites on selleks punase oma. See saab olema suhete liider ja initsiaator, strateeg ning rezisöör. Sodiaagiringi vabad märgid (Kaalud, Veevalaja ja Kalad) näitavad, millega tuleks tegeleda, et omandada suhetes ja saada üksteisele lähedamaks.

Näide nr. 2, nurgake taevast

Punane kolmnurk: 10 Kalad – 19 Sõnn – 11 Kaksikud Sinine kolmnurk:5 Ambur – 20 Kalad – 12 Jäär

Selle näite puhul on võimalik, et suhe ei saagi ametlikult registreeritud. Kuid väiksema kolmnurga omanik seda ikkagi soovib. Selline paar mitte just sageli veedab aega koos, sest kattuvat osa kolmnurkadest on üpris vähe võrreldes vaba osaga. Siin võiks soovitada, et kõik koosviibimised sõpradega toimuksid teie ühiste kolmnurkade kattuvatel osadel. See aitab seda ala muuta tugevamaks ja kindlamaks.
Vabadeks märkideks oleks Vähk kuni Skorpion.

Näide nr. 3, üks puudutus

Punane kolmnurk: 15 Kaksikud – 8 Neitsi – 21 Kaalud Sinine kolmnurk:23 Kaljukits–26 Veevalaja– 15 Kaksikud

Siin on kolmnurkadel üks kokkupuute punkt (15 Kaksikutes). Tähelepanu tuleks pöörata selle kokkupuute punkti vastasmärgile – see ongi ühiste huvide sfäär. Kumbki pooltest vajab üksteist. Selline abielu on üles ehitatud üksteist täiendatavale printsiibile. Ärge püüdke teha mehest kedagi teist aga samas ei maksa partneri lõo otsas ka olla. Jääge selliseks, kes te olite siis kui te tutvusite ja armusite. Siin peitubki õnneliku kooselu saladus!
Vabad märgid on Skorpion ja Ambur.

Näide nr. 4, siiami kaksikud

Punane kolmnurk: 15 Jäär – 15 Vähk – 15 Kaalud Sinine kolmnurk:18 Kaalud –17 Kaljukits– 15 Jäär

Selline paar on igalpool koos – külas, teatris või vannis…Keegi võib teid lugeda ka kõige õnnelikumaks paariks, kuid teil endal vahel tahaks küll nii väga olla üksi ja omada midagi isiklikku. Parodoks seisneb selles, et kõige sagedamini just sellised pealtnäha lahutamatud paarid lahutavad kõige sagedamini. Järeldus on lihtne: rohkem isikliku elu lubamist! Seda tuleks ammutada nendest sodiaagi märgi sfääridest, mis jäävad vabasse tsooni.
Vabu märke ei ole.

Näide nr. 5, valgus väiksest aknast

Punane kolmnurk: 3Jäär - 0Vähk - 0 Kaljukits
Sinine kolmnurk:20 Kalad – 25 Sõnn – 0 Vähk

Tähelepanu tuleks pöörata sellele, et üks konfigutatsioonidest kattub teisega rohkem. Selle kolmnurga omanik, mis on väiksem, peab peresuhteid pühaks. Suurema kolmnurga omanik austab abielu seaduslikust ja annab endale aru, et elu sellega ei piirdu. Väiksema kolmnurga solvub suurema peale ja sageli kaebab tähelepanu vähesele puudusele. Suurem kolmnurk ei võta etteheiteid vastu ning raevukalt nõuab oma õigust seades isiklikud huvid kõrgemale partneri omast (jalgpall, kalastamine, teater, huviala kursused jne., see sõltub mis soost ja mis huvid kellelgi on).Siin näites on Jäär-Vähk-Kaljukits suurema kolmnurga omanik.
Järeldus: sellel kelle kolmnurk on suurem peab täie tõsidusega võtma vastutuse kooselu tekkeks ja olema suuremeelsem teise poole suhtes.
Vabad märgid on Vähk kuni Kaljukits.

Näide nr. 6 kõik haardes

Punane kolmnurk: 15 Jäär – 15 Vähk – 0 Ambur Sinine kolmnurk:25 Sõnn–20 Kaalud –10 Kaljukits

Selliste põimunud kolmnurkade paari kohta öeldakse, et kokku läksid õuna kaks poolt üheks tervikuks. Siin paarid mõistavad üksteist ilma sõnadetagi. Mis ka ei juhtu sellise paari elus, tuleb meeles pidada, et teie juhus on unikaalne ja tähendab et sellist abielu tuleb koos hoida iga hinna eest. Lihtsalt kõrgema taevase seaduse meeleheaks, miks muidu see kõrgeim seadus sellise elupaarid kokku viis.
Vabu märke ei ole.

Materjal on võetud ajakirjast Liza-horoskoop 2001.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

selgituseks tahan küsida, et kas see "valge ruum" kehtib siis juhul, kui mõne märgi sektor ringis on täiesti puudutamata? sest enamasti on üks või teine pool sektorist tühi, samas kui osa kaetud.

Valori tähetarkus ütles ...

See "valge ruum" kehtib jah sel juhul, kui see sodiaagiringi osa, mis ei ole kaetud konfiguratsiooniga. Nagu teise näite puhul on, et Vähist -Skorpionini on see "valge ruum"
Kuuendas näites aga pole seda "valget ruumi".

Valori tähetarkus ütles ...

See "valge ruum" kehtib jah sel juhul, kui see sodiaagiringi osa, mis ei ole kaetud konfiguratsiooniga. Nagu teise näite puhul on, et Vähist -Skorpionini on see "valge ruum"
Kuuendas näites aga pole seda "valget ruumi".