reede, 18. oktoober 2024

Marsi retrograadsus

 

Irena Retro Marsist

14.10.2024

Retro Mars ja selle tsükkel seoses Pluutoga

Kogenud astroloogid kirjutavad juba Marsi retrograadi perioodist, mis on Marsi ja Pluuto vastasseisus. Otsustasin oma viis kopikat ka sisestada 😉

Marss muutub retrograadseks alles kahe kuu pärast detsembri alguses. Ta läheb Pluutole vastu 03.11, 03.01, 27.04. Kõik Marsi kontaktid Pluutoga on umbes 1 g Veevalaja, millega ühinesid Saturn ja Jupiter 2020. aastal, alustades uut 200-aastast mundritsüklit.

Marsi tsükkel on kaks aastat vana. Viimati kohtus Marss Pluutoga selle aasta alguses 02/14/24. Järgmine ühinemine (praeguse ühe lõpp ja järgmise tsükli algus) toimub 26. jaanuaril 2026. Kokkuvõttes on kahe aasta pikkune periood, mille jooksul 14. veebruaril välja pakutud teema areneb, jõuab apogeeni ja hakkab hääbuma 

Rääkides planeetide jõust (kes keda mõjutab? ), Marsi jooksu ümber Pluuto võib võrrelda õpilase jooksuga treeneri ümber. Treener õpilase peal saab mõjutada, õpilane treeneril mitte. Teisisõnu, need aspektid ei pruugi omaette olla globaalse tähtsusega; need võivad olla katalüsaatorid aeglasemate planeedi tsüklite jaoks ja konkreetsete riikide sündmuste näitajateks. Seega, arvestades, et liidu aspekt ja apogee aspekt (opositsioon) saavad olema fikseeritud märkides, võib eeldada, et riikides, kus see aspekt langeb olulisse horoskoobi kohta, ei pruugi muutused olla ajutised, vaid püsivad.

Mis juhtus maailmas hetkel, kui Marss ja Pluuto liitusid, mis teema areneb? Kuna tegemist on kahe sõjaplaneediga, siis minu esimene mõte on sõjakonfliktid. Jaanuaris-märtsis 2024 pole alanud ühtegi uut sõda. Kuid oli sündmus, mis selgelt šokeeris kogu maailma. See oli Vladimir Putini intervjuu Ameerika ajakirjaniku Tucker Carlsoniga 9. veebruaril. Vene horoskoobis oli Marsi ja Pluuto ühendus harmoonilises aspektis Merkuuri, riigi horoskoopi valitseva planeedi ja selle kõrgeimate saavutuste, õnnestumistega. Marsi vastuseis Pluutole ühendab taas harmoonilised aspektid Merkuuriga. Järgmise aasta sügisel ja kevadel on oodata mõningaid tagasilööke talviselt intervjuult.

Ameerika horoskoop, kui üks maailma juhtivaid riike, on huvitav, et see on üks vanimaid. Aastal 2023 oli näha Pluuto ligi 250-aastase tsükli lõppu, tema naasmist oma natalsesse positsiooni. Ameerika horoskoobis olev Pluuto on seotud rahandusega. 2023. aasta kevadel vaatasime finantskriisi, mis tabas Ameerika ja Euroopa panku. Nii tundub Ameerika jaoks, et Marsi sideme läbikäimine Pluutoga võib saada osa Pluuto tsüklist, millest saab riigi rahaasjaga seotud ebameeldivate sündmuste katalüsaator. Kogu toimuva mastaapset katavad veel mõned mahhinatsioonid, intriigid (Neptuuni/Pluto sekstiilid), kuid protsess käib. Sügisel puudutab Marss, olles Pluuto vastu, taas rahanduse teemat. Seekord lööb kaasa ka Mercury, mis on seotud ka rahandusega Ameerika horoskoobis.

Kuidas on lood Eestiga? 1991. aasta Eesti horoskoobis sisaldab Pluuto valitsuses drastilist ümberkujundamist. Nii toimus märtsikuus Tallinnas drastiline võimuvahetus. Sügisel ja kevadel on oodata uudiseid. Protsess ei ole kiire, see kestab 2-3 aastat ja mõjutab valimisi 25. või võib-olla 27. Järgmised kaks-kolm aastat võivad valitsuse struktuuri drastiliselt muuta, poliitikud peavad läbi elama tõsiseid väljakutseid. Kirjutasin sellest lähemalt aprillis https://www.facebook.com/irena.oja/posts/pfbid02muLb57PNHkxmsdMVLca96DT7geksfB22eR1M4u4txm89rLR5qVmk6FQbCgA2ZJbVl

Ja mida eraelus oodata? Inimestele, kes on sündinud ajavahemikus 18-23 jaanuar või 21-26 juuli või oktoober, on järgmine aasta või kaks iseküllastunud. Detsembri alguses ja aprilli lõpus on soovitav mitte planeerida riskantseid reise, kontakte, üritusi. Teistel inimestel on kõik teisiti, sõltuvalt sinu isiklikust horoskoobist.

P.S. Personaalseks konsultatsiooniks lepi aeg kokku telefoni teel või privaatsõnumites

 

 

Kommentaare ei ole: