neljapäev, 18. juuli 2024

Everest - 3

 

Vaatame edasi teisi meie alpinistide seoseid Everestiga.

Tanel Tuuleveski, märgilt Kaalud, Päike samas kraadis esmavallutuse Saturn-Neptuun ühendusega. Taneli Merkuur täpses ühenduses Pluutoga Kaaludes. Täpne on ka Veenuse ja Estoinia ühendus Neitsis. Saturnil ühendus Everestiga Lõvi alguses.


                                        Tanel Tuuleveski 16.10.1975

Everesti tipus käis Tanel 16.mail 2011.a.Päike tegi ühenduse tema nataali Kuu lõunasõlmega Sõnnis. Sõnnis on koos Estonia ja Everest. Uraan opositsioonis nataali Merkuur-Pluuto ühendusele.


                                        Tanel Everstil 16.05.2011

Samal päeva käis tipus ära ka Andras Kaasik. Päikesemärgilt Lõvi.Estonial ühendus Everestiga Neitsis. Nataalis Saturni opositsioon Neptuuniga.

 


16.mail 2011.a Päike teeb opositsiooni nataali Jupiterile Skorpionis.  Estonial  ühendus Everestiga nagu Tanelgi.Ühendus aga trigoonis Andrease nataali Everestiga. Transiitsed Merkuur ja Veenus teevad kvadratuuri nataali Päikesele. Transiitne Everest on kvadratuuris nataali Kuu põhjasõlme ja Marsiga Veevalajas.


                                    Andras Everestil16.05.2011

18.mail 2023.a. Käis alpinist Ott Tinn mäe tipus. Tema nataalis on Everest 24.kraadi Amburis ühenduses Saturn-Uraan ühendusega. Kolmik sisuliselt opositsioonis Päikesega Vähis. Everesti vallutuse päeva planeetide asetusest tooks ära selle, et Merkuuril ühendus Kuu põhjasõlmega Sõnnis. See ühendus teeb kvadratuuti Saturniga Kalades.


                                            Ott Tinn 28.06.1988

 Päeva Everest aga teeb ühenduse nataali Musta Kuuga Lõvis. Päeva Päike ühenduse tema horoskoobi Jupiterile Sõnnis.


                                        Ott Everestil 18.05.2023


järgneb...

Kommentaare ei ole: