reede, 16. veebruar 2024

Pluuto väiksem vend - 2

 

Sõjad ja lahingud

Valik sõdu ja lahinguid Arawn`i osavõtul.

Põhjasõda. Narva lahing 30.november 1700.a. Arawn 10.kraadi Neitsis. Sellel ajal oli taevas mitmeid tugevaid ja põnevaid seise. Kaksikutes on koos Chaos, Varuna ja Orcus, see kolmik kvadratuuris Arawniga Neitsis.Kaaludes on koos Eris, Ixion, Chiron. Kaljukitses koos Russia ja Sverige. Kuu põhjasõlmel Lilith ja Bellona Lõvis.

USA Iseseisvusõda 19.aprill 1775.a. Arawn Kaljukitses ühenduses Pluutoga, trigoonis Veenus, Jupiter ja Uraan ühendusega Sõnni viimastes kraadides. Marsil ühendus Lilithiga Lõvis. Saturnil ühendus Anubise ja Luciferiga Kaaludes.

Bastille vallutamine 14.juulil 1789.a. Arawn 15 kraadi Veevalajas ühenduses Pluutoga. Ühendus trigoonis Neptuuniga Kaaludes. Jupiteril ühendus Galliaga Lõvis. Paris opositsioonis Ceresega Amburis. Lucifer koos Anubisega Lõvis. Bellona koos Apophisega Neitsis.

Borodino (Moskva lähistel) lahing 7.septembril 1812.a. Arawn 20.kraadi Kalades ühenduses Pluuot ja Ixioniga. Päike opositsioonis Pluuto ja Ixioni ühendusega Kalades. Marsil ühendus Kuu põhjasõlmega Lõvi/Neitsi piiril. Neptuun opositsioonis Russiaga Kaksikutes. Merkuuril ühendus nii Borodino kui Moskvaga Neitsis. Saturn Kaljukitses opositsioonis Napolitaniaga (ehk on seotud Bonapart Napolioniga?). Vene vägesid juhtis Kutuzov, asteroid ühenduses Chaosega Skorpionis.

Waterloo lahing (tänapäeva Belgia alal) 18.juunil 1815.a. Arawn 25.kraadi Kalades ühenduses Marsi, Ixioni, Pluuto, Chironi ja Russiaga. See kogum opositsioonis Waterlooga Neitsis. Neptuunil ühendus Luciferiga Amburis. Uraan opositsioonis Belgiaga Kaksikutes.Lilith ja Anubis koos Chaosega Skorpionis.

Krimmi sõda Venemaa ja Türgi vahel 16.oktoober 1853 kuni 25.veebruar 1856.a. Arawn Merkuur ühenduses Aphophisega Skorpionis opositsioonis Pluutoga Sõnnis. Must Kuu asub Kuu põhjasõlmel Kaksikutes. Veenusel ühendus Crimeaga (Krimm) Amburis opositsioonis Saturniga.19.sajandi keskel oli Amburis pikemat aega Orcuse, Varuna ja Chaose kolmikühendus ja ühendus oli opositsioonis Ixioniga. Bellona koos Quaoariga Kaksikutes.

USA Kodusõda 12.aprill 1861.a. Arawn 11.kraadi Sõnnis ühenduses Pluuto ja Washingtoniaga.Merkuuril ühendus Bellonaga Kalades. Endiselt Amburis koos Orcus, Chaos ja Varuna olles ka opositsioonis Ixioniga. Neptuunil täpne ühendus Sedna ja Merkuuriga Kalades.

Esimene maailmasõda 28.juuli 1914.a. Arawn 26 kraadi Vähis ühenduses Neptuuniga. Uraan täpses ühenduses Luciferiga Veevalajas opositsioonis Jupiteriga. Veenus, Marss ja Lilith koos Neitsis.

Sõja lõpp 11.november 1918.a. Arawn 3 kraadi Lõvis trigoonis Merkuuriga Amburis, kvadratuuris Orcusega (Rooma surmajumal). Merkuuril ühendus Luciferiga. Anubis koos Apophisega Kaalude lõpus. Veenusel ühendus Pax`ga (rahu) Skorpionis.

Teine maailmasõda 1.septembril 1939.a. Arawn 0 kraadi Neitsis trigoonis Saturniga Jääras. Arawn lähedal Päike-Veenus ühendusele Neitsis, orb 7 kraadi. Neptuun Neitsis ühenduses Quaoariga. Tülijumalanna Eris ühenduses Jupiteriga Jääras. Saturnil täpne ühendus Kuu lõunasõlmega null kraadi Sõnnis.Kuu põhjasõlm ühenduses Apophisega Kaalud/Skorpion piiril.

Sõda lõppes 2.septembril 1945.a. Arawn 9 kraadi Neitsis täpses ühenduses Päikesega olles opositsioonis Anubisega,  poolsekstiilis Pluutoga Lõvis.Marsil ühendus Luciferi, Orcuse ja Pax`ga Kaksikutes. Quaoar koos Apophisega Neitsis. Q on seotud loominguga, uuesünniga.

Suur Isamaasõda 22. juuni 1941.a. Arrokoth ühenduses Arawniga Lõvi/Neitsi piiril. Uraan ühenduses Karma ja Anubisega Sõnnis, Merkuur ja Veenus ühenduses Luciferiga Vähis. Marsil täpne opositsioon Neptuuniga Neitsis.

Afganistani sõda, 7.oktoober 2001.a. Arawn 16.kraadi Amburis ühenduses Pluutoga, märgis ka Ixion ja Quoaoar. Arawn opositsioonis Saturniga.

Venemaa konstitutsiooniline kriis 2.oktoober 1993.a. Arawn 1.kraadi Amburis ühenduses Karmaga. Bellonal ühendus Musta Kuuga Jääras. Skorpioni alguses asuvad Merkuur koos Marsiga ja seltsi teevad Perun (Vene mütoloogia) ja Nessus.Päikesel ühendus Konstitutsijaga Kaaludes!

Esimene Tsetseeni sõda 11.detsember 1994.a. Arawn 5.kraadi Amburis ühenduses Lysitradaga. Jupiteril ühendus Pluuto, Ixioni ja Sekhmetiga Skorpion/Ambur piiril. Kaljukitses selline kooslus – Uraan ühenduses Neptuuniga ja Bellonaga ning Pax `iga (rahu). Uraani ja Neptuuni ühendus Kaljukitses oli peamine tegur miks lagunes selline impeerium nagu NSVL. Teised kauged aitasid kaasa.

Teine Tsetseeni sõda 26.august 1999.a. Arawn 12.Amburis. Pluutol ühendus Musta Kuuga Amburis. Neptuunil täpne ühendus Bellonaga Veevalajas.

Maidan Kiievis 18. veebruar 2014.a. Arawn 11 kraadi Kaljukitses väga lähedases ühenduses Pluutoga. Vastasseis Jupiteriga Vähis.

Vene-Ukraina sõda 24.veebruar 2022.a. Arawn 25 kraadi Kaljukitses ühenduses kolmikuga – Veenus, Marss ja Pluuto + Lachesis ja Bellona. Kuul täpne ühendus Pandora ja  Luciferiga Amburis. Kvinkunks Ukraina ja Chaose ning Musta Kuu ühendusega Kaksikutes. Arawn kvadratuuris Russiaga Kaaludes. Ixion Kaljukitses opositsioonis Moskvaga. Arawn teeb ka ühenduse Vene Föderatsiooni Saturnile, samuti trigooni riigi Haumea ja Ukraina ühendusele Neitsis.

Muutused selles sõjas tulevad siis kui Jupiter teeb ühenduse sõja alguse Uraaniga Sõnnis 11. märtsil.Teiseks siis kui Jupiter teeb ühenduse sõja alguse Kuu põhjasõlmega 10. mail ja siis vahetab märki ja siseneb Kaksikutesse.See toimub 25.mail sel aastal. Kolmandaks saab muutus olema siis kui Uraan juulis 2025 siseneb Kaksikutesse. Kas see viimane on seotud otseselt sõjaga, seda ei oska väita.Lisaks peaks muutus tulema ka siis kui Saturn jõuab sõja alguse Jupiterile Kalades 24.märtsil. 2024.

Viimaste aegade pingeid ja lokaalseid konflikte „soosib“ ka Chaose ja Ixioni ühendus Kaljukitse märgi esimestes kraadides. Samuti on pingete kestmisel oma osa Arrokothil ja Quaoaril, mis asuvad Kaljukitses. Arawn oli ja on truu kaaslane Pluutole ja koos nad tegid seda, mida printsiipi jälgides neilt oodati. Sõdade ülevaade ilmekalt kinnitas ka temaatiliste asteroidide tugeva osaluse sündmustes.

Järgneb.....

2 kommentaari:

Ganesh ütles ...

Nn Ukraina sõja teema võib uudiseid tuua küll, EV 1991.a. kaardis on transiitne Pluuto tegemas oma esimest konjunktsiooni riigi Saturnile 24.märtsil 2024.a. Kuna Pluuto teeb peale seda retrograadset liikumist, on sellist konjunktsiooni veel.

Kuna Venemaa on Eestile piiririik, siis kumab iga suurem muutus ka siiakanti ning võib aimata siinset ärevust ja nõ joonte tõmbamise vajadust. Märtsi teises pooles on ilmselt hulk poliitilisi uudiseid ning praegu on nõ vaikus enne tormi.

Märtsi teises pooles on ka transiitse Marsi opositsioon EV 1991.a. kaardi Lõvi-Neitsi stelliumile ning üldise fooni suhtes on ka transiitsete planeetide ehk siis Veenuse-Saturni omavaheline konjunktsioon (ca 21.-22. märtsil), mis võib kehvemal juhul väljenduda ka nõ prostitutsioonilise energiana - ei meeldi, aga pean või ka: püsikunded soovivad, pole eriti valikut, teen seegi kord ära. Ressursside liigutamine ning lastakse ennast kasutada ilmselt suht vastumeelsel toonil või käegalöömise meeleolus (a´la mis ma siin ikka teen).

Pole enam kaua oodata jäänud, suurusjärgus 1 kalendrikuu ja peaks hakkama tasapisi näha olema, mida siin avalikkusele välja pakutakse, kuidas kajastatakse, mis üldse toimub.

Võimalik peavalu ja emotsioonid võivad kesta suure soojani välja, olulisi aspekte tuleb veelgi. Maikuu on ilmselt samuti tuntava trummipõrina saatel, ülemäära rahulik aeg pole.

Mis puutub üsnagi kurikuulsasse transiitse Uraani ja kinnistäht Algoli ühendusse, see toimub esimese puudutusena Ca 12.07.2024.a. ja peatselt on samas ka Marss, mis annab aimu, et nõretavat rahutuvi kuskil roosiaias lendlemas pole. Kuna sõjapidamise meetodid on nüüdisajal keerukamad, kohati varjatumad, veelgi enam nõ tagatubade lembelisemad (klannid otsustavad kuskil ära ja avalikud liigutused vägede jms najal on niivõrd-kuivõrd vajalikud, mõnikord teeseldud viivitustega jne) - protsesside tuuma ja üksikdetailidesse nägemine on keeruline, veelgi keerulisem on tavakodanikul seda kõike enamvähem objektiivselt aduda, kuna riukalik poliitika on mängimas sedavõrd kõrgelennulisi mänge ning vahel annab mõista, kes on kelle vaenlane, kas üldse on vaenlane ning kas ehk sõber on hoopiski vaenlane.

NATO kui organisatsioon on minu arvates Eesti suhtes üsnagi leige - ei maksaks väga innukalt siirast abi loota, seda siis tegeliku võimekuse ja heal juhul reaalsuses pakutava abi proportsioonide vahel. Eesti pole NATO-le eriline prioriteet, pigem malenupuke. Kui vaja, hinnatakse, kui pole vaja, unustatakse.

Nn lääneriikide puhul võiks vaadata ka näiteks Rootsit, millal nad teatasid Estonia huku/uputamise/uppumise uurimise lõpetamiset - see toimus kui transiitne Pluuto oli EV 1991.a. kaardi DC ehk 7.maja tipu teljel - minu arvates nõ käed taskus mokaotsast teavitamine üsna ülbel viisil, et ärge üldse... Eesti on väikeriik suurriikide mõju- ja huvide keskel.

Anonüümne ütles ...

Ma arvan, et kirjutan varanduse naise nimele ja teen pangaarve tühjaks. Kindel on kindel.