teisipäev, 13. oktoober 2020

Hephaistose lapsed - 3

Unzen

Jaapanis asuv vulkaan, purse 17.märts 1792. Kaasnes tsunami. Hukkus 15 188 inimest.


 

Keskpunktid:

Merkuur/Saturn – konj. Pele Sõnnis

Saturn/Uraan – konj. Nippon Kaksikud

Jupiter/Uraan – konj. Marss

Unzen purse toimus Kuuloomise päeval 0.27 kraadi Kaksikutes ja kaasatud oli ka Hephaistos. Päike/Kuu ühendus opositsioonis Flood-Tsunemi ühendusega. Asteroidil Vulcano ühendus kinnistähe Algoliga Sõnnis.

Unzeni purse toimus ajal millal mitmed Neptuunitagused olid protsessi kaasatud või õigemini öeldes tingisid kaasa  vulkanismi aktiivsusele.


                     Unzeni kaart koos Neptuunitaguste asteroididega

Kalade alguskraadides koos Ceto, Poseidon, Mbabamwanawaresa. Koos on ka Sedna ja Quaoar. Sõnnis on Salacia ühenduses Algoli ja Merkuur-Vulcanoga. Teharohiawako koos Hephaistosega. Gonggong ühenduses Nipponiga Kaksikutes. Varuna ühenduses lõunasõlmega Kaaludes. Mitmed omale nime saanud asteroidid nagu Gonggong ja Mbabamwanawarwsa printsiibid on veel kindlaks tegemata või väga algelisel kujul välja toodud. Nende tõeline olemus ootab alles uurimist.

Mayon

20.juulil 1766. Filipiinid. Vulkaan on aktiivseim Filipiinide 22-st aktiivsest vulkaanist, see on pursanud umbes 50 korda viimase 400 aasta jooksul.1.veebruaril 1814.a. toimunud purke tagajärjel hukkus üle 1200 inimese. Prenataalne Kuuloomine toimus 7.juulil 1766.a. 14.50 Vähis seda Typhoni peal. Ash ühenduses Musta Kuuga Lõvis.

 

Keskpunktid:

Merkuur/Veenus – konj. Typhon Vähis

Neptuun/lõunaslm – konj. Philipphina


                             Mayoni kaart kaugete asteroididega

Kaugetest asteroididest tooks ära Varuna täpse ühenduse Neptuuniga Neitsis. Ixioni opositsioon Saturniga. Damoclese lähedane ühendus põhjasõlme ja Quaoariga Veevalajas.

 järgneb...

Kommentaare ei ole: