pühapäev, 24. mai 2020

Koroona - teine laine 2


Mineviku taevakaardi seisud on seotud tänaste seisudega. Mis siis külvati leiab saagikoristusena tulemuse näha täna. Seepärast olengi varasemaid seise ja varjutusi uuesti ette toonud. Saab võrrelda kuidas oli siis ja kuidas on seis nüüd. Mis on sarnane ja mis teistsugune. Ajaliselt lähim varjutus tuleb Kuuvarjutusena 15 kraadi Amburis 5.juunil 2020. Eesti Wabariigi horoskoobis radixi asteroidil Scientia. Meie teadusseltskond tuleb välja uute avastustega või siis kinnistub varem tehtud teadustöö tulemus. Mingil moel siis teadusvaldkond end ilmutab. Ja seda ennem kui varjutus ise toimub.

EV kaardis aga langeb varjutus asteroid Wuhan peale. Kas pole kummaline ja paljuütlev? J. Ratasel langeb varjutus tema Neptuunile.Tema põlvkonna kaaslastel sama seis. Peaministril keerulised ajad, arusaamine ja otsuste tegemine üsna keeruline. Olla samas hea ja kõikidele meelejärgi olla ning teisalt olla range, ebapopulaarne ja kuri. Pole ju parlament rahul Ratase valitsusega, tema eriolukorra juhi tegevusega.

USA horoskoobis langeb varjutus riigi AC-le. Väga huvitav, mis sellele võiks järgneda või mis leiab oma lõpu. Hiina horoskoobis langeb varjutus X majja ja lähim seos on varjutuse kraadi kvadratuur Saturniga Neitsis. Itaalia horoskobis langeb varjutus asteroid Wuhani peale. Varjutusse on haaratud ka Uraan ja riigi Päike. Kas uus puhang või on see seotud hoopis võimuasjadega riigis.
Põhja-Korea horoskoobis langeb varjutus X majja Jupiteri lähedale, orb 5 kraadi. Kas seotud ideoloogia muutusega või võimu küsimustega. Oli ju praegune liider kahtlaselt kadunud.

Selle aasta Päikesevarjutus 21.juunil toimub siis 0 kraadi Vähis.Arvatakse, et see varjutus saab olema päris kurjade tagajärgedega. Loodus - ja tehnogeensed õnnetused.  Terroraktid, vanameelsete vastuhakk uuendusele, majanduslikud kollapsid. Süsteemide võitlus vana ja uue vahel.Võimule võivad pääseda vägagi konservatiivsed jõud. Varjutuse vari katab Ida-Aafrikat ja Lõuna ning Ida Aasiat.
Eelkõge seostaks seda varjutust Põhja-Korega. Sest varjutus toimub Põhja-Korea Uraanil. Arvestades Kuuvarjutust ja nüüd seda varjutust võik arvata,et niisama need selle riigi jaoks ei möödu. Ikkagi kaks varjutust jutti ja seotud riigikaardi elementidega.

Varjutus on saarose seeriast 137. Antud varjutus on 36-s 70-st. Varasemalt on selle saarose varjutused olnud:
17.04.1912. Seda seostaks muuhulgas ka Titanicu hukumisega (14.04.1912).
28.04.1930. Seos suure depressiooniga. Pluuto avasatamine. Gualagi laagrite laienemine.
9.05.1948. seos külma sõjaga. Asutati Maailma Terviseorganisatsioon.Sündis Israeli riik.
20.05.1966.Tugev maavärin Tashkendis. Loodi Saatana kirik.
30.05.1984. NL liidu võimuvõitlused, Breznevi järgsed võimu haaramised
10.06.2002. Mitmed loodus- ja tehnogeensed avariid.

Mis on pandeemia? Panda tegeleb ööpäevas keskmiselt 12 tundi söömisega. Inimene sööb karantiini ajal nagu panda, sellepärast nimetataksegi praegust olukorda pandeemiaks. (Maaleht 7.mai 2020). See nali naljaks aga vaatame pandeemiast vähemaid juhtumeid. Nende algusaegu täpselt pole teada.

Lassa palavik – seda Ebola sugulast levitavad rotid. Lassa palavik on arenaviiruste perekonnast, kuhu kuulub ka Ebola viirus. Viirust kirjeldati esimest korda 1969.aastal Nigeerias Lassas. Sümptomid on palavik, kõhuvalu, oksendamine, kõhulahtisus, valutav kurk ja köha. Leviala on Lääne-ja Kesk-Aafrikas. Aastas nakatub Lassa viirusesse sadatuhat kuni kolmsada tuhat inimest. Lassa palavikku sureb aastas 5000 inimest. Viimane puhang oli 28.juunil 2017 Nigeerias – Merkuuri ja Marsi ühendus opositsioonis Pluutoga Kaljukitses. Kuu vastasseis Neptuuniga Kalades.

Mers – hingamisteede nakkus on Lähis-Ida respiratoorne sündroom (Middle- East Respiratory Syndrome ehk MERS) on koroonaviirus, mille esimene juhtum tuvastati 2012.aasta kevadel Saudi Araabias. Nakkusallikaks arvatakse pärinevat nahkhiirtelt. Inimeseni jõuab virus tõenäoliselt lähikokkupuutel kaamelitega. Sümptomiteks on palavik, köha, hingamispuudulikkus, kõhulahtisus. Tüsistusena võib tekkida veremürgitus ja elundikahjustus. Leviku ala on riskipiirkonnana 27 riiki, sealhulgas Saudi Araabia, kus on 80 % registreeritud juhtumitest. Veel on ohumaadeks Türgi, Lõuna-Korea, Inglismaa ja USA. Suremus on 35%. Viirus nakkab inimeselt inimesele piisknakkusena ehk aevastamise ja köhimise ajal, kuid üldine risk on siiski väike. Viimane puhang oli 26.detsembril 2019 Kataris – Päikesevarjutuse päev, Päikesel ühendus Jupiteriga Kaljukitses. Kuul ühendus Saturn-Pluuto ühendusega. Neptuun selle ühendusega sekstiilis.

Nipah` haigus – koduloomad nakatavad inimesi. Nipah on loomadelt pärit inimesele ülimalt nakkav virus, mille esimene juhtum registreeriti 1998.aastal Malaisias. Haigestunutest suurem osa olid seakasvatajad, kes olid nakkuse saanud oma loomadelt. Viirus pärineb nahkhiirtelt, kes nakatavad koduloomi (sigu, hobuseid ja koeri), kes omakorda nakatavad inimesi. Sümptomiteks on palavik, peavalu, pearinglus ja hingamisraskused. Leviala on Austraalia, Bangaldesh, Kambodza, Hiina, India, Indoneesia, Tai, Madakaskar. Kuni 75% nakatunutest sureb. Pole teda , kas virus levib inimeselt inimesele. Viimane puhang oli 7.juulil 2018 Indias, Kerala – Päikese opositsioon Pluutoga Kaljukitses. Jupiteril Skorpionis trigoon Neptuuniga Kalades.

Peamine selle aasta tegija on ja oli Saturni ühendus Pluutoga koos Päikese ja Merkuuriga. Heidame pilgu tagasi eelmise kahe ühenduse juurde ja vaatame mida on nende ühendus siis kaasa toonud.
Heaks näiteks möödunud sajandist on India ja Pakistani iseseisvumine, mis toimus Saturni ja Pluuto ühendusega augustis 1947. Kohe peale iseseisvust kisti need maad mässude, verevalamiste, kodusõja ja ususektide vahelistesse konflikt sündmustesse. Samuti on näide Iisraeli riigist, mis ühepoolselt kuulutas välja iseseisva riigi 1948. aasta. Toimus ka see Saturni ja Pluuto ühendusega Kuu ja Marsi vahel Lõvis. Riik sattus kohe peale moodustumist sõjakeerisesse. Sellest ajast on Iisraeli ajalugu tihedalt seostus selle tsükli peamiste faasidega (sõda Lüübiaga 1982-83, planeedid olid ühenduses Kaaludes).

Mitte alati ei kutsu ühendused esile sõda, kuid nad on üsna karmid. Saturn-Pluuto puhastavad omadused võivad viidata perioodidele, kui on hädavajalik kuidagi pöörduda tagasi aluspõhjuste juurde. Seepärast nende kriitilised faasid viivad asjade ainult must-valge nägemisele. See aga kutsub esile resoluutsete tegevuste rakendamiseni, mis siis tunduvad need kõige õigemad olema. Kuna Pluuto kannab endas kollektiivset jõudu, siis tsükkel Saturn-Pluuto nähtavasti on seotud hästi korraldatud tegevuste ja kollektiivse, sunnitud jõu avaliku esiletoomisega. Seega Saturn, kui aja ja korra valitseja, ning Pluuto kui transformatsiooni algataja, on nende kahe omavaheline suhe ühendustes ning teistes faasides vägagi oluliselt ja kardinaalselt mõjutanud maailma sündmuste käiku.

järgneb ....

Kommentaare ei ole: