pühapäev, 5. aprill 2020

Viirus 19 - 10


Millist aega siiski lugeda viiruse sünniks. Pakutakse, et 30(31) dets. 2019.a. Ma siiski ei loeks seda sünniks, sest 31.dets. andis WHO teada, et Wuhanis on puhkenud uus virus. Viirus oli siis juba olemas, ühiskond lihtsalt veel ei teanud selle olemasolust. Seda aega ei saa nimetada sünniks või siiski saab? Analoog, et teatakse, et naine ootab last aga see on veel sündimata. Arvan, et sünniajaks tuleks lugeda 8. detsembrit 2019. Siis inimesel täheldati esimesi ilmseid sümptomeid. Aga veel täpsem oleks minuarust 24. oktoober 2019. Käivitajaks Jupiteri ja Neptuuni kvadratuur. Vaata lähemalt artikli 5 –t osa.

Väidetakse, et tegelikult sündis praegune koroonaviirus novembris 2002. Kas 13 või 16 kuupäeval. Ja nimeks sai SARS. Praegune on selle viiruse mutatsioon, nii öelda noorem õde või vend. Saturn oli siis trigoonis Uraaniga, Päike kvadratuuris Jupiteriga. Koronis kvadratuuris Pluutoga. Hygiea Sõnnis täpses trigoonis Koronisega Neitsis. Marss opositsioonis Musta Kuuga Jääras.

Ja praeguse koroonaviiruse peamiseks “süüdlaseks” pean Neptuuni. Selline tunne, et seekord kui Neptuun elab Kalades, ongi tema peamine missioon seekord epideemiad. Kolmehargi jumalus haaras kaasa oma ettevõtmisse Saturni ja Pluuto ja Jupiterile anti käsk see mööda maailma laiali jagada. Marsi ülesanne oli kõike seda kiirendada. Seni kui Neptuun Kalades on oleks tema järgmised tegemised kliima, mage vesi, üleüldine maa- vee ning õhu saastatus ja narkootikumid. Üks neist või ka kaks saavad edaspidi rohkem esiplaanil olema. Kui võimsalt või mis ulatuses, no seda teab ainult Neptuun ise. Viirusevastase vaktsiini sünd oleneb Saturni teekonnast Veevalajas. Märk on seotud teaduse ja avastustega. On lootus, et Saturni 2,5 aastane märgis viibimine toob kaasa ka vaktsiini väljatöötamise ja tootmise. Seda teiste planeetide soosival kaasarääkimisel.

Kuid ega planeedid ainult viiruse levitamisega ei tegele. Nende positsioonid ja aspektid viitavad veel mitmetele teistsugustele eluliselt vajalike ja ka mittevajalike sündmuste toimumisele, selle võimalikkusele. Eelkõige finants- ja majandus (Uraan materjaalsuse ja rahamärgis Sõnnis). Pankrotiteema on ka Neptuuni all. Kuhugi pole kadunud terrorism ja poliitilised võimumängud. Saturn-Pluuto valdkond. Ära unustada ei saa põgenike teemat. Hetkel see nagu varjus aga võib vabalt uuesti esiplaanile kerkida. Päris tähelepanu ei saa kõrvale jätta loodusnähtused – tormid, tsunamid, tornaadod, maavärinad, vulkaanide aktiivsem tegevus, üleujutused jms. Tehnogeensed avariid õhus ja merel, metsapõlemised ei jää tulemata.

Miks Itaalia sai kõige enam kannatada. No põhjusi on ju mitmeid. Hiinast pärit tekstiilivabriku töölised (hiinlannad), kes käisid kodumaal Hiina uut aastat vastu võtmas ja tagasi tulles tõid “külakostiks” koroona. Jalgpalli mäng 19.veebruaril Milaanos kui jalkahuvilised viiruse mööda Põhja-Itaaliat laiali vedasid.Neid tegureid on veelgi. Internetis piisavalt selle kohta lugeda.
Kuuloomine Milaano kohal. 9.märts 2020.a. 15:00 Milaano. Täiskuu, Päike VIII majas ühenduses Neptuuniga. VI maja valitseja Saturn koos Pluutoga majas. Veenusel täpne ühendus Uraaniga Sõnnis. Chironil täpne ühendus Musta Kuuga Jääras VIII majas.

Itaalia Vabariik, riigikaart 10.juuni 1946.a. 18:10 Rooma. 31.jaanuar 2020. Transiitne Marss Amburis opositsioonis VIII maja Päikese, Uraani ja põhjasõlmega Kaksikutes. Transiitsed Saturn ja Pluuto opositsioonis riigi Veenus-Saturn ühendusega Vähis. Asteroid Koronis on 14 kraadi Kaljukitses. Nüüd siis sai see positsioon tuld ja tõrva tunda.

19.veebruari jalgpalli mängu ajal Milaanos jagati viirus laiali. Transiitne Marss opositsioonis riigi Merkuuriga. Transiitsed Wuhan ja Jupiter ühenduses riigi kaardi Koronisega Kaljukitses. Sellele polegi midagi suurt juurde lisada.
Ägedalt ründab viirus ka Hispaaniat. Kaljukitse planeedid teeva riigikaardis opositsiooni Saturnile. Neptuun opositsiooni Pluutole Neitsis.Päike sisenedes Jäära märki aktiveeris ka riigi Musta Kuu.

järgneb...

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kõhutunne ütleb, et miski pole nii nagu lastakse paista. Lihtsalt seletatult mõtleme juba ammu ise nagu Telegram punkt ee filmi lõpus. Grand Madam Edda Paukson ju kirjutas, et midagi sellist ta ei osanud arvata. Ju siis mingi väga, väga varju hoidev aga uskumatu energiaga asteroid mängus. Uurib välja. Kõige pealt vaatab filmi. Tänan.

Anonüümne ütles ...

Komeet Atlas pole hetkel end näidanud. Kui ta muutub inimsilmale nähtavaks, saab juba midagi kindlamat välja lugeda. Ta pole määrav, kuid on oluline lisategur. Oleks viga jätta tähelepanuta.

Asjaolud saavad muutuma ning seda nii arusaamises toimuva üle kui ka arenevates sündmustikes.

Mis puutub dramaatilise tooniga aastasse 2020, siis keskmisest suuremat ohtu oli juba varem muuhulgas astronumeroloogia najal märgata.

Suvel 2019 sai nähtud aasta lõpus selliseid üsna raskeid seise saabumas ning võis eeldada, et kerge ei saa see aasta olema. 2020 annab astronumeroloogiliselt tulemuseks varju energia, mis tähendab küllalt sageli lagunemist või kulutusi, enamasti kummalistel asjaoludel. Tihti on märgata seisakuid.

Sarnase astronumeroloogilise tulemusega kipuvad näiteks jalgpallis tulemused viiki jääma ning otsustav värav lüüakse alles lisaajal. Meeskonnad on närvilised, kohtunikega vaieldakse, tehakse kahtlaselt kummalisi vigu ning lõpplahendus võib olla üllatav.

Feng shui nõustamisäriga aastaid tegelenud Seedrid oleksid võinud olulisi suundi märgata. Feng shui ja sellega seonduv tunneb nii lokaalruumi kui ka globaalset käsitlust.