laupäev, 29. veebruar 2020

Viirus 19


Kogu maailm on ärevuses, paanikas, teadmatuses, kuulujuttudedest tiine, tavarütmist välja löödud. Äri seisab, kaup ei liigu, turism on halvatud, spordivõistlused jäävad ära, lennud tühistatud. Inimesed on kruiisilaevadel või hotellides „vangis“ ja seda kõike puhkenud viiruse COVID-19 tõttu.
Nii masstaapse viiruse levikut peaks olema näha ka astroloogiliselt.Iga endast lugupidav astroloogiline lehekülg on kindlasti teemast üleküllastunud. Seepärast ei hakka jalgratast leiutama ja nende kaarte süvaanalüüsima, püüan omamoodi astrokaartidega hakkama saada.Küll aga kasutan teiste viiteid ära tuues autori, et neid siis natuke edasi arendada. Asteroidide sõbrana kasutan kindlasti ka neid.

Peamised meditsiiniga seotud asteroidid.
Asclepius 4581 (etruski vaste on Esplace)
Macahon 3063 – kiire ja proffesionaalne ravi
Panacea 2878 – ravitemine, tervendamine
Hygiea 10 – tervis

Aesculapia 1027 – meditsiiniline teenindus, arst
Hippecrates 14367 – meditsiini vanne
Selimur 500 – gripi sümbol
China 1125 – Hiina riik
Peking 2045 – riigi pealinn

Mundaanastroloogias on soovitav sündmuse või juhtumi uurimisel pöörduda mineviku poole. Otsida analoogseid juhtumeid ja seise. See aitab kaasa mõistmaks antud juhtumit, toob välja mõningad tagamaad. Näiteks 1347.aasta Must katk oli seotud Neptuuni ja Sedna kvadratuuriga.See aspekt oli üheks oluliseks teguriks. Massilisi epideemiaid, pandeemiaid on inimkonna ajaloos ennegi olnud.Aastatel 541 – 542 muhukatk viis hauda 25 miljonit inimest. 1346 – 1353 must muhukatk viis kaasa 75-200 miljonit inimest. 1889 – 1890 Aasia ja Venemaa gripipandeemia viis hauda 1 miljon inimest. Hispaania gripp 1918 – 1920 tappis 20 – 50 inimest. 1956 – 1958 Aasia gripp viis hauda 2 miljonit. 1985 Hong Kongi gripp viis endaga kaasa miljon inimest.

Eelmärgid
Oluliseks planeediks suurte haiguspuhangute puhkemisel on Neptuun. Seda planeeti siis tuleks uurida erinevate tsüklitega seoses. Samuti Saturni, Uraani ja Pluutot kui masside valitsejat. Uurimisel peaks tegema erinevaid kaarte, planeetide viimaseid omavahelisi ühendusi, ingresse, varjutusi jne. Tööpõld tõotab lai olema.

Millal üks või teine viirus alguse saab, seda on keeruline öelda. Enam-vähem saab fikseerida suure puhangu algust või siis kui avalikustatakse viiruse olemasolu.On ju teada, et taevased veskid jahvatavad aeglaselt enne kui “toodangut “ saab tunda ja näha. Viiruse tekkimise tunnused olid tükk aega varem nähtavad kui see puhkemine toimus. Vaatame kas leiab varasematest taevaseisudest viiteid COVID-19 tekkimisele ja levikule.

Viiteid võimalikule viiruse puhangule võib leida näiteks 22.septembril 2019 toimunud Jupiteri kvadratuurist Neptuuniga. Kaart tehtud Wuhani kohale. AC Vähis kvadratuuris Pekingiga Jääras. Põhjasõlm horisondi kohal, tõusmas on asteroid China. Neptuunil ühendus Musta Kuuga Kalades olles opositsioonis Marsiga. Peamine siis Jupiteri kvadratuur Neptuuniga. Jupiter valitseb selles kaardis VI maja, tervise ja meditsiini, haigestumise maja ja on samas pinges Neptuuniga. 



Täpsele kvadrtuurile eelnenud täiskuu oli 14.septembril 21 kraadi Kalades. Sinna kraadi tegi täpse kvadratuuri ajal Marss opositsiooni.Saturnil ühendus lõunasõlmega. Varasem asi või sündmus toodi uuesti esiplaanile. Saturn ei salli kui miski jääb tegemata või pooleli. Kuul on ühendus Alekto ja Chaosega Kaksikutes. Merkuuril opositsioon Pekingiga (ehk võimalik mahasalgamine või info leviku takistamine).

Astroloog Irene saatis põneva info, milleni ma ise seda artiklit koostades polnud veel jõudnud. Tuua mängu asteroid Wuhan (3206). Jupiter-Neptuun kvadratuuri kaardis asus Wuhan 22 kraadi Skorpionis kvinkunksis Kuuga Kaksikutes ja kvadratuuris asteroid Mithraga (kõrgeim kosmiline seadus) Lõvis.Viirusele anti number 19. Nähtavasti aastaarvust 2019 võetuna. Selle numbri taga on asteroid Fortuna. Kaardis on ta 27 Skorpionis üsna Wuhani lähedal (22 sco).Ja teeb täpse opositsiooni Sednale Sõnnis.Aasta 2019 numbri taevane vaste on asteroid van Albada. Kaardis on 4 kraadi Sõnnis ühenduses Uraaniga! Sõnale corona taevane vaste oleks Koronis (158). Tema on täpses ühenduses Saturniga ja ka täpne on ühendus lõunasõlmega.

Peamised viited siis Jupiter-Neptuuni kvadratuur. Kalduvus illusoorsesse ohu tunnetusse, eiratakse võimalku ohu tunnuseid. Finantsmaailmas segadused ja pettumused. Chiron MC-l Jääras. Kuu ühendus Chaosega.

JÄRGNEB ....

1 kommentaar:

Peeter ütles ...

Tore, et Valor alustas sama teemaga.
Valor kirjutab põhjalikult ja tavainimesele arusaadavalt.
Minu lehekülg on siiski rohkem mõeldud nendele, kes kaartidest ka ilma liigse seletuseta aru saavad.

www.horoskoop.net/vaatlused/Covid-19.pdf