esmaspäev, 21. jaanuar 2019

Aasta 2019 - 3


3.märtsil toimuvad meil Riigikogu valimised. Ei meeldi valitud kuupäev, sest vahetult enne, kui Merkuur päris seisma jääb ja oma liikumises retrograadeks muutub, toob see kaasa üksjagu segadust ja pahandust. Kogu see valimiste saaga vajaks eraldi artiklit. Nii, et siin sellest rohkem ei pajata.

5.märtsil kommunikatsiooni ja suhtlemise planeet Merkuur muutub oma liikumises retrograadseks. Ette võib tulla kummalisi avariisid, häired kommunikatsioonisüsteemides. Suhetes ei saada üksteisest hästi aru. Üldine päevaseis soodne, Päikesel ühendus Neptuuniga Kalades. Loomingulistele isikutele soosiv aeg, inspireeriv aeg. Sündiv hiilgav idee võib tulevikus kasulikuks osutuda. Ühendusega sageli kaasneb veestiihiaga seotud sündmus. Merenduses mingi sündmus, mis leiab suuremat kõlapinda. Ettevaatlikum peaks olema keemiliste ainete käsitlemisel. Jupiteril hea seis Musta Kuuga. Liialduste suurem oht. Illusioon võetakse tegelikkuse pähe.

6.märtsil Uraan siseneb seitsmeks aastaks Sõnni märki. Kinnistuvad need tendentsid, mis said alguse Uraan Jääras aegu. Peafookuses on maailma finantssfäär.Vastu võetud finantsreformid arenevad kogu 7 aasta jooksul mil Uraan viibib Sõnnis. Kuna Uraan Sõnnis on languses, siis paljud uued muutused on üsna valulikud.Löök tabab neid, kes on väga kinni rahakogumisel ja stabiilsuse ning mugavuse hoidmisel.Lõpuks saadakse aru, et elada vanade mallide järgi ei õnnestu. 

Uraan Sõnnis lõhub stereotüüpe, mis seotud finantsaladega, materiaalsete väärtustega. Tekib terav vajadus majanduse ja pangasüsteemide kardinaalseteks muutusteks. Pank ja pangandus saavad tihti olema peamiseks kõneaineks. Krüptoraha ja bitconid on üheks peateemaks. Võimalik, et tasapisi kaovad 1 ja 2 sendised mündid. Sellest on juba varemgi juttu olnud. Nüüd võib see teema uuesti päevakorda tulla. Kes ei kohane uute (Uraan Sõnnis) muutustega, ei lähe kaasa uute tuultega, see kas hävib või hukkub.

Uraan Sõnnis olemise ajal tekib ka muutusi stiilides ja moes tervikuna. Senised moestiilid asenduvad teistsugusega. Uus mood võib olla karjuvas vastuolus seni aktsepteeritud riietuse sobivusega. Muutused ei toimu üleöö aga need juurduvad aegamisi ja ükspäev võib uus asi tulla üllatusena. Muutuva ka väärtushinnangud kunsti, loomingu, muusika hindamisel. Kulturism ja fitness, nendega tegelemine hoogustub. Keha väljanägemine, selle eksponeerimine on olulisem kui sisemaailma areng.Uraan Sõnnis sunnib selle märgi esindajaid rohkem tegutsema. Aina rohkem hakkab domineerima ainandus ja mahepõllundus üldse.

Uraan Sõnnis on samal ajal ka opositsioonis  vastasmärgi Skorpioniga. Seksuaalsete orientatsioonidega isikute veelgi suurem esiletulek kui seni. Sekslelude populaarsuse tõus. Teravneb arusaamade erinevus nende hulgas, kus ühed tahaksid seksuaalkasvatust näha juba vaat et lasteaias ja teised, kes on kategooriliselt selle vastu. Pigem nad lükkaksid selle hilisemasse aega kui põhikoolis programm ette näeb. Gei ja homoliikumine leiab aina rohkem poolehoidjaid ja ka vastaseid.

Seni kui Uraan on veel Jääras, toob see kaasa erinevaid vapustusi, nii poliitilisi kui tehnogeenseid ja looduslikke katastroofe. Aina enam on maailma hädas reostusega. Roheline mõtteviis kogub jõudu ja populaarsust. Hoogustub veelgi isemääramise ja vabaduse iha. Negatiivsel juhul sünnitab uut agressiivsust, stiihilisi mässe, suurem on tulekahjude, maavärinate, vulkaanide ja plahvatuste oht.
Eelmine kord oli Uraan Sõnnis aastatel 1935 kuni 1941. Euroopa valmistus sõjaks. Teises maailmasõjas toimus pööre siis kui Uraan lahkus Sõnnist. Ka praegune sõjahüsteeria, relvastuste moderniseerimine meenutab neid aegu, kui Uraan Veenuse märgis külas oli. 

14.märts Päike Kalades pinges Jupiteriga Skorpionis. Marsil hea läbisaamine Saturniga. 17.märtsil Valge Kuu siseneb Neitsi märki. See soodustab produktiivset töötegemist, aitab kaasa inseneerlikku tehnoloogilisi ja uurimisalaseid arenguid. Valge Kuu Neitsis soosib meditsiini, farmaloogiat ja geeniuuringuid. Võimalik, et avastatakse mõni uus effektiivne ravim või ravimetoodika.

20.märts Marss Sõnnis pinges Veenus-Must Kuuga Veevalajas. Seotud finantsidega, börsil äkiline muutus. Päikesel ühendus Chironiga. Keegi poliitik koledal kombel haavub, tema ego saab löögi. 25.märts Merkuur (R) ühenduses Neptuuniga Kalades. Meedias jätkuvalt kallutatud info avaldamine.Paljudel hea fantaasia lend.Oht langeda pettuse ohvriks.

26.märtsil Marsil ühendus Sednaga ja kurja kinnistähe Algoliga Sõnnis. Ei hakka isegi midagi pakkuma, mis see seis kaasa toob või ei too.Marsil ka ühendus Hephaistosega, võib tingida vulkaanilise tegevuse aktiveerumist. Kui Hephaistos oli ühenduses Vulcano ja Sednaga, hakkas detsembris 2018 purskama Etna vulkaan. Nüüd on Vulcano sellest ühendusest eemaldunud, asub 17 kraadi Kaksikutes. Ei saa aga välistada,et mõni muu vulkaan end äkitselt tutvustab.
29.märts, maailma meedia peateema on Brexit. Merkuuril ühendus Neptuuniga, kõike ei maksa ka uskuda, mida meedia väidab. Pluutol täpne ühendus lõunasõlmega.Brüsseli diktaadi tulemus.

31.märtsil Marss siirdub Kaksikutesse. Aktiivsemad saavad olema suhtlustasandid. Merkuuril ühendus Neptuuniga Kalades. Tuleks olla realistlikum, mitte langeda unistuste ja kujutluste küüsi. Pluutol ühendus lõunasõlmega Kaljukitses. Äge poliitiline kisma, võimujagelemine.

järgneb...

Kommentaare ei ole: