laupäev, 24. november 2018

Tenerife must päeva - 8


Õnnetuste loetelu jätkub. Avariid jätkusid ka peale Tenerife sündmust.
2.aprill, õnnetus lennukiga TU-134 Libertvilles Gabonis, hukkus 8 inimest.
4.aprillil lennuõnnetus Georgia osariigis USA-s, Southern Airways 242 lennuga, hukkus 72 inimest. Päike ühenduses Icarusega Jääras. Kuu Kaaludes ühenduses Pluutoga. Ikka samad tegurid mängus, mis varasemates juhtumites.

19.aprill, õnnetus Tapa lähedal Moel lennukiga AN-24. Lennuk riivas Moe piiritusevabriku korstent, hukkus 21 inimest. Merkuuril ühendus Phaetoniga Sõnnis. Kuu Sõnnis ühenduses Icarusega.
30.aprill, õnnetus helikopteriga MI-4A Jakuutias, hukkus 6 inimest.
14.mai, IAC Cargo Boeing 707 hukk Lusakas Zambias.
27.mai õnnetus Aerofloti lennukiga IL-62 Kuubas, hukkus 69.
 8.juuni vene sõjaväe transportlennuk AN-22 „Antei“ stratides sõitis rajalt välja, keegi viga ei saanud. 

8.juuli lennuõnnetus AN-24-ga Suhuumis, lennuk kukkus merre, hukkus 6, pääses 1 inimene.
20.juuli õnnetus lennukiga IL-14 Vitimis Jakuutias, hukkus 39 inimest.
21.september õnnetus Ungari firma Malev  lennukiga TU-314 Bucarestis, hukkus 29 inimest. 

27.september õnnetus lennukiga DC-8 Kuala-Lumpuris, hukkus 34 inimest.
13.oktoober intsident lennukiga Jak-40 Rostov Doni ääres. Hukkus 2 pääses 20 inimest. Samal kuupäeval kaaperdati palestiina võitlejate poolt Saksamaa lennuk Boeing 737-230 QC.
20.oktoober kütuse vähesuse tõttu kukkus USA-s alla lennuk Convair CV-300. Hukkusid neli ansambli Lynyrd Skynyrd liiget. Pääses 20 inimest.
5.november õnnetus India õhujõudude lennukiga Assami osariigis TU-124-ga, hukkus 5, pääses 5.

19.november lennuõnnetus Boeing 727-ha Madeiral Funchales, hukkus 131 inimest. Päikesel ühendus Luciferiga Skorpionis. Reis 425, asteroid Comelia ühenduses Icarusega Kaljukitses.
2.detsember hukkus Al-Baidas Liibüas lennuk TU-154, hukkus 59 inimest. 4.detsember, hukkus kaaperdatud Boeing 737 Malaisias. Ja aasta 1977 viimane lennuõnnetus toimus 9.detsembril Neenetsi autonoomses ringkonnas Tarko-Sales. Lennuk AN-24-ga, hukkus 17 inimest. Päike-Neptuun ühendus Phaetoniga Amburis.

Kole pikk sai lennuõnnetuste nimekiri.Kokku sain 1977.a. 26 lennuõnnetust. Ei tea teist sellist aastat, kus niipalju lennuõnnetusi oleks toimunud. Kui ikka taevamuster selline,et kolm lennundus sümboliseerivad asteroidi on hirmus tegusad ja muud tegurid ka veel kaasa löövad, siis head nahka sellest ei tule.Vaielge vastu, et kõik lennuõnnetused olid juhused, ega ei olnud küll. Muidugi peab arvestama ka seda,et iga üksikjuhtum oli seotud konkreetsete põhjuste tagajärg teguritega. Igal lennukil on oma sündimise moment, start alguspunktist annan samuti infot. Ja kui lennuki algandmed ja stardiaja planeetide seisud lähevad negatiivselt resonantsi antud hetkega, siis pole imestada kui õnnetus käes. Seda olen täheldanud näiteks laevade saatuse lähemal vaatlusel (Titanic, Estonia).

Lennuõnnetused 1977.aastal polnud ainukesed katastroofid. 18.jaanuaril toimus Austraalias Sydney lähedal Granville`i rongiõnnetus, milles hukkus 83 inimest.Päev pärast õnnetust toimus Kuu loomine Kaljukitse viimases kraadis ja oli kvadratuuris sõlmedega Skorpion-Sõnn teljel.Teguriteks ikka samad „kurjad“, mis lennuõnnetusteski – Luciferi ühendus Pluutoga Kaaludes ja Lilithi ühendus Merkuuriga Kaljukitses. Rääkimata lein-surm asteroididest. Ei hakka neid siia lisama. 4.märts, maavärin Rumeenias milles hukkus 1500 inimest.
Niisiis kõik need 1977.a. õnnetused on peamiselt seotud Jupiteri ja Musta Kuu ühendusest Sõnnis.Ühendus kinnistähe Algoliga on samuti oluline tegur. Ka Pluuto ühendusest Luciferiga Kaaludes.Ning lennunduse asteroidide mitmed ühendused ja taevakehade disharmoonia taevakaarel.Kogu 1977.aastale andis tooni Uraani ühendus Ixioniga Skorpionis.

1.novembril 2018.a. Merkuuril ühendus Icarusega Amburis. Sellel ühendusel opositsioon Phaetoniga. Kuu Lõvis opositsioonis Marsiga ja kvadratuuris Merkuuriga, moodustub T kvadratuur. See pingeseis võib selle päevade sees ju mingit liiklusega seotud asju näidata. Ja palju muutki. Veenusel (R) opositsioon Uraaniga (R).Üldseisudest ei loe välja, et peaks või toimuks lennunduses mingi insident. Kui kaasata rida muid tegureid ehk siis oleks pilt konkreetsem.
Et mitte liiga süngetes toonides lõpetada, siis toimus 1977.a. ka mitmeid positiivseid ja hästi lõppenud lennunduse valdkonna sündmusi. 7.veebruaril startis Baikonuris kosmoselaev Sojuz-24.Päikesel ühendus Icarusega Veevalajas. 5.september startis kosmoselaev Voyager-1. 6.oktoober, hävitaja MIG-29 esimene lend.9.oktoobril startis kosmoselaev Sojuz-25.

Kommentaare ei ole: